Şimdi Ara

KK İKTİDARINDA Emekli bayram ikramiyesi 8500 olacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
0
Favori
9.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bana etmediğim hakaretten ayrı ceza, etmediğim sövgüden ayrı ceza verdiler. "gösterin hakareti, forumdan üyeliğimi kapatacağım" dedim. cevap fıs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün siyasatçiler degişmeyen tek şey pöpüliizm siyaset yapmak tabi canım bas matbaya parayı sonra karşılıgı vergilerle vatandaşa yükle .chp'deki şu bürokrasi kafasıyla giderse işmiz zor.her şeye bürokrasiyi sokma ..bu adam herşeyiyle ofsayt

• fredydexter kullanıcısına yanıt

Trollerin parası kesilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 19 Nisanda paralar yatacak denmiş acaba iktidar miktarı arttırır mı

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Son gunlerde akplilere karsi laf edilen mesajlarim siliniyor. Basit sekilde akpyi ve akplileri elestirtmiyorlar yani.

Eskiden mesajlar silinince bildirim gelirdi, simdi gelmiyor. O yuzden fark etmedigimiz cok mesajimiz siliniyor arada.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Benim direk konuları siliyorlar , imamların maaşı kesilsin yada deprem bölgesine gönderilmeli bence diye konumu sildiler 😂

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    artırmazlar. zaten bunları bile elleri titreyerek veriyorlar. bunlara kalsa, dar gelirliye zırnık koklatmazlar. sadece zengini sever siyasal islamcılar.

Ben emeklilerin aklını çelmek için , memur zammı gibi önce az açıklayıp sonra ek zam verdiler ya öyle bişi bekliyorum açıkçası

akp nin KİBİRİNİ çok hafife alıyorsunuz. akp nin sonunu da bu KİBİRLERİ getirdi zaten. her şeyi en iyi bildiklerini iddia eden, herkesten en üstün olduklarını iddia eden ama sorsan hesapta "yaratılanı , yaratandan ötürü sevdiklerini de iddia eden garip bir yapı.

Hafife almıyorum bir ihtimal diyorum zaten cumaya kadar belli olur diye düşünüyorum

• Çetenin elinden alır halka verir.
    Yiye yiye bitiremediler ülkeyi daha

• Excaliburn E kullanıcısına yanıt

Troll tayfa ağlıyor

Erdoğan;

"Bu kişi (KK) ülkenin yönetimine geçerse, sözünü ettiği o ikramiye maaşlar artışlarını yapar mı bilmiyorum ama kesin olan, devlet bütçesinden maaş alan hiç kimse hesabına o parayı yatıp yatmayacağını bilemeyecektir.”

Yani benim anladığım, KK ikramiyeleri verirse maaşları ödeyemez hale gelir gibisinden geçiştirmiş. Gerçi siyasette 24 saat bile uzunmuş hani...

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Bunu diyen kişi ilk okulu mezunu ev hanımı eşi için emine hanım kendi ödedi togg parasını demiş 😂😂 emine hanım 1 milyon biriktirebildiyse kk 15 bini rahat öder

• Biraz da şu ülkenin okuyan genç kesimine şu tarz vaatlerde bulunulsa artık. Yıllardır emekli de emekli. Emekliye şu, emekliye bu. İçimiz şişti artık.

• Senelerce çalıştılar ya hani birazcık rahatlığı hakediyorlar

Sence problemim onla ilgili olabilir mi? 8 değil 18 alsalar keşke. Bizim de annemiz babamız emekli. Mevzu o değil. Benim anlatmak istediğim biz öğrenciyken de emekliler seçim malzemesiydi, mezun olduk işe girdik seçimde emekliler seçim malzemesiydi, çoluk çocuğa karıştık hala öyle. Ben gençlere hiçbir siyasinin ağzından bu tarz somut bir vaadin verildiğini duymadım. Tek kesimin bu kadar odak noktası olması garip geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda haklısınız keşke herkese verilse yani her kesime ama memura emekliye şunu yapacağım diyebilir ama özel sektöre şuan için devletin cebinden çıkmayacağı için bişi diyemez gibi geliyor

• "seçim malzemesi" emekliler, halen AÇLIK SINIRININ ALTINDA maaş alıyorlar. sevsinler öyle seçim malzemesini. toplumun bir kesimine , benden saha fazla öncelik veriyorlar , diye kızma. neden toplumun genelinde adaletsizlik yaptınız , diye kız. gençsin anlaşılan, düşünme şeklini bir an önce düzelt ki, saçmalamayasın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.