Şimdi Ara

EMEĞINIZLE KAZANDIGINIZ ILK PARAYI NASIL KAZANDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 6.sınıfta mıydım neydim tam hatırlamıyorum. Okulun şenliği vardı. Kermes falan. Okul müdürüne gidip bi masa da benim istediğimi ve yaptığım kârın %30 unu okula vereceğimi söylemiştim. %40 olursa kabul ederim demişti. Iyi peki demiştim. Playstation 1 im vardı ve bide televizyon götürmüştüm okula. Babamı zor ikna etmiştim ama etmiştim. Kurdum onu elektriği falan millete fiş karşılığında maç yaptırıyordum :) en çok tutulan stand benimki olmuştu :) en sonunda müdüre gidip bunları kazandım vereyim %40 ını demiştim. O senin hakkın oğlum istemiyorum para demişti ve hepsi bana kalmıştı :) iyi paraydı...

Siz nasıl kazandınız. Akrabalarınızdan aldığınız paralar dışında...

• emeğimle
  • Simit sattım.
  • ilk kapkacımı 10 yaşındaylen yapmıştım bankadan çıkan teyzenin elindeki çantayı bir hışımla çaldım içinden 300 lira çıktı emekli maaşıydı galiba yada ilaç parasıydı ama hiç acımadım arkadaşlarla 1 hafta doyasıya yedik ohh banane yaşlı moruktan ölücek zaten yaşlı

vicdanınız acıdı demi şaka lem
  • Berberde çalışırken aldığım ilk bahşişti,çünkü haftalığı alamadan bıraktım işi
  • Kendimi bir grup kadına kiraladim
  • Orta Okul'da Pokémon tasosu satarken

Evet, bileğimin kuvveti ve parmaklarımın hareketi sayesinde kazandığım o güzel pokémon tasolarını, para ile sattım.Kumar oynamadım, kumar benle oynamaya kalktı ama başaramadı.(Bileğim sağolsun)Kazandığım paralar ile bakkal amcadan "MIKASA" top alıp arkadaşlarla mahallede maç yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 21 Mayıs 2010; 23:42:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Para Kazanırız
    11 yıl önce açıldı
    OYUNA NASIL PARA YATIRICAM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • restaurantta çalıştım. saat,kot,ayakkabı falan aldım sonra kendime
  • ahhaha on yasindayken filan ramazanda atom satmistm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Kendimi bir grup kadına kiraladim

iyimiş
  • Parayla sex sattım, penisimi kiraladım gibi birşey.
  • Tartı alıp sokakta tartı yaptığım zaman almışımdır herhâlde. Bununla birlikte turistlere "money money" diyerek üç-beş bir şeyler koparmışlığımız var. Birisi karpuz vermişti diye hatırlıyorum ama ilişkiyi çözemedim
  • Anketörlük yapacaz diye işe başladım Anketörlük adı altında bildiğiniz senyar satıcılık yaptırdılar.Bana göre değil kapı kapı dolaşıp diş fırçası satmak bende masum masum yollarda anket yapacaz sandım nerden biliyim.İlk gün işi öğrenmek için güzel bir bayanla 3 saat çalıştık baktım ben yapamicam ilk günden işi bıraktım ya kapı kapı diş fırçasımı satılır kendimi dilenci gibi hissettim çok kötüydü.Şirket döner+ayran vermişti karım o oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Parayla sex sattım, penisimi kiraladım gibi birşey.

adamlara mı
  • bende ortaokuldayken bi gazete almıstım iddaa die bisey vardı hayatımda ilk defa duyuodum ilk bakışımda bi bok anlamadım ama sonradan anlamaya başladım yaklaşık 5 saatlik bir çalışmanın ardından iddayı tutturmustum ama ne emek harcamıstım ha kendimle gurur duydum varsa benim gibi ilk oynayışında tutturan çıksın lan ortaya
  • Ortaokulda cd işine girmiştim. Elimdeki bütün oyunların ve filmlerin güzel bir listesini çıkarmıştım. Kopyalayıp kopyalayıp satıyordum. Ama ufağız tabi tırsıyordum hocalardan. Sadece kendi sınıfımda yaptım ticaretimi. Daha sonra çıkan rakipler ve alıcılar yüzünden tezgahı kapadık
  • köprüde saat sattım.
  • İnternet cafede çalıştım günlük 5 tl+Sınırsız internet :D
  • Kermes yaptık ama hiç para alamamıştım.
    Köyde 40 derece sıcakta kavun satmıştım kuzenle.50 lira kazandık 1 günde.25 bana 25 ona bölüştük.İstanbul'a dönerken yol parası yaptım.

Ha bir de sünnet var tabi.Sünnetten de kazandım üç beş kuruş.
  • ilk 4. sınıftayken mermercide çalışıyordum. sonra 7 de pimapencide. 8 de internet kafede lise 1 de resteronda . 2 yazdırda havuzda çalışıyorum. hep eve verdim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.