Bildirim
EMMA WATSON AYAKLAR (SS) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Beyler ben fetişim sanırım ama ayak parmaklarını sevmem yalamamda ama tabanlar çok ilgimi çekiyor yiyesim geliyor xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 28 Ağustos 2015; 22:27:17 > -
Normal ayaktan ne farkı var anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan bi insan nasil ayaktan hoşlanır ya. Ben ayağa bakmam bile. Nesi hoşunuza gidiyor ayakların anlamıyom.
quote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
Lan bi insan nasil ayaktan hoşlanır ya. Ben ayağa bakmam bile. Nesi hoşunuza gidiyor ayakların anlamıyom.
doğuştan kardeşim, nasılki senin beyninde kalça göğüs cinsel obje olarak kayıtlıysa bizde extra olarak ayak kayıtlı o yüzden hiç bizaman anlayamazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Patrick Bateman
Beyler ben fetişim sanırım ama ayak parmaklarını sevmem yalamamda ama tabanlar çok ilgimi çekiyor yiyesim geliyor xD
hocam ayak fetişinde pek çok türü var taban fetiş en yaygın 3 türünden biri, bende yok ama taban fetişler için yumuşacık ve pembemsi tabanlar candır :)
Gelmis haftalii ayak konusu yine.
Helal karsiim.
Mükemmel la
Bazı arkadaşlar yadırgamış bu ayak fetish olayı doğuştan gelen birşey elinde olmayan birşey ona genelde erkek neslinin %85 veya çoğunluğunda olan birşey gidin araştırın dünyada ne kadar bu ayak fetişisti var hele türkiyede kaynıyor kadında ayak önemli abi açık ve net. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Mcp
Ss gözükmüyor link lütfen
Edit: Yuh lan forumda ne kadar abaza var konuyu 2 dkda popüler yaptınız
Edit2: Benim ayaklarım daha güzel.
Kardes at foto da sondurme olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
quote:
Orijinalden alıntı: maseratistrantale
quote:
doğuştan kardeşim, nasılki senin beyninde kalça göğüs cinsel obje olarak kayıtlıysa bizde extra olarak ayak kayıtlı o yüzden hiç bizaman anlayamazsın
ebru polat
ulan şerefsizim 2.5 saat paspas çekerim anasını satim yalanmadık nokta bırakmam. Şöyle bi kıza denk gelsem varya offf
Ne bilelim snn ayağın olmadığını
Tam fetiş
Yalarun
başka yeri kalmadıda insan ayağa nasıl bakar ya siz nerden etkilendiniz böyle oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: domatesadam
Çabuk fetişistler gelmeden
Biz çoktan geldik bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B7E1FD1F -- 28 Ağustos 2015; 23:18:21 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
quote:
quote:
ebru polat
ulan şerefsizim 2.5 saat paspas çekerim anasını satim yalanmadık nokta bırakmam. Şöyle bi kıza denk gelsem varya offf
kökten hal ederim diyon he paşa,ulan çok konuşulacak şeyler varda yeri değil bu ortamlar inceden gidiyoz bakma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 28 Ağustos 2015; 23:23:07 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Patrick Bateman
hocam ayak fetişinde pek çok türü var taban fetiş en yaygın 3 türünden biri, bende yok ama taban fetişler için yumuşacık ve pembemsi tabanlar candır :)
Hajum elime ne geçerse götürürüm ama yalamam ısırırım sanırım xD en çok footjoba bayılıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X