Şimdi Ara

Elveda sayın lys arkadaşlarım form arkadaşlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuandan itibaren pc deki tüm oyunları sildim sadece konu anlatımlı video için açıcam zaten cuma ya kadar pc yide kaldırıcam , teldeki tüm oyunları sildim face i dondurdum sildim gene sadece ders için müzikleri bile sildim lys den sonra görüşmek üzere size son 1-2 tatik vermeye çalışayım en azından ben yapıyorum :) 1. si ben lys başladığından beri dershanede hocanın anlattığını telefonla fotoğrafını alır gelir evde yazarım müthiş bir tekrar olur 2. bu taktiğin vakti olamyanlara gelsin eğer benim gibi hala konularınız varsa dershanede iyice dinleyin fotoğrafını alın gene evde gelin telefondan tekrar edin ama yazmayın onun yerine konularınızı bitirmeye çalışın veya o konun sorularını çözün oda çok verimli olur orda yazıp evde tekrar etmekte bi mantık ama şuandan itibaren düzgünce çekerseniz hep eliniz altında olur o defter bu defter olmaz hem her yerde tekrar edersiniz hem eliniz ağrımaz yazmaktan hocanın düzgün çizimlerini anlarsınız ve yanlış yazmak gibi bir dert olmaz çünkü her şey sabah size anlatılan gibi tahtada neyse arkadaşlar form için çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler edindim ve dağıttığıma inanıyorum hadi hakkınızı helal edin :) (sizde şuan tel ve pc yi bırakabilirsiniz bir anda yaparsanzı daha kolay olur :)) ( kendi not defterinizi oluşturabilrisiniz zamanınız varsa yapmanız gereken şey hiç anlamadığınız konuyu açın defterinizden bir daha yazın ve çözün , denendi ygs fen 10 netken sınavlarda 36 ya gerçek ygs de 32 ye çekildi ) hadi görüşürüz dostlar :)

• form değil forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

form değil forum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.