Şimdi Ara

Elven Knight Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • osirisde oynuorm dedim yaa yok türk denk gelmedi daha hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: real gir

yardımlar için saolunda bide mp potu bulsam hiç bi yerde yok :S

dostum bu sekılde tam manasıyla yardımımız dokunmas sana cunku her serverın kendıne gore ıslıyısı seklı var oyun ıcınden turklere ulas onlara sor ne nerde neyı ne sekılde elde edebılırsın .. bu sekılde daha verımlı yardım alabılırsın . iyi eglenceler.
  • Rates:
    - Exp: x45
    - SP: x10
    - Adena: x200
    - Spoil: x5 (x3 quanity)
    - Drop: x5 (x5 quanity)
    - Seal Stones: x5

Interlude Features:
    - C6 Client Supporting
    - 3-skills bar
    - Augementation (Retail)
    - Max level 80 (Retail)
    - Duel System, One Vs One / Party Vs Party (Retail)
    - Demonic Sword Zariche & Akamah Dual Swords (Retail)
    - Interlude Clan System (Retail)
    ~> New levels 6/7/8 by Reputation Points
    ~> New Academies and Loyals Ranks
    ~> Reputation Points gained by Raid Bosses, Clan members PvPs, Members classes.
    - Divine Inspiration Skill. More Buffslots (Retail)
    - Interlude Skills (98% Match to retail) (EX. Backstab hit direct to HP)
    - Interlude Items. Weapons/Items/Armors (85% Retail)
    - Herbs (Retail) [NOT ACTIVE]
    - Hero Skills (Retail)
    - Interlude NPCs (90% Retail)
    - Interlude Geodatas (70% Retail)
    - Interlude Quests (70% Retail)

Protection:
    - Custom Client Side dll Protection. To prevent the walkers and the 3rd party programs which send double packets to the server to dublicate items/skills.
    - Custom Server Side Login Protection. To prevent OOG (Out of Game) walkers.
    - Custom Server Side dll protection, which fixes one by one the exploits that players can try IG (In Game)

Skills Modifications:
    - Griefbuffing skill to avoid the grief buffs from others.
    - Buff Time: 1hour
    - Dances Time: 1hour
    - 3rd Time Buffs:
    ~> Prophesy of Water: 45min
    ~> Prophesy of Wind: 45min
    ~> Prophesy of Fire: 45min

- 3rd Class Buffs/Dances: 1hour
    - Siren/Cat buff: 2 mins

-

Custom NPCs:
    - Global Gatekeeper
    Teleport to every place on the world for little ammount of adena's.
    - GM Shops (Armors/Weapons/Miscs)
    - Seal/Unselaer Mammon
    - NPC Buffer
    ~> All normall buffs from 1st/2nd occupations. 3rd Class buffs are not included
    ~> Price per Buff: 1k (All players who are 61 level and less won't pay for buffs).
    ~> You can buff also your pet with the same prizes.

arkadaşımn oynadın serverın özellikleri bu server 45x kasılmak kolay o kadarda zor depil mana pot byk ihtimalle serverda var bunu misc shoplardan alabilirsn bu shoplar genellikle main townda olurlar ee giran goddard bazı serverlarda dion gludin fln oralara bk en çok pp nerdeyse main town orasıdır ;) şimdi full buffda var alcan buffları biliyorsan eğer sana tavsiyelerim 1-15 lvl arasıırk ların orda kasıl gremlin kes 15-40 arası dion terroty de kas 40-51 arası dragon walley 51-61 arası dvc entrance 61-80 arasıda oyunun seal taşları düşen yerlerde kas hem kendini hemde silahını armorunu fln kasarsın ben hep böyle kasılırım ve 78 lvl olmam 1.5 saati fln bulur

• miyako tşkr ederım yaa amac oyunu ogrenmek suan cabuk lvl atlamışım fln sorun degl burda lvl kasıpda bu serverda kalmıcam 2arkadaş başladık oyunu ogrenmek için önce öğrenelm sonra ciddi bi şekilde kasalım:) bide bişey sorucam 41lvl oldum kendi kendine acılan skiller var yani şöyle söyliym charda belli lvllerde aktif ve pasif skıllerın oldugu yerde belli lvllerde skiller cıkıo ama bakıorm forumlarda yok skill aldm cok fazla skıllm var skillerm çıkmış onları alıymmı fln die konuşmalar var ben mastera ne zman gitsem orda skill şeyini tıkladğmda hep skill yok dio bu serverdan dolayımı kaynaklanan bişe yoksa bowlardamı böyle?
  • Osiris de benim arkadas oynuyor nick pikacu benim adimi ver biraz yardim eder sana :D
  • quote:

miyako tşkr ederım yaa amac oyunu ogrenmek suan cabuk lvl atlamışım fln sorun degl burda lvl kasıpda bu serverda kalmıcam 2arkadaş başladık oyunu ogrenmek için önce öğrenelm sonra ciddi bi şekilde kasalım:) bide bişey sorucam 41lvl oldum kendi kendine acılan skiller var yani şöyle söyliym charda belli lvllerde aktif ve pasif skıllerın oldugu yerde belli lvllerde skiller cıkıo ama bakıorm forumlarda yok skill aldm cok fazla skıllm var skillerm çıkmış onları alıymmı fln die konuşmalar var ben mastera ne zman gitsem orda skill şeyini tıkladğmda hep skill yok dio bu serverdan dolayımı kaynaklanan bişe yoksa bowlardamı böyle?

