Şimdi Ara

ellerim çok terliyor kafayı yicem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Komple altlı üstlü terliyorum , ben napıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notescapeme

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Arkadaşlara şöyle bir tavsiyem olacak, kendim uyguladım bu tedaviyi. Gerçekten sonuç veriyor, bayağı azaltmıştı benim terlememi ama son 2-3 haftadır yapmayınca geri gelir gibi oldu.

http://iyontoforezcihazi.blogspot.com/ buradakileri harfiyen yapın, sonucu mutlaka göreceksiniz.

Abi derinin altına ev ortamında iyon vermek nedir gözünü seveyim

Ne olmuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlara şöyle bir tavsiyem olacak, kendim uyguladım bu tedaviyi. Gerçekten sonuç veriyor, bayağı azaltmıştı benim terlememi ama son 2-3 haftadır yapmayınca geri gelir gibi oldu.

http://iyontoforezcihazi.blogspot.com/ buradakileri harfiyen yapın, sonucu mutlaka göreceksiniz.

Ne olmuş?

Nasıl ne olmuş kardeşim ya, adam evinde alet yapıyor derinin altına iyon veriyor. Sence sağlıklı mı bu? Adam elleri terlemesin diye ellerinde mi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notescapeme -- 20 Eylül 2013; 1:54:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne olmuş?

quote:

quote:

quote:

Ne olmuş?

Nasıl ne olmuş kardeşim ya, adam evinde alet yapıyor derinin altına iyon veriyor. Sence sağlıklı mı bu? Adam elleri terlemesin diye ellerinde mi olsun.

Ahaha saçmalığa bak ya. Madem bilgisizsin konuşma arkadaşım. Git bir araştır iyontoforez tedavisi nedir ne değildir? Ben kaç tane video izledim, yazılar okudum. Gelip burada elektrik lafını duyunca hemen auvv yap tabi. Konuyu açan arkadaşa da selam olsun sen bu beyinle çok yaşarsın(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: brkaydn

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Kız arkadaşın şikayetçi mi bu durumdan yoksa sen takıntı yapıp mı tutmuyorsun kızın elini?

kız arkadaşım onun elini tutmamamdan şikayetçi sorunu kendinden sanıyor oysaki ben utancimdan tutamiyorum

kardeşim kalıcı çözüm için klips taktıracaksın koltuk altına ameliyatla ya da liposuction yaptıracaksın sinirleri azaltacaksın az terleyecek

geçici çözüm istersen eczaneden driklor solüsyon al evet %90 civarı kesiyor terlemeyi ama ele nasıl olur bilemem.Ben koltuk altına kullanıyorum hergün roll-on gibi asla terlemez koltuk altım ama eskiden su gibiydi

ayrıca akapunturda terlemeyi azaltır terleyen bölgeye iğneler batırılıp elektrik verince yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 20 Eylül 2013; 1:56:50 >

• Ellerım cok terlıyor dıye dokunmatık telefondan tuslu telefona gecıs yaptım
    Dokunmatık telefonumun camı buhar oluyordu resmen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kız arkadaşın şikayetçi mi bu durumdan yoksa sen takıntı yapıp mı tutmuyorsun kızın elini?

kız arkadaşım onun elini tutmamamdan şikayetçi sorunu kendinden sanıyor oysaki ben utancimdan tutamiyorum

Oğlum nasıl pasif insanlarsınız siz yahu, kıza açıkla durumu; böyle böyle ellerim terliyor ondan tutmuyorum de. Belki de olur mu öyle şey saçmalama falan diyecek kız nerden biliyorsun?

ben bu kıza çok aşığım beni kusurlu görmesini istemiyorum kaybedemem ben onu ama sırf bu yüzden de kendi deri altima iyon vermem

Kardeşim yanlış anlama ama ne dememizi bekliyorsun burda sihirli bi değneğimiz yok dokununca geçirsin adam sana iyontoforez öneriyo istemiyorsun başka bi çözümü de yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

Ellerım cok terlıyor dıye dokunmatık telefondan tuslu telefona gecıs yaptım
    Dokunmatık telefonumun camı buhar oluyordu resmen

Yok ya kardeşim benim durumun o kadar değil aslında benim elimde ter tanecikleri bile olusmuyo sadece hafif nemli oluyor benim sıkıntım sanırım bu yüzden kendimi kasmam çünkü normal zamanda fazla terlemiyo sadece kız arkadaşımın yanında oluyo

• duygulara baglı olarak el terlemesi nomal asıl sorun ellerinin durup dururken terlemesi benim ellerim gibi
  • Çok kola içiyormusun? Bi ara benimde başıma gelmişti...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.