Şimdi Ara

Elm Sokağında Kabus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A Nightmare on Elm Street! Evet, çoğunun "Çocukluğumzda izleyip izleeyip altımıza zıcdığımız film" diye bahsettiği o şey!!
    Nisan 2010'da çıkan yeni versiyonu henüz izlemedim. Aslında itiraf etmem gereken birşey var, hiçbirini izlemedim bu serinin Ama izlemeyi çok istiyorum ve beni bu seri hakkında aydınlatacak hiçbir kaynak bulamadım. Konu Dışı'ndan mutlaka çıkar biri Nedir bu film, tüm serileri aynı hikayenin yeni bi versiyonu mu ? Yoksa şimdi 2010 versiyonunu izlesem direk de olur mu ? Yani daha önceki filmlerle bağlantılı bi filmse bu 2010'da çıkan,diğerlerini de izlemem lazım ama hepsi aynı senaryo ve bu da en yeni versiyonuysa, söyleyin bana!

Hadi Konu Dışı, bunu yapabilirsin!

• kurbanlarını hunharca emerek öldüren bir caninin hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 -- 3 Eylül 2010; 4:09:16 >
  • Alkışlamak istiyorum ancak elim dolu..
  • Annesi akıl hastahanesinde çalışan bir hemşireydi, orada bulunan ortamın en sapık, en cani ruhlu hastalar kadına sırayla tecavüz eder ve freddy doğar. Çocukluğu babasından gördüğü işkencelerle geçen freddy bir yangında yanarak ölür ancak şeytanla yaptığı anlaşma sayesinde kurbanlarının rüyalarına girer ve eğer freddy rüyanıza girer ve sizi öldürürse gerçek hayatta da ölürsünüz (bu olayın temelini matrix araklamıştır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Annesi akıl hastahanesinde çalışan bir hemşireydi, orada bulunan ortamın en sapık, en cani ruhlu hastalar kadına sırayla tecavüz eder ve freddy doğar. Çocukluğu babasından gördüğü işkencelerle geçen freddy bir yangında yanarak ölür ancak şeytanla yaptığı anlaşma sayesinde kurbanlarının rüyalarına girer ve eğer freddy rüyanıza girer ve sizi öldürürse gerçek hayatta da ölürsünüz (bu olayın temelini matrix araklamıştır)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

kurbanlarını hunharca emerek öldüren bir caninin hikayesi

Neresini ?
  •  Elm Sokağında Kabus!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son filmi hariç hepsini izledim arasında senaryoda bağ olan filmleride var olmayan filmleride var çok sevdiğim bir film serisidir tavsiye ederim
  • Benim adım Cafer, lakabım 35'lik rakı annadın mı.
  • izleyen o gece rüyasında görür
  • Freddy Krueger; çocukluğumun korku idolüdür kendileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıamaT

Freddy Krueger; çocukluğumun korku idolüdür kendileri...

+1
  • Konu Dışı ÖLMÜŞ!
    quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Benim adım Cafer, lakabım 35'lik rakı annadın mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.