Şimdi Ara

Elmas 5ten ustalık aşamasına nasıl hızlıca yükselebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, şu an elmas 5 liginde sadece support oynuyorum. Her 10 maçın 8inde gerçekten koridoru ele geçiriyoruz fakat maçı taşıyamıyorum. Yanımdaki adam karşıdakini geçse bile ya karşı mid çok iyi olup taşıyor ya da solo top taşıyor. Bu şekilde 3 maç kazanıp 3 maç kaybediyorum ve şu an olduğum yerde sayıyorum. Üst ligdeki arkadaşlardan öneri almak için açtım konuyu, qq konusu değildir yanlış anlamayın, sadece yardım gerekli. Bazıları tek şampiyonu iyi oynarsan çıkarsın diyorlar ama destek rolünde bu inanın kolay olmuyor. Şu an maini jungle olan birisini bulup onunla girmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mide roam at karşı ormani totemle sonra 4 kişi karşı ormanı talan edin.takıma bütün yapılması gerekeni anlatmakta senin görevin.

• dostum yanlış anlama, eğer 3 maç kazanıp 3 maç kaybettiysen yakın zamanda -30 puan yiyen tayfaya katılacaksın. Bizim için oralara gitmek zor. Çünkü dediğin üzere w/l oranları diamond 5 için şu an çok enteresan. Dolayısıyla -20 -30 puan gitmesi beter ediyor. Ben beklemeni ve sonrasında duo girmeni tavsiye ederim
  • Mide roam ataacaksan, adc'nin mobility'si olsun mümkünse çünkü yakalandığı zaman kaçamayan adc varsa iyice pert edersin oyunu.

Ve eziliyorsanız lane'i terket diğer lane'lere gank at.
    Lane'de 2şer 2şer kill vermektense adc'ni yalnız bırakırsın tek kill verirsiniz.
  • senden süşük ligdeyim ama bence supporttan ayrılıp top lane becerebiliyorsan lissandra oynayabilirsin fazla skillshot değil bir q su birde sayılırsa e si baya işlevsel şuan ama supportta iyisen zaten yeterlidir.

• lanede birşey yapamıyorsan roamlaman gerek dia+ seviyede oyunlarda midlanede oyuncun çok kötü değilse ona her yardımın oyun kazanmanda etkisi fazladır, roam için janna,thresh,blitz öneririm.Veya junglerınla beraber ganklere gidebilirsin, erken mobility alman önemli kill almaktan çekinme atacağın her ward önemlidir
  • e1 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum karşı ormana gerekli totemleri koyuyorum gerekli zamanlarda (krepo sağolsun videoları sayesinde öğrendim ekstra şeyleri), mide de roam da yapıyorum ama genellikle her maç bir tane çok saçma adam ya bize geliyor ya da karşıya geliyor. O adam hangi takıma gelirse gelsin çok fazla küfrederek ve takımın moralini bozarak oyunu veriyor.
    Mesela dünden bir örnek vereyim, dakika 20de koridorda o kadar öndeydik ki dakika 20de yanımdaki arkadaşın farmı karşınınkinin 100 fazlasıydı. Ama mid ve top lane imiz Rumble ve Zedi çok fazla feedlediği için yenildik. Demek istediğim öyle adamlar var ki beni taşıyamazsın diyorlar, koridorda güvenli durmak yerine 20 dakikada 10 kez ölenler var. Bu kişilerle nasıl yükseleceğimi bilmiyorum. Ben de koridor kaybediyorum tabiki ama karşıdaki adam hayvan olmuyor hiç değilse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takma dostum hep söylediğim birşey vardır bir tane iyi oyuncu oyunukazandırmaz ama bir tane kötü oyuncu oyunu kaybettirir. Daha çok sayıda oyun oynayarak çıkmaktan başka yol yok malesef

• Kardes sen elmas 5 sin burda sorduklarin altin 3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle senden daha yüksek ligde olan oyuncularla duo gir. hem daha iyi oyuncular gelir hem de hatalarını daha rahat görürsün.

herhangi bir elmas ligini açıp adc oynayan oyuncuları ekle. sonra onlarla skype ts girerek devamlı iletişim halinde olarak oyna. tavsiyem en az 2 lig üstüyle gir her zaman
  • scriptle
  • hepsini okumadım ama yanına güzel bir adc bulman daha etkili olur
  • su video yu otur izle bastan sonra. buradaki thresh in yaptiklarini yapabildigin zaman yukselirsin. support boyle oynanir cunku adc koruyarak , ward atarak degil. izle sadece suportla oyun tasiyamiyorum diyen adamlara gelsin bu video adam 3k elo da tek basina oyunu tasiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wPHWGm3OHdk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 13 Şubat 2015; 16:49:31 >
  • benim gibi pro adc ile duo girerek

