Şimdi Ara

Emrah Elektronik NINTENDO WII --> 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir zamandır belki 1 ay belkide 2 ay boyunca Nintendo wii arayıp durdum. Arayıp durdum diyorum çünki pek çok ikinci el sitesinde ve burasıda dahil olmak üzere, nintendo wii ikinci el fiyatlarına bakıyorsunuz nerdeyse çoğu fiyat cihazın SIFIR fiyatına denk geliyordu.

Yanında nuncuk/puncuk var diyerekten 300-400 TL isteyenler, yok daha hiç kutusundan çıkmadı, garantili, 1 kez oynandı kaldırıldı diyerekten 400-500 TL isteyenler.

Bu ilanları her gördüğümde SIFIR bir cihaz satın almaya bir adım daha yaklaşıyordum, çünki bir malın ikinci eline 300 - 400 TL vermektense, heleki söz konusu, Türkiye distribütör firması (NORTEC) kapanan vede elinizde garantili cihaz olsada garantisini sağlayamayacağınız bir cihaz olunca ...

Oysa internette uygun bir fiyata WII arar dururken, zaten yanıbaşımda mağazada hakikaten uygun fiyata WII satılıyormuş

Dün şans eseri Karşıyaka'da bulunan Emrah Elektroniğe gittim, mağaza tamamen oyun konsolları ve orjinal oyun satan aynı zamanda teknik servis hizmeti sunan bir dükkan.

İçeri girdim ikinci el wii varmı diye sorduğumda -> evet var yanıtını aldım.
    Tabiki doğal olarakda fiyatının ne kadar olduğunu sordum --> 200 TL Efendim.

İŞTE O ANDA KESİNLİKLE DOĞRU YERDEYDİM

Kendime kutulu vede full aksesuarlı bir adet WII satın aldım, emrah elektronikten.

Emrah elektronik'te fiyatlar şöyle:
    2. el nintendo wii --> 200 TL
    Sıfır ambalajlı wii --> 400 TL

Muhtemelen benim gibi NINTENDO WII almak isteyipte etraftaki uçuk kaçık, değerinin üstü fiyatlardan yakınan varsa emrah elektronikten almalarını tavsiye ederim. Hem cihazı görerek deneyerek alıyorsunuz hemde bir sorun oldumu karşınızda şahıs yada çoluk çocuk yerine, koca mağaza var.

Emrah Elektronik
    1718 sk, no:9/a
    Karşıyaka / İzmir

Adresi tarif edecek olursam, karşıyakada metrodan aşağı inerken polis karakolunun olduğu ara sokaktadır mağazaları.

Telefonları:
    0232 364 76 76
    0232 368 22 73
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• reklam kokuyo.çocukluğumun vazgeçilmez sokağı.emrah elektronik,uğur elektronik ve avrasya pazarı.üçüde aynı sokaktaydı.8 bit micro genius ve sega mega drive kasetleri,psx cd leri..hey gidi günler

en son geçen sene gittiğimde xbox 360 oyunu sormuştum.gayet eski ve her yerde 20-30 tl ye satılan 2 sene önce çıkmış bir oyuna 170 tl fiyat vermişlerdi.hızlı bi şekilde mağazayı terk etmiştim

Yeni Bir Dolandırıcılık Stratejisi Dikkatli Olun,Konuyu Okuyun!

2007 den beri 1000 in üzerinde alışverişim oldu sorunsuz alışverişlerim ve referanslarım için Profilime Bakınız.(Profilime sığmadığı için 2000 harfden sonrasını artık alışveriş yaptıklarım listesine yazamıyorum!)Sorun yaşadığım üyeler romeo28(yeni nicki göksel28),CrySystem, ve uzun bi aradan sonra UltrAslan MCMV nickli şahıs.Kesinlikle uzak durunuz!
  • Reklamcilara iyi fikir vermissin hocam. Ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşı Tanımasam Milletin Mesajlarından Emrah Elektronikte Çalışıyor yada Sahibi Sahibi Sanacagım
    Adam Size Başından Geçen Durumu Anlatmış İyilik Yapmaya Çalışıyor Siz Adamı REKLAMCI Yaptınız!
    Bende İzmirde 2 Yer Tanıyorum 1.İzlem Elektronik Çankayada Digeride Karşıyaka Emrah Elektronik Satıcı Arkadaşlar Kızmasın
    Aykhut : C64+NeoFami
    NEFRIT : Snes Region Free Konsol + Snes Turrican Kaset + Kırmızı Japon Gameboy
    Cırık : Nintendo Dsi XL
  • quote:

Orijinalden alıntı: scavus

Muhahahah Millete İyilik Yap Seni Dövsünler Misali Bu Şiddet Bu Ne Celal!
    Arkadaşı Tanımasam Milletin Mesajlarından Emrah Elektronikte Çalışıyor yada Sahibi Sahibi Sanacagım
    Adam Size Başından Geçen Durumu Anlatmış İyilik Yapmaya Çalışıyor Siz Adamı REKLAMCI Yaptınız!
    Bende İzmirde 2 Yer Tanıyorum 1.İzlem Elektronik Çankayada Digeride Karşıyaka Emrah Elektronik Satıcı Arkadaşlar Kızmasın

Ben öyle bir iddiada bulunmadım hocam, ama diğer arkadaşlar da sanırım telefon numaralarını en ufak ayrıntısına kadar verdiğinden, fiyatların küsüriyatlarından huylandılar

• reklammmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sordum bitmiş 2. el olsa alcaktım valla hemen

Orijinalden alıntı: ateskes94

dostum sordum bitmiş 2. el olsa alcaktım valla hemen

Arada sırada aramak zormak lazım, birazda şans işi ne diyelim.

XBOX sahiplerinede bir müjde vereyim:

emrah elektROnikte hareket algılayıcı sensor: 95 TL
    İncelemedim lakin muhtelemelen yan sanayii olduğunu düşünüyorum ürünün, gidip yakından bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 21 Temmuz 2012; 16:12:31 >
  • Arkadaslar D&Rdan alıdıgım nintendo wii fit plus'ımı satmak istiyorum.ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.fiyat 450 tl pazalık yapılabılır
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.