|
En büyük efelik; efendiliktir...
|
|
SAPPHIRE 790X mainboard - Phenom II 940 3.0@3.4 ghz. - Zotac GTX260 "Synergy" 896mb 448bit - 4gb(2x2) Kingston HyperX 1066mhz -Seagate 500gb 7200rpm 16mb cache - Point of View "Black Diamond" 500W True Power - Asus VW193D-B 19"
|
|
DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
|
|
![]() ''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..'' Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA. |