Şimdi Ara

Emenike

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizi anlamıyorum bu oyuncu Karabükspor zamanında bir kıvama ulaşmış patlama yapmıştır, onun haricinde bana herhangi bir patlamasını söyler misiniz? Bazı oyuncular vardır bir dönem patlama yaparlar ve o patlamalar gelip geçicidir. Bunların örneklerini çok gördük (Güiza, Robinho, Tevez, Pato, Bojan). Güiza'yı önceden tanıyanlarınız var mıydı? Yoktu. Bu adam gol kralı olmadan önce başka bir başarısı var mıydı? Yoktu. Ben bu adamı FB'ye geleceğinde demiştim "Bu adamı almakla salaklık yapıyoruz 1 senede gol kralı olup geçmişinde hiç bir başarısı olmayıp 10 golü geçmemiş bir adamı tek bir sezona bakıp almak salalıkdan öte olmayıp bu kadar para vermek de ayrıca bir salaklıktır" diye. İlerisini gördük madem bizde başarılı olmadı gittikden sonra ki sezonlar 5 golün üstüne çıkamadı.

Gelelim konumuza hâlâ Emenike'yi isteyen insanlar var. Anlamıyorum bu adamın başka neyi var Karabük haricinde ki Karabükde'de o kadar ahım şahım bir oyun oynadığı yoktu. Bu oyuncuyu 10m gibi bir fiyata almıştık sanırım ben bu oyuncuya 5m üstünde para vermem ki zaten Moskova'nın nasıl aldığını hayret ediyorum. Karabükden gittikden sonra adam 23 maçta 7 gol atmış çok iyi sizce?

Anlamıyorum neden bu Emenike Emenike ısrarı bana bana anlamadığım yada bilmediğim birşey söyler misiniz?

• Cardozo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuyu1234 kullanıcısına yanıt
    Emenike 2. patlamasını Moskova nın elinde patlayarak yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyaga

Cardozo.

Cardozo yıllardır Benfica'yı sırtlayan isimdir. Benfica şu zamanlar yıllardır Uefa'da birşeyler yapmasında büyük rol oynayan isimdir.

quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Emenike 2. patlamasını Moskova nın elinde patlayarak yapmıştır.

Aynen eğer bizim salak yönetimimiz almaz ise kimseye satamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.