• Support da iyisen ve lane i genelde kazanıyosanız tavsiyem bi jungler duo ile girmen sen lane i kazandırırken ve karşı jungle ı wardlarken beraber gidip counter jungle da yapabilirsiniz mid e roam atarken beraber gidebilirsiniz olmadı solo top dediğin gibi çok kötü fedliyo jungler solo top kamplıyıp sen mide roam atarak kill aldırabilirsin. Genelde solo q kasıcağım zaman iyi bi support bulup bu şekilde yükseliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

su video yu otur izle bastan sonra. buradaki thresh in yaptiklarini yapabildigin zaman yukselirsin. support boyle oynanir cunku adc koruyarak , ward atarak degil. izle sadece suportla oyun tasiyamiyorum diyen adamlara gelsin bu video adam 3k elo da tek basina oyunu tasiyor.

Dostum main herom Thresh, geçen 2 sezon toplamda yaklaşık 700-800 Thresh maçım var yani Threshin tüm ekstra olaylarını bildiğimi düşünüyorum. O maçı da izleyeceğim boş bir zamanımda, umarım faydası olur ama ben sana adcmi koruyamıyorum demedim. O oyunla benim oyunlarım bir olmuyor, orada genelde birisi 3-4 killden fazla kasılınca afk kalıyorlar veya sur veriyorlar. Biz botu almışken dakika 20de 10/0 zed ve 6/1 Rumble ile karşılaşıyoruz. Bu durumda kimse koruyamaz ki adcyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

su video yu otur izle bastan sonra. buradaki thresh in yaptiklarini yapabildigin zaman yukselirsin. support boyle oynanir cunku adc koruyarak , ward atarak degil. izle sadece suportla oyun tasiyamiyorum diyen adamlara gelsin bu video adam 3k elo da tek basina oyunu tasiyor.

Ben de 1k ya yakın thresh oynamışımdır, sadece threshle de değil çoğu supportla sürekli mide roamlamaya çalışırım.Ne zaman adc yi base göndersem ve ya ne zaman bizim jungler mide yakınsa bu şekilde mide etki ettiğim çok oyun da oluyor.Ama gel gör ki bu oyunu 50 dakika oynadı adamlar yani pek tabi thresh kaybedebilirdi.Yani bunları yapsan bile kazanamayabiliyorsun.Kaldı ki pantheonu da göz ardı etmemek lazım bu oyunda, thresh tek başına değil pantheonun yardımlarıyla o kadar rahat roamladı zaten.
    Gerçi tamamını izlemedim tabi ki.Kritik birkaç hook attıysa thresh latede bide adam gayet taşımış bu oyunu dediğin gibi ama pantheona corkiye baksan onlar da taşımış dersin :D
    Sonra bende söylediklerine katılıyorum, soloq da tutupta totomu ne olduğu belli olmayan adc ye yaslayıp onu koruyacak değilim tabi ki, mikaelimi bilmemneyimi onun üstünde kullanırım bir gözüm onda olur ama, genelde karşının carrylerini oyun dışı bırakmaya yönelik oynuorum.
    Yani demek istedğim evet supportunda bi taşıma potansiyeli var, ama kesinlikle bi mid jungle ve ya şu an ki metadan dolayı solo kadar değil bence.Çünkü ben şu threshin yaptıklarından fazlasını yaptığım çok oyun kaybettim.Bu şekilde bi mid bi jungle bi solo oynayabilsem sanmıyorum ki kaybedeyim :D

• nick ver dostum duo girebiliriz main adc
  • diamond 5 adam yükselmek için ne yapacağını bilmiyor mu bu şey gibi wow gibi oyunlarda 80 seviyeye kadar kasıp hala o karakterin inceliklerini öğrenememek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

diamond 5 adam yükselmek için ne yapacağını bilmiyor mu bu şey gibi wow gibi oyunlarda 80 seviyeye kadar kasıp hala o karakterin inceliklerini öğrenememek

Kanka ben elmasa hiç gelmediğini düşünüyorum ama belki de ego patlaması yaşıyorsundur. Elmasta işler diğer ligler gibi işlemiyor, çok güzel adamlar var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.