Şimdi Ara

Elo hellden çıkma yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pick ekranında trolleyen arkadaşlar olunca biz de trolleyelim dedik. All mid gidip oyunu çok rahat kopardık. Elo hellin güzellikleri. Tabi karşı tarafta mid gidince kolay oldu. 2 kişiyi diğer lanelere gönderselerdi sonuç muhtemelen farklı olurdu.

• Bütün elo hell oyuncuları trolleyip all mid oynarsa çıkar mı yani?

Nickin de "Artist Kiran"bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 7 Eylül 2012; 14:51:10 >
  • Aç kapıyı çık
  • Nick:Artist Kiran
    Server: EU Nordic biraz fail olarak sansürlemişsin

Edit: Hacı normal oyun atarken supp veya jungler olmaz ise leave atıyorlar bu ne ya resmen trollemeye gidiyorsunuz leave atan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 7 Eylül 2012; 14:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Bütün elo hell oyuncuları trolleyip all mid oynarsa çıkar mı yani?

Karşı takıma bağlı. Amaç elo hellin böyle uçsuz bucaksız, ürkütücü, saçma sapan bir yer olduğunu göstermek

@Demacia Hayırlısı olsun Neden sansürledim bilmiyorum bende. lolking den buluyonuyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D6287671 -- 7 Eylül 2012; 14:52:34 >
  • 5 mid zaten çok OP bir meta, 2-3 kere yapmışlığım vardır. Hepsinde dakika 10 da inhibitor u aldık zaten diğer laneler kendi başlarına yardırdı sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anivia buildi güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letarien

Anivia buildi güzelmiş.

Froggen GG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminated

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Bütün elo hell oyuncuları trolleyip all mid oynarsa çıkar mı yani?

Karşı takıma bağlı. Amaç elo hellin böyle uçsuz bucaksız, ürkütücü, saçma sapan bir yer olduğunu göstermek

@Demacia Hayırlısı olsun Neden sansürledim bilmiyorum bende. lolking den buluyonuyor zaten.

elo hellden önce co-op vs AI hellden çıkmaya bak co-op 7-9 fena değil ama kendini geliştir

• @HüüüP

Ovv sağlam yerden geldi.
  • Anivia aoe damage - kata aoe damage - annie aoe stun - ziggs aoe damage - ahri aoe damage kazanmanız normal değilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.