msn nen fln varsa ömden at reklim seni gerekli yardımları yaparım serverada urarım belki bi ara skillerin adını yazarsan yardıcı oluruz class okçu ydu en son hala okçumu ? mageysen bazı classlarda skilleri kullnmak için item istiyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 3 Nisan 2009; 16:17:41 >

• yaw sana pm atılmıo iletilmio dio sen burdan ekle sonra msjı silerm ben juicy-cs@hotmail.com
  • quote:

yaw sana pm atılmıo iletilmio dio sen burdan ekle sonra msjı silerm ben juicy-cs@hotmail.com

ekledim...
  • arkadaş bi sorum daha olucak ama bu sefer bi arkadaşn sorsu:D human mystic oldu necromanger a gecmeye calışıo ama bi türlü class 2 görevini alcak yeri bulamıo ve itemlerini bilen varmı?
  • neyse item isimlerini bildğmz için bizde bütün quest itemlerini aldık (H) ve sorun cözülmş oldu qywgda
  • L2 de skiller buff ın kolay bulunamadıgı low rate serverlarda ya da oly icerisinde cok ise yara. Mesela ben dısarıda lethal shout atan bu okcu pek gormedim ama oly icerisinde surekli kullanıyor. Titan full buff aldiginda frenzy ile sadece atak yapması yetiyor ama buff olmadan titanın doom crush gibi skilleri frenzy actıgında atak ile vurdugu critical dmgye esit derecede.atak Skilleri (fighterlarda ve dagercilar haric) full buff serverlarda dısarıdaki pvplerde pek ise yaramaz.
  • bencede rahat kasmak istiyosan ve oyunu öğrenmek istiyosan sps filan aç [ elf büyücü] daha rahat olur senin için .. bende oyuna ilk başladığım zamanlar sps ile başlamıştım en rahatı odur yani.. okçu taktik işi biraz zorlar seni
  • yeni class acma konusunda bisey diyilmez.Benim herzaman Orc mage oynamamın bi sebebi var . ii bi dagerci oynayan birisi gibi elim seri deil. Adam bi alt f3 te bi alt f1 de hem cp basiyor hem atak hem skill. Ben yapamiyom valla ama oynayanlarıda cok sarıyo izlemesi. Bende elime uygun olan Dominator Ve Doomcryerda karar kıldım ve baglandım. Arkadas elf tank denemek istiyorsa denesin . Ben 31 class ın hepsini her yonuyle denedim , ama cok kisi tanıyorum ki benden fazla l2 oynamasına ragmen en fazla 2-3 classın skillerini biliyor. Yeni classları yuksek rateli bi serverda denemek herkese lazim .Yarın olyde ve dısarda ulan bu bana hangi skili yapti die sasıp kalmayacaksın

İnterlude ilk cıktıgı zamanlar Ben Gate Chant ( Doomcryerda bulunan ve partyi yanına isinlamasını saglayan skill) skili ile 1 gunde 100 + pk ve pvp artırmıstım. Tabi millet bilmiyoki ne ise yarıyor. Yaw ben buraya nasıl geldim. Ne olud die yaza yza bikmisti millet

• arkadaşlar başka konu acmak istemedim
    socererm 2tane skill var biri inferno biri aura symphony die bunlari kullanamiorm seeds die bişey istio galiba ama piyasada bu zapazingo yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruUru

yeni class acma konusunda bisey diyilmez.Benim herzaman Orc mage oynamamın bi sebebi var . ii bi dagerci oynayan birisi gibi elim seri deil. Adam bi alt f3 te bi alt f1 de hem cp basiyor hem atak hem skill. Ben yapamiyom valla ama oynayanlarıda cok sarıyo izlemesi. Bende elime uygun olan Dominator Ve Doomcryerda karar kıldım ve baglandım. Arkadas elf tank denemek istiyorsa denesin . Ben 31 class ın hepsini her yonuyle denedim , ama cok kisi tanıyorum ki benden fazla l2 oynamasına ragmen en fazla 2-3 classın skillerini biliyor. Yeni classları yuksek rateli bi serverda denemek herkese lazim .Yarın olyde ve dısarda ulan bu bana hangi skili yapti die sasıp kalmayacaksın

İnterlude ilk cıktıgı zamanlar Ben Gate Chant ( Doomcryerda bulunan ve partyi yanına isinlamasını saglayan skill) skili ile 1 gunde 100 + pk ve pvp artırmıstım. Tabi millet bilmiyoki ne ise yarıyor. Yaw ben buraya nasıl geldim. Ne olud die yaza yza bikmisti millet

CP makro veya auto clicker kullaniyorlar
    Önceden pvp yaparken tek tek cp basmak arti yavas baisliyor 1 adim geride kaliyorduk
    Sonra Makro ogrendik baya farketti
    Sonra onemli gunlerde auto clickler xD:( her zaman kullanmamak sartiyla ban sebebi
    tum potlari o bassin sen ellemeden

• Real girl . Senin ihtiyacin olan seed of fire buff ı Bu buff sende de var ama kendine vermen bi ise yaramaz. Baska bi sorcerer dan alıp 7-3 saniye icerisinde vurusları kullanman gerekiyor.

Morfeus Cp pot veya skillet magro yapıldımı bi ise yaramiyor. Cp pot magrosuna bastın diyelim, sonra skill kullandıgında magro kesiliyor yani yine basacaksin .aynı meseleye gelir. Yanina internet cafeden bi kucuk cocuk koyacaksın . cp potu f 12 ye koyacaksın . o surekli cp basacak
    Biz olde bile 1 class i 2 kisioynadıgımız oluyordu. Clan gucumuz bundan ileri geliyor. Dogru zamanda dogru skill
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.