Şimdi Ara

Emektar dizüstü için işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yıllardır kullandığım vestel marka bir notebook var , onyx pro modeli . Harddisk sürekli bad sektör oluşturuyor , birde traktör gibi ses çıkartıyor , 2-3 haftada bir işletim sistemi harddisk üzerinde oluşan bad sektörler nedeni ile açılamamakta ve tekrar format atarak windows kurmak zorunda kalıyorum .

Hazır harddisk alacakken birde işlemci alayım diye düşündüm . Ayrıca mxm2 slot ekran kartı ne önerirsiniz , üzerinde nvidia 8600m gt var.

Emektar dizüstü için işlemci tavsiyesi

işlemci olarak , Intel Core 2 Quad Q9100 var aklımda ancak güç tüketimi bendeki mevcut olanın neredeyse 2 katı . 25w / 45 W . Bu sorun çıkartırmı bilemedim. Görüşleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aşağıdaki linkte bendeki mevcut p7350 işlemci ile aynı soket yapısına sahip işlemciler var. http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Core_2_Duo_Mobile/P7350_(Socket_P__Penryn).html

Kılıç Sanatının ilk amacı insan ile kılıcı bir ahenkle birleştirmek,bu birleşme sağlandığı zaman bir yaprak bile silah olabilir.ikinci amacı ise kılcı insanın kalbinde var olursa elinde silah olmadan düşmanını 100 adım uzaktan vurabilirsin çıplak elle bile.Kılıç Ustasının en büyük amacı kalbinde ve elinde kılıc'ın olmamasıdır.Kılıç Ustası herkes ile barıştan yanadır.öldürmemeye and içmiştir ve insanlığa barışı getirmeye.

• @tosbaa

Ben de P8600 den Q9100 e geçmeyi düşünüyorum. 2 çekirdekli işlemciyi değiştirip daha hızlı 2 çekirdekli işlemci almak saçma olur. 4 çekirdeklisi mantıklı.
  • Mevcut 25W'lık işlemci stres testinde bile 65-70 dereceyi görmüyorsa 45W'lık işlemci takılabilir. Yoksa soğutması zor olur. Vestel tarafından aynı seride kullanılmış en güçlü işlemci + ekran kartı kombinasyonundan daha fazla elektrik gerektirecek bir şey takmayın, anakartın sınırı neyse onu yapabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.