Şimdi Ara

Emenike'deki İsteği Nasıl Değerlendiriyorsunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Elimizde patlama yapar anca ... Bir beklentim yok açıkcası.Umarım yanıltır beni.

Şu adam Marsilya'dan Nice'den Lyon'dan vs.den gelse taklalar atıyordunuz. Geldiği yer Karabük olduğu için yaptığınız şeylere bak abi ne diyeyim.
  • Tekniği yok. Sadece biraz orangutan gücü var o kadar.. Fenerbahçe'nin teknik futboluna ayak uyduramaz. Anca boş defansın arasına atılan uzun toplarda stoperleri yıkarak gol atar , o taktik de Fenerbahçe'de yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

quote:

Elimizde patlama yapar anca ... Bir beklentim yok açıkcası.Umarım yanıltır beni.

Şu adam Marsilya'dan Nice'den Lyon'dan vs.den gelse taklalar atıyordunuz. Geldiği yer Karabük olduğu için yaptığınız şeylere bak abi ne diyeyim.

Alakası yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

quote:

Alakası yok.

Bence var. Lugano gibi bir stoper şu an Avrupa'daki 7-8 takım hariç hepsinde oynayabilir dimi ? E Emenike bu adamı bu kadar zor duruma düşürdüyse neden kötü adam olsun ?

• Yorumlara bak yuh Realist olun az.Ortalamaüstü özellikleri var ama bu yorumlar da fazla iyimser.
  • Bank asya maçlarını izlemedim, ama takip edenlerden, karabüksporun baskılı oynadığı ve genelde rakiplerin kapanarak baş etmeye çalıştıkları ama buna rağmen Emenike'nin asist ve gollerine devam ettiği ifadelerini okudum...
    ayrıca yücel hoca da bu konuda sıkıntı olmayacağını, kapalı alanda da etkili olacağını bizzat söylemiştir.

sernat sakatlanmadan önce de karabük kontra değil, açık futbol oynuyordu, biz hep derbilerde izlediğimiz için Emenike nin açık futbolunu gördük...

kaldı ki ligde de skor avantajını yakalayınca veya derbi maçlarda hele de CL de çok işimize yarayacağını düşünüyorum.

helede arkasındaki pasörleri düşününce rakibin kime engel olmak isteyeceğini merakla beklemekteyim.
  • Fenerbahçe'de yıllardan beridir forvetler yalnız kalıyoruz diye yakınıp dururlar. Böyle böyle kaç tane forvet eskittik. Elimizdekilere bakarsak, Niang teknik bir futbolcu ancak yaşlı, fizik temposunu bütün bir sezon boyunca aynı ölçüde tutamıyor. İkili mücadelelerde güçlü kaldığı anlar olabiliyor ama etkisiz kldığı anlar daha fazla. Semihe bakarsak o da baskıya dayanamayan bir futbolcu. İkili mücadelelerin çoğunda etkisiz. Alexle iyi anlaştığı için ve nerde duracağını bildiği için bu kadar faydalı görünüyor.
    Fenerbahçe'de son yıllarda öyle bir kadro oluştu ki herkes çıkıp gol atabiliyor. Defansından tut sağ bekine sol bekine orta sahasına kadar skora katkı yapabilecek oyuncularla dolu. Emenike'de böyle bir kadroya geldi. Fenerbahçe'ye karşı takımların %80 kapalı oynuyor artık. Böyle olunca da ileri uç etkisiz kalıyor. Niangla Semih eriyip gidiyor kapalı defansın içinde. Böyle takımları ancak yan toplarla, bireysel skorlarla eritebiliyoruz. Şimdi Emenike fiziki açıdan muazzam bir oyuncu, baskı altında dirençli kalabliyor buna hızını da ekleyince zorlanmadan adam eksiltebiliyor. Yani Emenikeyle en az iki üç oyuncunun mücadele etmesi gerekecek. Böyle olunca Alex üzerindeki markaj kalkacak, kanatlar rahatlayacak. Öyle anlar oluyorki takım berbat oynuyor, ileriye top çıkaramıyoruz, topu şişirip duruyoruz. Böyle anlarda ya da press yediğimiz anlarda Emenike ayağında top tutup orta sahayı rahatlatabilecek bir oyuncu Emenike teknik açıdan biraz zayıf ancak olumlu yönleri bunu kapatmasına yetiyor. Zaten tekniği de çok iyi olsaydı bugün kolay kolay transfer edemezdik. Bir de yaşını küçülttüğü ve transfer söylentileri , sakatlığı yüzünden oynamadığı iddiaları karşısında dağılmış gibi göründü. Yani psikolojik açıdan zayıf gibi.Bu yüzden çıkacağı ilk bir kaç maç çok önemli, havasını yakalarsa çok başarılı bir sezon geçirir.

