Bildirim
Empire Total War ... sorun: ordu gözükmüyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin bu ordusunu göremediğin adam kendi adamın mı yoksa diğer devletlerin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonicax -- 10 Haziran 2009; 9:13:17 >_____________________________ AMD Ryzen 7 3700X | ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT | HyperX Fury 2X8GB 3200MHz CL16 | FSP HYDRO G PRO 750W | SHARKOON TG6 RGB Tempered Glass | VIEWSONIC XG2705 LCD 1ms 144Hz -
Kendi askerlerim.
Göremediğim içinde asker ayırma birlerştirme gibi işlemleri yapamıyorum ve oyun hiç sevk vermiyor, yardım ederseniz çok sevineceyim._____________________________ -
oyunu baştan yükle bi istersen.yüklerken eksiklikler olmuş olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonicax -- 10 Haziran 2009; 10:46:43 >_____________________________ AMD Ryzen 7 3700X | ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT | HyperX Fury 2X8GB 3200MHz CL16 | FSP HYDRO G PRO 750W | SHARKOON TG6 RGB Tempered Glass | VIEWSONIC XG2705 LCD 1ms 144Hz -
oyunu 3 kez silip tekrar yükledim yükleme sorunu değil acaba bunu gösteren dosya hangisi biliyormusun oyun dosyası içinde? _____________________________ -
hiç bi fkrim yok
_____________________________ AMD Ryzen 7 3700X | ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT | HyperX Fury 2X8GB 3200MHz CL16 | FSP HYDRO G PRO 750W | SHARKOON TG6 RGB Tempered Glass | VIEWSONIC XG2705 LCD 1ms 144Hz -
ok _____________________________ -
askerleri ordaki poland&lithuania ordusuna saldırt ekranda gözükmesi gerekir _____________________________ -
Ekran kartı ile ilgili bir problem olabilir mi acaba öyle düşünüyorum
_____________________________ -
dosyalarındaki bi eksiklik neden olmuyodur çünkü başka pc yükleyince gözüküyor. pc'min tam olarak hangi ayarı hatalıdır'da, sadece o askerlerin gözükmesi gereken yer gözükmüyor? oyunun genelinde belirgin başka hata yok.. _____________________________ -
Ekran kartının driverini güncelleyip dene belki düzelir. _____________________________ -
güncelledim ama yine olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankan -- 10 Haziran 2009; 16:31:43 >_____________________________ -
kardeş sorun türkçe yamayı yükleyince bendede oldu.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cephe!
kardeş sorun türkçe yamayı yükleyince bendede oldu..
aynen bende bu işlemi yapmıştım ama bende soru işareti de yoktu ayrıca soruyu ana konuya yazsan daha çok cevap alabilirsin
_____________________________ -
Arkadaşlar aynı sorun bende de var lütfen yardımcı olurmusunus... _____________________________ -
Korsan oyunda hatalar var elbet ve bir okadarda bug , temiz bir şekilde oyunu silip en baştan yama felan kurmadan tekrar yükleyin ,steamda indirime girince alırsanız çok daha rahat edersiniz. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler