Şimdi Ara

Emlak ilan sitesi satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Türkiye'de emlak ilan sitelerinin çok fazla olmasıyla sektörde tutunmakda bir hayli zorlaştı. Sizlere çok güzel bir isme sahip olan emlakben 'den bahsedeceğim biliyorsunuz ki daha önce bu domaine ortak arıyorduk ama fiyatlarımızın yüksek olması nedeniyle kimse bu şartları kabul etmedi. Baktık ortak bir sistem kuramıyoruz, emlak ilan sitesini tamamen satmaya karar verdik ciddi alıcılar lütfen konu başlığı altına yazarsa iyi olur. Satış işlemleri için alıcının yanına ben gidebilirim seyehat problemim yok. Tekliflerinizi yapın uygun gördüğümüz teklifi veren kullanıcıyla iletişime geçeceğiz.

Emlak İlan Sitesi 'ne Giriş İçin Tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emlakben -- 21 Haziran 2015; 15:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emlakben E kullanıcısına yanıt
    Konu Günceldir. İlgilenen arkadaşların tekliflerini bekliyoruz.
  • emlakben E kullanıcısına yanıt
    Sitenizi inceledim. Görünüş olarak piyasadaki emlak ilan siteleri arasında iyi denilebilir, ama bu sistem için ne kadar ücret istediğinizi yazmamışsınız teklif ile satacağınızı söylemişsiniz. Ben incelemelerimi yaptım ciddi olarak alabilirim sitenizi size ilk teklifi ben vereyim 200 TL. Gaziantep'de oturuyorum yakın bir şehirde oturuyorsanız yüz yüze görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrotenis -- 21 Haziran 2015; 15:51:00 >
  • emrotenis E kullanıcısına yanıt
    Vermiş olduğunuz teklif için teşekkür ederiz ama 200 TL uygun görülmemiştir. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.