Şimdi Ara

elmas liginde fazla lp gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

platindeyken 21lp gelir 18 lp giderdi fakat dia5e çıktıktan sonra 6 maç kazanıp 2 maç kaybettim. aldığım puanlar 16-19 arasıydı fakat kaybettiğim 2 maçta 1 -31lp gitti şimdide -27. neden bu kadar fazlalaştı anlamıyorum daha düne kadar platindeyken +21 alır -17-18 verirdim resmen 6 maçta kazandığım lpyi 2 maçta vermiş oldum şampiyon seçiminde ayrılmalarla beraber. master tier geldiğinden beri arkadaşlarım diyorduda inanmıyordum cidden başıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

merhaba.

platindeyken 21lp gelir 18 lp giderdi fakat dia5e çıktıktan sonra 6 maç kazanıp 2 maç kaybettim. aldığım puanlar 16-19 arasıydı fakat kaybettiğim 2 maçta 1 -31lp gitti şimdide -27. neden bu kadar fazlalaştı anlamıyorum daha düne kadar platindeyken +21 alır -17-18 verirdim resmen 6 maçta kazandığım lpyi 2 maçta vermiş oldum şampiyon seçiminde ayrılmalarla beraber. master tier geldiğinden beri arkadaşlarım diyorduda inanmıyordum cidden başıma geldi

Konuyla alakası yok ama Dia 5 ler bir gold kadar iyi oynayamıyorlar (tecrübe ile sabit)
  • yeni master ligi ile ilgil igaliba
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Lord Sauron

Efendim Sauron derki;

Esg'ul gur fuzl ezg. Ert nazgul. Hearz gul daahir feonor. Oh esguz...

Meali;

Tecrübe önemlidir. Birşey hakkında ne kadar tecrübeliysen o kadar kolay ulaşırsın. Ancak kaybetmekde o kadar kolay olur. Canım yüzüğüm.

Bak bu yeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Lord Sauron

Efendim Sauron derki;

Esg'ul gur fuzl ezg. Ert nazgul. Hearz gul daahir feonor. Oh esguz...

Meali;

Tecrübe önemlidir. Birşey hakkında ne kadar tecrübeliysen o kadar kolay ulaşırsın. Ancak kaybetmekde o kadar kolay olur. Canım yüzüğüm.

esg ul lafını her cümlede kullanıyorsun sallama artık ziya
  • Dark speech sen konuşmadan önce daha güzeldi.
  • Geçen hesabım inaktiflikten düşmesin diye girdim 13 lp geldi , wl +50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dünya şampiyonası yaklaştıkça garip şeyler oluyor :D
  • Ortalamanın üstünde w/l var. 25 gelip 20 gidiyordu, 1 hafta önce 3 maç üstüste 12 geldi sonraki maç kaybedince 40 gitti bir haftadır ranked girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

merhaba.

Konuyla alakası yok ama Dia 5 ler bir gold kadar iyi oynayamıyorlar (tecrübe ile sabit)

yav he he getir istediğin bi gold arkadaşını sabaha kadar ezeyim

• @Ay Tarağı

sabah sabah :DD:D:D:DDD:DD:DD:DD:D:D:DD:D:DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Another Brain

@Ay Tarağı

sabah sabah :DD:D:D:DDD:DD:DD:DD:D:D:DD:D:DD

anlamadım :DDDDDDDDD
  • @Ay Tarağı

Mesajtaki tavrına güldüm ya "Getir sabaha kadar eziyim"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.