Emir YARGIN adlı çok sevdiğim şarkıcının ilginç şarkı sözlerinin hepsi aşağıdadır. bu adam da ki kafa çok farklı . sözleri okuyunca garip gelse de müzikle birleşince eğlendiren birer hikaye ye dönüşüyor bu sözler umarım hep böyle farklı kalır bıktık artık hep aynı tarz sözlerde şarkılar hep aynı tarz müzikleri dinlemekten.
1- TOKAT sevgilimle gezerken herşey güzel giderken üç tip çıktı aniden o bukadar guzelken
hoşuna gitmedi onun da korktu pıstı koluma dedim korkma bebeğim ben şimdi hallederim böyle olduğuma bakma seni çok sahiplendim e tabi var benimde kendimce çözümlerim.
demirden yumruklarım çok fena kaşınıyor duygular olmayınca tokatlar konuşuyor
demirden yumruklarım çok fena kaşınıyor duygular olmayınca...
fonda latin havası kolda jilet yarası cahillik had safhada anlamaz yırtınsan da geldi baktı suratıma dedim gitsene kardeşim dedi seni dövücem dedim o kadar emin olma
benim robot dostlarım var seni çok kötü döver duyguları olmadığından ciğerini deler uyarımı dinlemedi tabii ki bu kötü tipler ve benden günah gitti saldır robot abiii
2-KÖPEK yüzümün defterine ilk senin adını yazmıştım çocukluk resminde etiketine hemen basmıştım hala bebek yüzüne eskiden de kanmıştım arkadaşım olmanı bir işaret sanmıştım
niye ben değilim yanındaki daha güzel görünmezmiydik ki
yalnızlar listesinde artık adın yazmıyor görüyorum onunla aranızdan hiç su sızmıyor yüzümün defterine sayfalar ekleniyor büyüyorum sandıkça senden hiç bir şey kalmıyor
niye ben değilim yanındaki daha güzel görünmezmiydik ki
3-ORİGAMİ rastladım sana ortanın doğusunda benziyordun sende japona aslında
insan şaşırıyor aynı dili konuşunca insan karışıyor aynı şeye şaşırınca
katla katla kağıtları bunu adı origami katla katla kağıtları büyüt sana sevgimi
çekik çekik çizgi çizgi gözlerinle tav ettin beni kendine minik ellerinle
hayrandım eskiden senin olduğun çizgi filme çok şanslıyız kavuştuk birbirimize
uzaklaşıyor gerçeklik sana yaklaştıkça çekiyorsun beni de o güzel rüyaya buruşup giderse diye bu güzel rüya cesaret edemiyorum sana dokunmaya
4-BU GECE yoruldum sıkıldım daraldım bunaldım ev iş arası mekik dokumaktan hayaller kurardım enerjik adamdım rutin hayatıma kapılmadan
gezerdim tozardım azardım cosardım butun haftasonu hiç uyumadan içer sızardım atardım tutardım bu buyuk bosluk benı yutmadan
bu gece dısarı çıkıp dağıtacağım bu gece içip tum dertlerı unutacağım bu gece tum kurtlarımı dokup atacağım bu gece belki seninle de tanışacağım
yoruldum sıkıldım daraldım bunaldım hep aynı seylerı konusmaktan hayaller kurardım farklı bir adamdım bu koşuşturmaya kapılmadan
gezerdim tozardım azardım cosardım butun haftasonu hiç uyumadan içer sızardım atardım tutardım bu buyuk bosluk benı yutmadan
bu geceyi koparalım hop oturup hop kalkalım dökülmedik kurt kalmasın hiç bir şeyi takmayalım
5-EYLÜL havlusuz kururken seni gördüm aniden ikimizi düşündüm , mantık içeri girmeden pembe hayaller kurdum,mutlu ve huzurluydum ama zor değildi anlamak
biliyorum hemen bitecek soğuk rüzgarlar geri gelecek yedi rüya günden sonra herkes evine dönecek
ayaklarım sana geliyor kalbim sana atıyor beynim onlara çok kızıyor ve olanlar oluyor
yaz aşkım bitmesin güneş hiç inmesin yağmurlar gelmesin sen benle kal aklım senle gitmesin
bu yollar nasıl bitecek düşünmekten beynim delinecek yokluğuna dayanamazken bu iş güç nasıl çekilecek
6-ÇORAP emir: koymaya çalıştım kendimi onun yerine katlanamazdım zaten ben bile kendi kendime
çorap: ben meraklı değilim senin tozlu evine bırak yakamı da gideyim senden temiz birine
keşke olsaydım 43 yerine küçük 36 vişne tenine
emir: acaba eşin nerede? saklanmış dolap içine bulamazdım zaten o karmaşanın içinde
çorap: ben meraklı değilim senin dağınık evine bırak yakamı da gideyim senden güzel kokan birine
7-KEMİK koyu yeşil bir ortam huzur dolu bir ortam ciğerime işledi cillur gibi oksijen
bir ses duydum aniden aralandı yeşil perdem bir el gördüm kemikten ama kıllı kemikten
berbat koktu bir anda o cillur gibi oksijen elinde kırmızı bir gül var bu canavarın koklayıp duruyor bir de bana bakıyor.
tırstım tabi ben de canavarı görünce aklıma geleni söyledim o anda
aman abicim güzel abicim ne olur beni öldürme kemik abicim affet beni ne olur gideyim daha çok gencim be kemik abicim
sen güzel bir abisin ben anladım tek kötülüğün kötü kokmak heralde yaban domuzu falan kovala be abicim be kemik abim be hadi be güzel abim be hadi be güzel abim be hadi be kemik abim be hadi be güzel abim be hadi be
beni öldürme
8-F**KER i'm gonna break and i'm gonna shake i'm gonna drink and i'm gonna shake i'm gonna take and i'm gonna fake i'm gonna dance and i'm gonna jump in f**ker discotheque
f**ker discotheque
hello havaryu yu ar so bitiful leydi diyavuşka hello yu en mi dens tugedır dens he? leydi devuşka leydi devuşka bak hele la leydi leydii pasmatri leydi dens dens oltnaytlong dens tugedır yu en mi ay lav yu seni seviyorum ya tibya lublu ,jötem ih libe dih ley di dont go no dont go dens vit miiiiiiiiii