Şimdi Ara

Emeklilik maaşı hesaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emekli maaşı hesaplama yaparken prim ödeme miktarı çok önemli bir noktadır. Yüksek ve uzun süreli prim ödeyen kişiler diğer kişilere oranla daha fazla maaş aldığı bilinmektedir. Ocak ve Temmuz aylarında yaşanan enflasyon farkından dolayı maaşlar iki defa zam olmuştu. Emekli maaşlarının yatırılma noktasında ise emeklilerin istediği bankaya yatırıldığı bilgisini de verebiliriz. Şimdi emeklilerin nasıl bir hesaplama işlemleri sayesinde ne kadar para alacağını beraber öğrenelim.

    Emeklilik maaşı hesaplama Emeklilerin özellikle beklediği zam haberleri geldi. Artık maaşlar eskiye oranla zamlandı. Bunun sonucunda binlerce emekli hesap yapmalara başladı. 2020 yılında maaşlarının ne olacağını ne ve ne kadar ücret alacaklarını hesaplamaya çalışan emeklilere bu yazımızda nasıl bir hesap işlemi yapabileceklerini açıklayacağız.

    Hükümet yapmış olduğu açıklamalarla birlikte 1000 TL altında kesinlikle emekli aylığı vermeyeceğini açıklamıştı. Bunun yanı sıra emekli maaşına bazı düzenlemeler de geldi. Meclis Genel Kurulu’nun yapmış olduğu toplantılarla birlikte yaşlılık maaşı adıyla anılan maaşlar kesinlikle 1000 TL’den az olmamak kaydı ile artık maaşlar verilmektedir. Bunun haricinde diğer emekli maaşlarını nasıl bir hesaplama yapılacağına hep beraber birer göz atalım.







  • 65 yaşında emekli olacağız hesaplasak ne olur :) çalışmaya devam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.