Şimdi Ara

Empire Total War ve Special Forces Edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada yalnızca Empire Total War ve Empire Total War Special Forces Edition isimli oyunlar var. Special'ın farkı nedir normalinden?

Ottoman Organ Gun
    Ghoorkas
    Corso Terrestre Guerillas
    Bulkeley’s Regiment
    farklı birimlerden birkaçı
    En büyük efelik; efendiliktir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray_Aykut

Special alayım o zaman. Veya tavsiye ettiğiniz bir başka sürüm var mı? Bir de oyunu çektikten sonra şu yamaları mutlaka yap diyerek başka şeyler önerebilir misiniz?
    Yardım için teşekkürler

oyunu orjinal aldığında zaten bütün patchleri otomatik olarak yapacak steam üzerinden . Uzun bir yükleme süreci olacak senin için , benim için öyle olmuştu patchlerle beraber (yaklaşık 2 saat) . Onun dışında Osmanlı ile sağlam bir oyuna başlamak istiyorsan "Ottoman Realism" modu var. Araştırırsan bulursun. Onu dene. Tarihi gerçeklikler daha iyi verilmiş.
    SAPPHIRE 790X mainboard - Phenom II 940 3.0@3.4 ghz. - Zotac GTX260 "Synergy" 896mb 448bit - 4gb(2x2) Kingston HyperX 1066mhz -Seagate 500gb 7200rpm 16mb cache - Point of View "Black Diamond" 500W True Power - Asus VW193D-B 19"
  • Fiyatı da iyiymiş bu arada baktım da.
    Orjinal almadan netten indirirsem neler kurmalıyım o zaman?

Orjinalden alıntı: DeMeRoL

quote:

Orjinalden alıntı: Koray_Aykut

Special alayım o zaman. Veya tavsiye ettiğiniz bir başka sürüm var mı? Bir de oyunu çektikten sonra şu yamaları mutlaka yap diyerek başka şeyler önerebilir misiniz?
    Yardım için teşekkürler

oyunu orjinal aldığında zaten bütün patchleri otomatik olarak yapacak steam üzerinden . Uzun bir yükleme süreci olacak senin için , benim için öyle olmuştu patchlerle beraber (yaklaşık 2 saat) . Onun dışında Osmanlı ile sağlam bir oyuna başlamak istiyorsan "Ottoman Realism" modu var. Araştırırsan bulursun. Onu dene. Tarihi gerçeklikler daha iyi verilmiş.

bu mod steam üzerinden kurulabiliyor mu?
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220

• Arkadaşlar Empire.Total.War.Special.Forces.Edition.3xDVD5-GENTi bunu indirip kurdum normal çalısıyor oyun girip baktım yani Ancak hatalar olduğunu bildiğimden dolayı patchleri de yükleyeyim dedim ama nette bununla ilgili bilgiler bulamadım. Sırası indirme linkleri paylaşabilecek olan burdan yada pm yoluyla yardımcı olursa sevinirim.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.