süratli bir oyuncu transfermarkt'ta değeri 17m euro kadar yükselmiş.
şimdi değeri 7 m euro.
dia gibi bir topçu daha oturaklı adam lazım bize krasic gibi.
Krasiç suratınıza tükürse tükürüğün ne güzelmiş diyeceksiniz.
Elia kendini Bundesligada ıspatlamış bir oyuncu, gelmesini isterim.
Bi 250 gram alayım.
ben 2sini de istemiyorum bence yabancı sınırı nedeni ile o bölge türk oyuncu ile takviye yapılmalı..
istediğim 11 volkan gökhan serdar kesimal ciani (veya daha da sert bir stoper ) bruno cortes kwadwa asamoah lassana diarra sefa yılmaz gökhan töre matias suarez sow
quote:
Orijinalden alıntı: İnception77
ben 2sini de istemiyorum bence yabancı sınırı nedeni ile o bölge türk oyuncu ile takviye yapılmalı..
istediğim 11 volkan gökhan serdar kesimal ciani (veya daha da sert bir stoper ) bruno cortes kwadwa asamoah lassana diarra sefa yılmaz gökhan töre matias suarez sow
kadroyu %65 değiştirmişsin o kadar transfer zor . şampiyon olursak zaten pek çok oyuncu kalacaktır kadroda
quote:
Orijinalden alıntı: Esayar07
quote:
Orijinalden alıntı: İnception77
kadroyu %65 değiştirmişsin o kadar transfer zor . şampiyon olursak zaten pek çok oyuncu kalacaktır kadroda
sezon başı 11 den 5 oyuncu kaybettik.. şuan sadece yüksek motivasyon ile oynuyorlar futbolcular (hepsine yürekten helal olsun ) ancak bu kadro ile devam edilemeyeceğini aykut hocada biliyor şimdiki kadro da 11 oynayan bir çok oyuncu yedek kalmalı
ya bosverin eliayi felan bize tas gibi orta saha oyuncusu gerek. ben moussa sisokko'nun gelmesini isterim at gibi zenci
Ben daha çok Aurelio tarzı bir orta saha/ön libero istiyorum.Orta alanda 4 ciğerle basıcak bir adam lazım.Malum Emre bu sene yolcu ve seneye muhtemelen Avrupa'da oynayacağımız için Selçuk+Baroni işkencesini çekmek istemiyorum. Diğer mevkilere transfer yapılmasa da olur.Orta alanda baskı olacağı için stoperlere daha az düşücek.
quote:
Orijinalden alıntı: baris68
ya bosverin eliayi felan bize tas gibi orta saha oyuncusu gerek. ben moussa sisokko'nun gelmesini isterim at gibi zenci
Aynen Sissoko çok iyi futbolcu alırsak iş yapar.Bir de yanına Capoue gelirse on numara takım oluruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme