mrb arkadaşlar ben email bomber yapmak istiyorumda nasıl yababilirim program ismi verebilirimiisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: relaxweb
mrb arkadaşlar ben email bomber yapmak istiyorumda nasıl yababilirim program ismi verebilirimiisiniz
zaten ismini söylemişsin programın, programın ismi email bomber, google da bir arama yap bulursun.
arattım bi sürü program buldu ama hiçbiri bi işe yaramıyoooo
quote:
Orjinalden alıntı: relaxweb
arattım bi sürü program buldu ama hiçbiri bi işe yaramıyoooo
Benim bir ara elime geçmişti sanırım 3mb civarı birşey olması gerek. Bulursam sana haber veririm.
asp de yapabilirsin ama önce yukleyecek bi host bulman lazım 1000 gidecek olan mailin gösteriyo asp destekli hosta yukle çaliştır bekle.....:P <% server.scripttimeout=300 for i=1 to 1000 response.write i isim = hack baslik = "ce" email = "senin mailin" mesaj =":)mesajın"
Set Posta = Server.CreateObject("CDONTS.NewMail") Posta.To = "bombalanacak mail@dgf.ce" Posta.From = email Posta.Subject = baslik Posta.BodyFormat= 0 Posta.MailFormat= 0
Posta.Body = mesaj Posta.SEnd next %>
HAcER'ler iş başında desene
kardeşim o işi yapabilmen için senın elınde hoyrazcom'ait karacaoglan programı olması lasım ve o programla ıstedıgın adrese ıstedıgın kısının adresınden bomber email gonderebılrılsın ilk seferde sadece bın mail atabılırsın sonrasında arttırabılırsın ben su an kullanıyorum kardeşim sana kolay gelsın
tamam kardeşim de pragramı nerden bul mam lazım[simage][/simage]
karlerim bana foto shop pragramı lazım bildiyiniz site varmı ya
Email Bomber programı yapabilirsin, öncelikle kullandigi isletim sistemine bir mail server kuracaksin, sonra bu mail server i kullanan bir script ya da program yazacaksan, ayrıca tek kişiye ya da belirli serverlara gondericeksin maili, ortalama 50 mail de bir IP degistirecek bir prog. yazman lazim...
Vaktiyle durmadan abuk subuk reklam mailleri gonderen bir firma vardı, gondermeyin diye mail attım 3 kere beni adres listenizden cıkarın diye (ki ben istememistim listelerine almalarını) cıkarmadılar, ben de ertesi gun bana gonderdikleri 4.000 maili onlara yazdigim prog. la geri yolladim, bir daha ses seda cikmadi :)
arkadaslar sms bomber nerden bulabilirim google da arattım bayaa buldu ama tık yok bende var bi tane ama free version sadece 2 tane sms gonderio full versionu kimde varsa bana messenger dan gonderebilirmi MSN:batuhanyazicioglu92@hotmail.com
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme