Şimdi Ara

Elvis Presley Türk müydü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ILK OLARAK KENDI ICIMIZDEKI CEVHERLERE BAKALIM DAHA SONRA ELVIS MICHAEL MADONNA VS. HAKKINDA BILGI TOPLAYALIM

ONCE BIZ GELIRIZ..[simage][/simage]

Orjinalden alıntı: johnmalkow

Şaka maka dünyaya bir çivi çakamamışız ve kendimizi tatmin ediyoruz...Bugün ne durumdayız,dünyaya,insanlığa neler kazandırdık,bunları düşünmeden boş laflarla kendimizi kandırıyoruz....Ha bu arada marslılar da Türkmüş...

• quote:

Orjinalden alıntı: tunel83

quote:

Şaka maka dünyaya bir çivi çakamamışız ve kendimizi tatmin ediyoruz...Bugün ne durumdayız,dünyaya,insanlığa neler kazandırdık,bunları düşünmeden boş laflarla kendimizi kandırıyoruz....Ha bu arada marslılar da Türkmüş...

Sana

• quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

@LordSoth, istersen biraz frenle kendini. Sen kimseye zenci diyemezsin. Ancak siyahi diyebilirsin.

Siyahi yada zenci ne fark eder burası amerika değil

quote:

Bence sen Türkler'i küçümsüyorsun.Farkında mısın bilmem ama,birsürü profesörümüz var,onların burda imkânı bile yok çalışmak için,onları da yabancılar kapıyor.Gazete okur musun sen peki hiç?20'ye yakın Türk,Dünya'nın en akıllı insanlarından.İçlerinde Einstein'le bile aynı kategoride insan var.Peki İngilizler'in Türkler hakkında yazdığı "Türkler Olmasa Ne Olurdu"'yu okdun mu?Bizim Atatürk'ümüz gibi birileri var mıydı?Osmanlı hakkında yazılanlara baktın mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Roxette

quote:

quote:

Bence sen Türkler'i küçümsüyorsun.Farkında mısın bilmem ama,birsürü profesörümüz var,onların burda imkânı bile yok çalışmak için,onları da yabancılar kapıyor.Gazete okur musun sen peki hiç?20'ye yakın Türk,Dünya'nın en akıllı insanlarından.İçlerinde Einstein'le bile aynı kategoride insan var.Peki İngilizler'in Türkler hakkında yazdığı "Türkler Olmasa Ne Olurdu"'yu okdun mu?Bizim Atatürk'ümüz gibi birileri var mıydı?Osmanlı hakkında yazılanlara baktın mı?

Türkler'i küçümseyip prim yapan dangalaklardan değilim ben,bundan emin olabilirsin,kaldı ki kendimizden Türkler diye bahsetmenin de oldukça anlamsız bir durum olduğu kanaatindeyim...Benim anlatmak istediğim,yüzlerce yıl önce yaptıklarımızdan bahsedip,şimdi boş oturmamızın manasız olduğudur...700 yıl dünyaya hükmetmişiz bilmem ne,iyi...Şimdi de dünya bize hükmediyor daha ne isteyelim...Dünyada gerek tıp olsun gerek diğer bilim dallarında olsun onlarca Türk bilim adamı çok büyük şeyler yaptılar,ancak dikkat...O adamları biz yetiştirmedik,Türk olmalarının bana göre bir anlamı yok,çünkü Amerika'da ya da başka bir ülkede eğitim gördüler,anlatmak istediğim ince nokta buydu...Atatürk hakkında hiçbirimizin yorum yapabilecek konumda olduğumuzu zannetmiyorum,çünkü bu cürret hiçbirimizde yok ve de olamaz...O,bu tartışmaların çok uzağında...

• Lafında insanlığa neler kazandırdık dedin.Demek ki sdece şu andan bahsetmedin.Ne olursa olsun kazandırdık.Yüzyıllar önce de olsa şimdi de olsa.

Lafında insanlığa neler kazandırdık dedin.Demek ki sdece şu andan bahsetmedin.Ne olursa olsun kazandırdık.Yüzyıllar önce de olsa şimdi de olsa.

Haklısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: icg

Ona kalırsa bu da Türk, var mı itirazı olan
     Elvis Presley Türk müydü?

