Şimdi Ara

EMEKLİ KOMBİ USTASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aliance21

quote:

Orijinalden alıntı: Narcotiq

Yetkili servis pompadan gelebileceğini söyledi çünkü kombi peteklere sicak su basarken vızıltı geliyor doğru olabilirmi

yanlız dostuum kombinin ne oldugunu bilmiyorum ama kullanım suyundada pompa çalışır durmaz.

bazı kombilerde sıcaksu açılınca pompa durur. bazılarında ise çalışmaya devam eder. sıcaksu açılınca vızıltı sesinin kesilmesinin nedeni de işte budur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: USTA 61

quote:

Orijinalden alıntı: aliance21

quote:

Yetkili servis pompadan gelebileceğini söyledi çünkü kombi peteklere sicak su basarken vızıltı geliyor doğru olabilirmi

yanlız dostuum kombinin ne oldugunu bilmiyorum ama kullanım suyundada pompa çalışır durmaz.

bazı kombilerde sıcaksu açılınca pompa durur. bazılarında ise çalışmaya devam eder. sıcaksu açılınca vızıltı sesinin kesilmesinin nedeni de işte budur..

bitermik kombilerde dediginiz gibi olabilir.Çok farklı kombilerde var onlardada olabilir haklı olabilrisiniz yani

• kombinin markası demirdöküm aden elektronik panelli. musluktan sıcak suyu acınca kombi o an ateşlemede ise durup musluğa sıcak su veriyor bu arada da vızıltı kesilmiş oluyor. umarım servisinde dediği gibi pompa ise değişim fiyatı herşey dahil 300 tl imiş. fiyat normal mi
  • quote:

kombinin markası demirdöküm aden elektronik panelli. musluktan sıcak suyu acınca kombi o an ateşlemede ise durup musluğa sıcak su veriyor bu arada da vızıltı kesilmiş oluyor. umarım servisinde dediği gibi pompa ise değişim fiyatı herşey dahil 300 tl imiş. fiyat normal mi

biraz pahalı gibi geldi.Aden kombide pompa kullanım suyundada çalışır
  • Madem pompa her iki işlevde de çalışıyorsa neden musluğu açınca ses kesiliyor anlamadım. Fiyat banada pahalı geldi ama yetkili servisin verdiği fiyat bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Madem pompa her iki işlevde de çalışıyorsa neden musluğu açınca ses kesiliyor anlamadım. Fiyat banada pahalı geldi ama yetkili servisin verdiği fiyat bu.

filtre tıkalı olabilir bence tesisattayken su sirkilasyonu başlayınca ses yapıyo olabilir.kullanım suyuna alınca pompa çalışmaya devam ediyor ama tesisata göndermiyor suyu kısa çevrim yapıyor içeride plaka eşanjörde ceviriyor suyu
  • Ustalar bosch Trz 200 oda termostatini fabrika ayarlarına döndürmeyi bilen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.