Şimdi Ara

Elma Bilişim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elma bilişimden telefon alan var mı ? ürünlerin orjinal ve türkiye garantili gözüküyor mağzalarıda var ama fiyatlarda ki bu derece düşüklüğün sebebi nedir imeilerde mi sorun var?

• Kardeş dikkat et onlara.Aradığında Musa Yağız Anter diye biri çıkacak büyük ihtimal.O adam önceden bahçelievlerde telefon satıyordu pasaport kayıtlı diye,ben aldım telefon kayıt dışı kaldı.Aradım kapalı,araltırdım adam bir sürü telefon satıp kaçmış.Arayıp dükkana gidip kınuşan kişilere ise bende pasaportçu tarafından dolandırıldım demiş.Dolandırılsa bile bizlere o hakkın ücretini vermeliydi,hadi vermedi adam gibi kaçmadan konuşsa bizde insanız,anlardık halinden.Aklını başına al kardeş,pasaport kayıtlı bi telefon alacaksan pasaport onaylı ise al,yurt içi diye satılıyorsa ona da bak btk nın sitesinden, ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyırsa al sadece.Ama aklın varsa git 200 tl fazla ver genpa kvk lı falan al,benim başım yandı senin yanmasın.iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

Kardeş dikkat et onlara.Aradığında Musa Yağız Anter diye biri çıkacak büyük ihtimal.O adam önceden bahçelievlerde telefon satıyordu pasaport kayıtlı diye,ben aldım telefon kayıt dışı kaldı.Aradım kapalı,araltırdım adam bir sürü telefon satıp kaçmış.Arayıp dükkana gidip kınuşan kişilere ise bende pasaportçu tarafından dolandırıldım demiş.Dolandırılsa bile bizlere o hakkın ücretini vermeliydi,hadi vermedi adam gibi kaçmadan konuşsa bizde insanız,anlardık halinden.Aklını başına al kardeş,pasaport kayıtlı bi telefon alacaksan pasaport onaylı ise al,yurt içi diye satılıyorsa ona da bak btk nın sitesinden, ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyırsa al sadece.Ama aklın varsa git 200 tl fazla ver genpa kvk lı falan al,benim başım yandı senin yanmasın.iyi günler.

çok teşekkürler kardeşim bende imeilerin sorunlu olduğunu düşündüm böyle bir riske girilmez ithalat garantili bile alınmaz bence ben biraz daha bekliyim ama teknosadan adam gibi bir şey alıyım

• yurtdışından gelen arkadaşımıza kayıt ettirdiğimiz zaman aynı sorunlar oluşur mu? sadece cihaz alındığı takdirde demek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronaut

yurtdışından gelen arkadaşımıza kayıt ettirdiğimiz zaman aynı sorunlar oluşur mu? sadece cihaz alındığı takdirde demek istiyorum..

Yurt dışından gelen arkadaşın 2 yıl içinde üzerine telefon kayıt ettirmediyse ve 1 ay içinde giriş yaptıysa hiçbir sorun oluşmaz,telefon yeni telefonsa ve avrupa menşeili ise garantisi bile olur hemde.Mesela Avrupadan alınan Xperia Znin içindeki kitapcıklarda garantinin geçerli olduğu ülkeler var,içinde TR de var 24 ay garantili.Pasaporta kaydedince rahatça kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.