Onu da derler yakında

quote:

quote:

quote:

Türkler'i küçümseyip prim yapan dangalaklardan değilim ben,bundan emin olabilirsin,kaldı ki kendimizden Türkler diye bahsetmenin de oldukça anlamsız bir durum olduğu kanaatindeyim...Benim anlatmak istediğim,yüzlerce yıl önce yaptıklarımızdan bahsedip,şimdi boş oturmamızın manasız olduğudur...700 yıl dünyaya hükmetmişiz bilmem ne,iyi...Şimdi de dünya bize hükmediyor daha ne isteyelim...Dünyada gerek tıp olsun gerek diğer bilim dallarında olsun onlarca Türk bilim adamı çok büyük şeyler yaptılar,ancak dikkat...O adamları biz yetiştirmedik,Türk olmalarının bana göre bir anlamı yok,çünkü Amerika'da ya da başka bir ülkede eğitim gördüler,anlatmak istediğim ince nokta buydu...Atatürk hakkında hiçbirimizin yorum yapabilecek konumda olduğumuzu zannetmiyorum,çünkü bu cürret hiçbirimizde yok ve de olamaz...O,bu tartışmaların çok uzağında...

Neden kendimizden Türk ler diye bahsetmek anlamsız bir durum oluyor?

• Çünkü genelde bazı kendini bilmezlerin kullandığı bir ifade...Türkler şöyle,Türkler böyle diye..."Biz" ya da "Biz Türkler" demek o kadar zormu da kendimizi "Türkler"in dışında bırakıyoruz...
  • _____________________________
  • sapık sapık konuşup adamı hasta etme.
    quote:

Orjinalden alıntı: icg

Ona kalırsa bu da Türk, var mı itirazı olan
     Elvis Presley Türk müydü?

KARAMANOĞLU MEHMET BEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

quote:

Türk lerin insanlığa birşey kazandırmadığını düşünüyorsan birşey bilmiyorsun demektir

Senin batılıların çok mu şey kazandırdı

geri zekalı salak bu kullandıgın bilgisayarı bile batılılar buldu röntgen cihazını, arabayı,tv yi herşeyi türkler gegirmeyi ve sıçmayı bulmuş olabilirmi hırsızlıgı bu konuda tamam

• elvis amcada kırgız türkü olabilir,akılsız türkler bir şey bulamaz onun bunun şeyiyle gerdege gir tam bize göre siz kuran okuyun uçak falan orada yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veranda -- 12 Ağustos 2006; 14:38:31 >

Orjinalden alıntı: mustklc

belki son zamanlar bir icraatimiz yok ama gecmisimle gurur duyuyorum bu bile yetiyor bana

Turk milleti ne baska milletin kolesi oldu, ne baska milletleri kole etti. Atalarimiz ne ingilizlerinki gibi orspu cocugu, ne almanlarin ki gibi i.bne nazi, ne araplar gibi baska milletlerin kolesi oldu. HEPSİ DE VATANİ İCİN SEHİT OLDU.

Bu yeter de artar bile ecdadimla ve Turklugumle gurur duymama.

kaldi ki simdi bile En mert miilet gene turk milletidir. Ortadoguda araplar birbirini yiyor. avrupa amerika israil ac kopek gibi bunlarin ustune saldiyor. Ortada Koskoca Turkiye devleti kimseye saldirmadigi gibi bir de gelene kucak aciyor. gecmisimi unutursam da bununla gurur duyarim iste.

quote:

Orjinalden alıntı: .Darkage.

quote:

Orjinalden alıntı: Pregnancy

quote:

700 Yil boyunca 3 kitaya hukmetmisiz Daha napalim

Bu kadar mı. Dünya hayatı bir oyun gibi bitiyor mu? Yani 3 kıtaya hükmetmişiz , şimdi hiç çalışmıcaz mıyız?

1950 yılından beri amerikanın köpegiyiz ya salak hakaret etme alırım boyunun ölçüsünü tabuta göre türk demek yagmacı demek yüzyıllardır yakıp yıkmışız ne yapmışız bana mevlana deme kendisi rum iti,mimar sinan deme oda devşirme, türk hiç bir şey yapamaz ama bir yerde afet olsun isterseniz oraya türk gönderin kımıl zararlısı gibiyiz

• ben elvis presley in şarkılarını severim.gerçi türk olması bana inandırıcı gelmiyor ama eğer öle ise daha çok severim heralde.
  • turk gibisi varmi be. alın size ornek: gecen gunlerde saat dlmus 24 filan satranç oynayacaz tasları var ama tahtasi yok arkadas hemen kağittan kareler cizdi tahta niyetine kullandıt miss gibide oldu. sonra dusundum yabancilar olsa tahtayı ararlar ararlar bulamayıncada bosver uyuyalım en iyisi yarın gider yenisini alırız filan derler. oyle degilmi ama
    bosuna dememısler 1 TURK dunyaya bedeldir diye
    ayrıca herkes Hz. Adem soyundan gelmıyormuyuz. elviste bizden madonnada
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.