Şimdi Ara

Emk. Alb. Erdal Sarızeybek'i dinleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emekli Alb. Erdal Sarızeybek Skaytürkte terörizim,ab ve abd hakkında öyle güzel şeyler söyledi ki aranızda dinliyen var mı ?

Erdal Sarızebek'in programdaki son sözü:

''Anayasa tasarısını kabul etmeyin. Çünkü içinde Kürtlere çok büyük imkanlar tanınıyor ve Türkiye'yi bölme konusundaki ilk adım atılır.Bununla da kalmaz Avrupa'nın Türkiye bölündükten sonraki planı da Türkleri tarihten silmektir. Çünku avrupa hala daha Türkleri orta asyadan gelen işgalciler olarak görmektedir.'' diyor.

Eğer programı izleyen varsa ne kadar doğru sözler söylediğini de görmüştürler.

(bence bu konu da silinecek ama en azından bir kaç kişi okusa yine iyi)

• izliyemiyorum ama gayet doğru söylemiş
  • izledim %100 haklı

ama bizim anayasadanda pek memnun değilim,yenilenmesi lazım, akpnin yeni anayasasının içerini pek bilmiyorum ama içeriğine hiç güvenmiyorum

biz ne zaman %100 bağımsız olursak kukla olmassak gerçk modern cumhuriyeti uygularsak ozaman büyük ülke oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 11 Ekim 2007; 0:41:28 >
  • Baştan sona izledim. İnşallah birisi bu güzel sohbeti Youtube'a atmıştır.
  • çok güzel şeyler söyledi üstünde durulması gerekenlerden birisi de şu sözdü:

''Eğer Kuzey Irak'ı vuracaksanız İran ile ve Barzani karşıtı Kuzaey Iraktaki aşiretlerle irtibat kurmalısınız İran şuanda sınır ötesi operasyondan korkuyor çünkü musul ve kerkük'ü de işgal edeceğimizi düşünüyor.Çünkü İran yandaşları olan Şiiler de o bölgelerde bizim bir an önce İran ile irtibata geçip Biz Kerkük Musul için değil PKK yı bitirmek için giriyoruz demeleri gerekiyor.'' dedi.
  • SkyTürkte bende bir 2 saat kadar izledim.Adam dediklerinde çok haklı,özellikle o ceza kanunu şaka gibi...
  • Sayın Sarızeybekin söylediklerini yapmak yürek ister. Ama ben ortalarda bunları yapacak bi yürekli göremiyorum
    sadece böyle konuşurlar başka bir icraat yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reneli -- 11 Ekim 2007; 0:51:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 11 Ekim 2007; 0:56:16 >
  • okumuş mu yeni anayasa taslağını neresi bölüyomuş? nasıl siliyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 11 Ekim 2007; 1:18:31 >
  • bir zamanlar buraya koyduk taslağı da siyasi konu diye kapatıldı
  • bir bildiği vardır..
    o kadar yıl dağda teröristlerle mücadele etmiş, sözleri çok değerlidir.
  • Paşalarımıza güvenimiz her zaman %100'dür..siyasetçiler her zaman laçkadır ülkemizde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.