• Ne çok çok gol atıp çok çok iyi oynayacak, ne de elimize patlayacak.Yedekten gelip 8-9 gol atar ligde maksimum.Şampiyonlar Liginde zaten 6 maç yapacaz 2'sinde falan oynar 1 tane atabilirse atar.Çok abartmayın bu adamı gözünüzde.Ama iyi bir yedek olur hatta daha iyi bi yedek bulamazsın.
  • Farklı bir konuya değinmek istiyorum.

Dikkatinizi çekerse Fenerbahçe'ye Emenike'den önce gelen forvetlere bakacak olursak

Niang:Belli başarılar tatmış maddi sıkıntısı olmayan bi futbolcu
    Güiza:Niang gibi belli başarıları tatmış maddi sıkıntısı olmayan ülkesinde marka olmuş bir oyuncu
    Kezman:Büyük takımlarda oynamış maddi sıkıntısı olmayan hayallerindeki yaşama ulaşmış tok bir oyuncu

Fakat Emenike ne şampiyonluk gördü ne büyük bir mal varlığı var her konuda aç bu adam başarıya,lüks yaşama,maddi imkanlara gerçekten kolay değil bundan 5-6 sene önce nijeryada iyi imkanlar ve bolluk içinde yaşadığını düşünmüyorum.Umarım yazdıklarımdan birşeyler anlamışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Farklı bir konuya değinmek istiyorum.

Dikkatinizi çekerse Fenerbahçe'ye Emenike'den önce gelen forvetlere bakacak olursak

Güiza:Niang gibi belli başarıları tatmış maddi sıkıntısı olmayan ülkesinde marka olmuş bir oyuncu
    Kezman:Büyük takımlarda oynamış maddi sıkıntısı olmayan hayallerindeki yaşama ulaşmış tok bir oyuncu

Fakat Emenike ne şampiyonluk gördü ne büyük bir mal varlığı var her konuda aç bu adam başarıya,lüks yaşama,maddi imkanlara gerçekten kolay değil bundan 5-6 sene önce nijeryada iyi imkanlar ve bolluk içinde yaşadığını düşünmüyorum.Umarım yazdıklarımdan birşeyler anlamışsınızdır.

sana katılmadığım bir nokta var, belki çok büyük başarılar yakalamamıştır ama eminim ki emenikenin büyük bir mal varlığı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Farklı bir konuya değinmek istiyorum.

sana katılmadığım bir nokta var, belki çok büyük başarılar yakalamamıştır ama eminim ki emenikenin büyük bir mal varlığı vardır.

Terbiyesiz .

• Aykut kocaman'dan izinli olmasına rağmen, idmanlara katılmış emenike.. Bu adam çok büyük patlama yapacak. İstekli, hırslı topçu her zaman iyidir. Çok şeyler yapacak adım gibi eminim
  • quote:

4 YIL ÖNCEDEN GELECEĞİ GÖRMEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugo Chavez

quote:

4 YIL ÖNCEDEN GELECEĞİ GÖRMEK

2 Temmuz Fraulein.

Dedi ertesi gün başkanı aldılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük patlama yaptı elimizde patladı :) her yeri karıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Tekniği yok. Sadece biraz orangutan gücü var o kadar.. Fenerbahçe'nin teknik futboluna ayak uyduramaz. Anca boş defansın arasına atılan uzun toplarda stoperleri yıkarak gol atar , o taktik de Fenerbahçe'de yok..

Adam herşeyi bilmiş 3 yılda taktiğide Emenikeye göre bam güm yaptık be reis. Yap bir kuponda oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Aykut kocaman'dan izinli olmasına rağmen, idmanlara katılmış emenike.. Bu adam çok büyük patlama yapacak. İstekli, hırslı topçu her zaman iyidir. Çok şeyler yapacak adım gibi eminim

Duygulandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Abartmıyorum öyle bir patlayacak ki bu sezon herkes onu konuşacak. Gol kralı olmasını bekliyorum ben. Hızlı, fizik olarak çok güçlü, son vuruşları iyi. Alex onu coşturacak görürsünüz.

Çılgın Alex, Emenike'yi coşturuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.