Şimdi Ara

Elma Sepetinde Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık 39.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elma sepetinde Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık 39.90 TL.

Arkadaşlar Kulaklık Hakkında fikrin olan varsa yorumlarınızı bekliyorum sanki fiyat iyi gibi

http://www.elmasepeti.com/search/Koss%20Ruk30

Genel Özellikler
    İdeal Kullanım Alanı: Günlük/Seyahat
    Kulaklık Tipi: Kulakiçi
    Renk: Gümüş
    Bağlantı Şekli: Kablolu (3.5 mm)
    Mikrofon: Yok
    Ses Çıkış Modu: Stereo
    Frekans Aralığı (Hz): 15 - 20.000
    Empedans (ohm): 16
    Hassasiyet (dB): 110
    Kablo Uzunluğu: 120 cm
    Kablo Tipi: Simetrik
    Aktif Gürültü Engelleme: Yok

Elma Sepetinde Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık 39.90 TL Elma Sepetinde Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık 39.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibrk -- 3 Şubat 2014; 11:02:09 >

• Bildigimiz 3 liralik kulakliklara benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek sanmıyorum 3 liralık kulaklık gibi olması söz konusu değil

• Aynı fiyata Coloud the Pop alabilirsiniz özellikleri daha iyi. D&R'da bulabilirsiniz.
  • Kullanıyorum, bu fiyata alinir. Kablo kalitesi guzel ve ses Çıkışı iyi. Basslar falan yerinde. Dışardan gelen sesleri kesme konusunda da başarılı buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Kullanıyorum, bu fiyata alinir. Kablo kalitesi guzel ve ses Çıkışı iyi. Basslar falan yerinde. Dışardan gelen sesleri kesme konusunda da başarılı buluyorum

Bas seslerden daha çok yüksek tizlerde ve seslerin yoğun olduğu orta frekanslı (mid) seslerde berraklığı nasıl acaba?
    Sennheiser CX serisi ile ya da Creative EP 630 gibi kulaklıklarla kıyaslanabilir mi?
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    3 VE LİRALIK KELİMELERİNİ ÇIKARTIRSAK YORUMUNUZA KATILABİLİRİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Elma nın @SePeT önde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 3 Şubat 2014; 13:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

@Elma nın @SePeT önde mi?

Sepet ile bir yakınlığım yok
    Bu arada kulakiçi kulaklıklar, sağlık açısından iyi değil. Normal kulaklık kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Bu arada kulakiçi kulaklıklar, sağlık açısından iyi değil. Normal kulaklık kullanın.

Peki sepetin de mi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Peki sepetin de mi yok

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Kullanıyorum, bu fiyata alinir. Kablo kalitesi guzel ve ses Çıkışı iyi. Basslar falan yerinde. Dışardan gelen sesleri kesme konusunda da başarılı buluyorum

Bas seslerden daha çok yüksek tizlerde ve seslerin yoğun olduğu orta frekanslı (mid) seslerde berraklığı nasıl acaba?
    Sennheiser CX serisi ile ya da Creative EP 630 gibi kulaklıklarla kıyaslanabilir mi?

Dediklerinizi test etmem için şarkı önerirseniz ona göre yorum yaparım. Kulaklığın ses yüksekliği çok iyi. Laptopta en yüksek seste kulağa takmayı bırak yakınlaştırınca bile rahatsız ediyor. Dinleyebildiğim en yüksek seste dinlediğimde seste bir bozulma cızırtı vs olmuyor.CX serisi veya ep630 kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 3 Şubat 2014; 13:40:54 >

• Yüksek frekanslı yazamamışım yüksek tizler olmuş. Ben genelde Bohemian Rapsody'yi bir dinlerim baştan sonra. Çok geniş olarak hem tiz hem mid hem de bas sesler için güzel bir test müziğidir. Zaten yüksek ses vermesi için sessiz ortamda temiz ses versin yeter. Gürültü önleyici Sony kullanıyorum zaten araçta, uçakta vs dinlemek için.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı gayet dengeli buldum basslar bazen biraz öne çıksa da tizleri kapatmıyor ve arkadaki tizler her türlü duyuluyor. Dediğiniz şarkıyı da denedim gayet güzel bir tat verdi. Çok kaliteli ve üst seviye denemez ancak bu fiyatı hakeden bir kulaklık. Daha kaliteli bir kulaklığı olanlar için iyi bir yedek kulaklık olur. Benim gibi ara sıra müzik dinleyenler için fazlasıyla yeterli bir kulaklık diye düşünüyorum.
  • Hocam detay yorumlarınızı için çok teşekkür ederim. İlk fırsatta kulaklığı deneyeceğim. Açıkçası gürültü önleme gerekmeyen yerde Sony'yi taşımak istemiyorum ve bu nedenle güzel bir alternatif olabilir bu bana.
  • daha önce elmaspetinden alışveriş yaptık gelen ürün iyiydi
    elmasepeti indirimi genelde kutu hasarlı olduğundan yapıyor
  • üzerinde ses tuşları olan bir kulaklık önerisi olan var mı
    android telefon için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Şubat 2014; 0:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

üzerinde ses tuşları olan bir kulaklık önerisi olan var mı

Telefonla mı kullanacaksın? Hangi telefon ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

üzerinde ses tuşları olan bir kulaklık önerisi olan var mı

Telefonla mı kullanacaksın? Hangi telefon ile?

android telefonda kullanmak için hocam

konu açtım kulaklIk bölümünde ama cevap gelmedi . konusu burası değil belki ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Şubat 2014; 0:58:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.