Şimdi Ara

Eminim sizde cok ozlediniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Besiktasin macini izlerken cok heycanlandim. Birde Fenerbahcemizin sampiyonlar liginde oynadigini dusundumde offf Allah nasip ederse bu sene bizde variz bu yarista, sizde cok ozlemedinizmi her kacan pozisonda kalbinizin yerinden cikmasini?

Not: lutfen propagandacilar uzak dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağladım.

• Bugun bjk macında dembabanın vurusunda falan cok heyecanlandım fenerbahçeyl destekler gibiydim. Benfica macında Egemenin 90+daki kafası geldi hep aklıma :(

• Bitti çok şükür aşağılanmalar,yaftalar,alaylar,Krizdeyken en kötü 2. Olan feneri bir de avrupada görün
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler

• Başta bir gıpırtı geldi sonra sakinleştim...Asıl geçen sene oyuncular formdayken olacaktık şimdi uğraş dur.. Takımın çoğu yaşlandı..

• Hayır hiç heyecanlanmadım. Benim takımım değildi ki
  • 1. Goldenn sonra heyecanlandım çünkü 1.5 üste canlıdan yüklü girdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi defans hattı sizde, özellikle bekler.Fenerbahçe'nin Avrupa'da olmaması, Türkiye'ye zarardan başka bir şey değil.Umarım tüm takımlarımız Avrupa arenasında başarılı olur.
  • Vallahi Demba Ba nın pozisyonunda zıpladık babamla birlikte yerimizden

• seneye inşallah 3 takımızla beraber avrupada çok iyi işler yapacaz.önemli olan kura şansı birazda
  • UEFA bir sürpriz daha yapabilir size çok umitlenmeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

UEFA bir sürpriz daha yapabilir size çok umitlenmeyin bence

baskaninizin dedigine gore 2016da size geliyor surpriz

• Özledim tabiki. Menajer modda almadığım kupa kalmadı da canli izlemek ayri bi zevk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

baskaninizin dedigine gore 2016da size geliyor surpriz

O ton ton konuşur durur anca
  • Artik bizde heyecandan kafayi yemek istiyoruz

• Hayatınızda ilk kez CL de Real le oynarsınız belki

Trollük için söylemedim oynayın da görün Realden şu kadar gol yediler diye dalga geçtiğiniz takım neler çekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Hayatınızda ilk kez CL de Real le oynarsınız belki

Trollük için söylemedim oynayın da görün Realden şu kadar gol yediler diye dalga geçtiğiniz takım neler çekmiş

Kusura bakma ama sizin kadar gol yemeyecegimiz, sizin kadar vasat oynamayacagimiz kesin. Birkere siz yenilmeyi kafaya koyup cikmistiniz o macta R.madrid icin antreman maciydi sizinki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Hayatınızda ilk kez CL de Real le oynarsınız belki

Siz o golleri sadece Real den yemiyorsunuz sorun orada.
  • quote:

Ekonomik bir sebep çıkmadığı yada 2012-2013-2014 sorunlarıyla ilgili bir durum olmadığı sürece bir ceza veremez. Ayrıca 2011 sezonu ile bağlantılı tekrar bir ceza da veremez. O konu karara bağlandı ve onla ilgili ceza verildi. Ayrıca CAS tarafından da kara bağlanan konular UEFA tekrardan karar alma yetkisi yok. Ancak İşviçre Mahkemeleri CAS kararları bozabilir ama o aşamada bitti. Hatırlanırsa Fenerbahçe başvurmuştu ve başvuru kabul edilmedi. Fenerbahçe başvurduğu sırada UEFA'nında ceza yetersiz kaldı bozulsun şeklinde görüş bildirme hakkı vardı ama o hakkı kullanmadılar.

Türkiyedeki insanların çoğu ısrarla anlamıyorlar ama altını çizerek söylemek gerekiyor CAS tarafından onaylanan cezalar bozulamaz ve karara bağlanan davalarla ilgili olarak tekrardan bir ceza verilemez. CAS en üst Spor Hukukü Mahkemesidir. Onun UEFA ilgili kararlarını sadece İsviçre Mahkemesi bozabilir ve bu davada bozmama yani onaylama kararı aldılar o sebeple bu davala ilgili tekrardan bir ceza verilemez.

Türkiye Ligi ile ilgili bir yaptırım olasılığı vardı fakat UEFA tarafından sürekli olarak Türkiye Futbol Federasyonunun kararlarına karışmayacağız şeklinde açıklama yapıyor. UEFA ben Avrupa için gerekli cezayı verdim gerisine karışmam diyor.

• tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    Biz seneye Real ile oynasak ve bir şekilde yensek Gs taraftarının gözünde Real Madrid köy takımı filan olur. UEFA Avrupa Liginde yarı final oynadığımız zaman gruplarda oynadığımız Marsilya daha sonraki turlarda oynadığımız Lazio hatta yarı final birinci maçından sonra Benfica köy takımı olmuşlardı.

Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynadığımız zamanda İnter, CSK Moskova, PSV ve gruplardan sonra da karşılaştığımız bir sene öncenin UEFA Şampiyonu Sevilla köy takımı olmuşlardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.