charda email koruması var bir sorun olurmu ama charın bütün bilgileri biliniyor
hangi maile ait? hotmail gmal yahoo ..
hotmail
En güvenilir olarak düşündügümüz HOTMAİL korumalı yani sizlerin deyimi ile msn korumalı karakter sisteminde dolandırmak aslında diğer email sistemlerinden çok çok daha basittir.
Bunu sizlere neden şimdi anlatıyorum diye düşünebilirsiniz. Bu çok uzun zamandır olan ve uzun zaman önce de anlatılabilecek bir konu idi ancak anlatmamamın sebebi biliyorum ki bir çok şeref yoksunu insan bu konuyu kendini korumak deil başkalarının canını yakmak için bir döküman olacak kullanacak pek kişi tarafından bilinmedigi için bu dolandırıcılara yol göstermemek için şimdiye kadar bu bilgileri insanlar ile paylaşmak istemedim .çünki dedigim gibi bu konuyu kendini korumak için kullanacak kişiler olacagı kadar dolandırmak için kullanacak kişilerde olacaktır.
Lütfen dikkatli olalım
peki nasıl yapacagız da dolandırılmayacagız. ben size sistemi anlatayım.
karaklteri satacak kişi gene kişiyi önce ikna eder charı satmak için mailini felan herşeyini verecegim gerekirse aracı vasıtası ile yparız hiçbişe olmaz diye ikna ettikten sonra tüm bilgileri verir işlemler tamamlandıktan ve alıcı charın tamamen bilgilerini deiştirdikten sonra satıcı planını devreye sokar burada plan şudur..
Dolandırıcı charın satmadan önce bilgileri vermeden hemen önce hotmail.com adresine girerek şifremi unuttum kısmından emailinin şifresini sıfırlaması için alternatif email adresine bir şifre sıfırlama linki gönderir. bu link 2 saat geçerli kalacaktır siz charı alıp tüm bilgileri deiştirsenizde adam kendi mailine göndermiş oldugu şifre sıfırlama iletisi ile mailin şifresini sizin ruhunuz bile duymadan 2 saat içerisinde tekrar deiştirip karakterini geri almış olacaktır.
bunu nasıl önleriz maili aldıktan sonra aynı şekilde bizde kendimize bir şifremi unuttum kısmından parola sıfırlama iletisi göndeririz bizde kendimize bunu gönderdigimiz zaman eger adam kendine göndermiş ise onunki iptal olacaktır. son gönderilen şifre sıfırlama istegi linki yani sizdeki geçerli olarak kalacaktır.
bunu bilen insanlar için dolandırıcılar yeni bir sistem daha geliştirdi.
Adam size bilgileri deiştirmeniz için vermeden öncewww.hotmail.com adresinden mailine giriş yapıp sayfayı kapatmadan bekliyor.
hotmaildeki sistem açıgı şudur siz maile girip tüm bilgileri deiştirseniz bile adam mailin içinde iken sayfayı kapatmadıgı için şifre deiştirme işlemi hariç herşeyi yapabilir. siz tüm bilgileri deiştirirsiniz sonra adam da alternatif email adresini deiştirip kendisine yeniden şifre sıfırlama istegi gönderir ve charı her halukarda geri alır
peki bunun çözümü varmı evet var önce charı alırsınız karşılıgını çok çok sonra gönderirsiniz adamın hotmail sayfasından çıktıgına emin olursunuz. yada tanıdıgınız kişilerden char alırsınız.
Demekki neymiş hotmail korumalı char ya almıyormuşuz ya tanımadıgımız kişilerden almıyoruz yada alırken çok dikkatli oluyoruz..
Adamla anlaş para 1-2 hafta sonra hesabına geçiçek diye. Onuda yapman için güvenilir bir aracılık sitesi lazım. İstersen özel pm le atabilirim...