Arkadaşlar geçen bir konu açmıştım mmr ile ilgili ve sizinde söylediklerinizden sonra baktım da baya düşük bir w/l oranım var. Bunu maç spamlayarak düzeltebileceğimi söylediler. Ancak illaki yeniliyorum bunun için safe pick ler önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
ne seçersen seç takıma bağlı.genelde tank şampiyonlar iyidir.3tank -4tank olan kazanbiliyor.kaybededebiliyor.
Elo hell'de her şampiyon taşır kanka. Oynamayı bilicen sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
ne seçersen seç takıma bağlı.genelde tank şampiyonlar iyidir.3tank -4tank olan kazanbiliyor.kaybededebiliyor.
Ama işte o s5 de olmuyor. Adamlar kafalarına göre alıyor ne bir takım oyunu ne bir karşıya bakıp hero seçme yok zaten w/l düşük olduğundan mesela son maç bronz 5 adam geldi s5 de iken işte durum böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Raiden.
Ben taşıdım diyelim diğer laneler feedliyor (arada bende feedlemiyor değilim ama) bunu napacağım şöyle ultisi yada herhangi bir yeteneği tf döndüren yada adc focuslanabilen birkaç hero önerebilir misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Chapper
quote:
Orijinalden alıntı: Raiden.
Ben taşıdım diyelim diğer laneler feedliyor (arada bende feedlemiyor değilim ama) bunu napacağım şöyle ultisi yada herhangi bir yeteneği tf döndüren yada adc focuslanabilen birkaç hero önerebilir misin ?