Şimdi Ara

EMRE KULAKSIZ DOLANDIRICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu buraya açmak daha mantıklı herkes görsün bu kişi bu siteyi çok kullanıyor donanım haberde ilan açmak çok basit olduğu içindir dikkat edelim benide dolandırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sa bende cuneythakantansu dolandırıcı deyip geceyim olurmu sizcede. Bence konu hakkında bilgilendirme yapmalısınız. Yaptığınız çok yanlış. Bilgi verdiğiniz taktirde bende yazımı değiştireceğim
  • dolandırıldım derken olayı biraz anlatırsanız bizler içinde tedbir olur.
  • Konunun yeri burası değil, sorunlu alışverişler bölümüne konu açmalısınız. Ama hazır açmışken ben de merak ettim, noldu?
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    google ye emre kulaksız yazınca bi dünya dolandırıcılıkla ilgili şeyler çıkayor ama bu ismi yazınca bişey çıkmıyor çocuk gibisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo19211 -- 27 Aralık 2016; 13:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar.
    forumda hatırlarsanız 2 yıl önce Deniz sağır tarafında dolandırılanlardan biride bendim. Emre kulaksızında bu işin içinde olduğunu forumdan öğrenmiştim.
    telefon almak için ilanı açmış bunlarda referanslı üyelerin nikini benzerlerini oluşturarak. onların referanslarını link koyarak güven kazanıp parayı yatırdıktan sonra telefonlarına ulaşamamıştım.
    Bu arada forumdan 7-8 arkadaşıda bu şekilde dolandırmışlardı.
    Savcılık ve mahkeme süreci sonucunda bilişim suçları emre kulaksızıda dosyaya ekletti. ikisi ayrı ayrı 3'er yıl hapis cezası aldılar. İkisi birbirini suçladığı için ikisi birden ceza aldı.
    Ayrıca emre kulaksızın daha önceki suçlarında hükmün geri bırakılması olanlarıda ceza olarak çekecek. Mahkeme sonucu nu da ekliyorum.

İnşallah Benim gibi sıkıntı yaşayanlarda aynı sonucu alır.
    O dönemde yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler.

EMRE KULAKSIZ  DOLANDIRICI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.