Şimdi Ara

Elite Dangerous Türkçe Yapay Zeka!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler, Elite Dangerous oyununun Astra ismindeki yapay zekasını hepiniz biliyorsunuzdur. oyun içindeki bir çok işlemi sadece sesli komut ile gerçekleştiriyor oyun hakkında sorduğunuz sorulara cevaplar veriyor ne yazık ki bunun için çok iyi İngilizce bilmeniz ve çok iyi bir aksana sahip olmanız gerekiyor ayrıca bunun için 15€ yaklaşık 70-80TL'ye denk gelen bir ödeme yapmak gerekiyor bu ödemenin 50-60TL'ye yakını ise sadece Astranın ses dosyaları için yani bu uygulamayı çok daha ucuza maletmek mümkün.
    Astra'nın Türkçe versiyonu için şuan da çalışmaktayız programın neredeyse %80'i bitti şuan da kendimizde Elite Dangerous oynarken kendi uygulamamızı kullanmaktayız. Programa kendi isteğinize göre özelleştirebileceğiniz komut ekleyip çıkarabileceğiniz ve bir bölüm de ekledik yakın zamanda programın demosunu yayınlamayı düşünüyoruz. Bu uygulamayı yaparken bazı masraflar yapmamız gerekti ve tam sürümünü yayınladığımızda satın alacak kitlenin ne kadar olduğunuda kestirmek açıkçası zor şuan 30-40TL gibi bir fiyat düşünüyoruz fakat bu foruma bunu yazmamızın sebebi ücretsiz deneme sürümünü yayınladığımızda bu deneme sürümü sona erince satın almak isteyecek kitle hakkında fikir sahibi olmak ve istediğimiz sayıya ulaşırsa fiyatını da seve seve düşürmeye hazırız tamamen satın alacak kişi sayısına bağlı. Ayrıca daha geliştirme aşamasında olduğu için deneme sürümünü yayınladığımızda Discord adreside paylaşıcağız. Herhangi bir sorun oluşursa sesli sohbet'e katılabilirsiniz ve sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız fikir ve önerilerinizde programı geliştirmede bize yardımcı olur.
    https://mizanart.wixsite.com/elaa Aslına bakarsanız hazır şablonlarla ayak üstü oluşturmuş bir site :) bunun içinde kusura bakmayın sadece fikir sahibi olmanız için oluşturduk programı tamamen yayınladığımızda düzgün bir site açarak buraya linkini ekliyeceğiz. Ayrıca sizden bir isteğimiz deneme sürümünü yayınladığımızda mutlaka deneyin satın alıp almamanız önemli değil deneyerek bize geri dönüş yapmanız bizim için çok önemli.







  • Güzel fikir. Elinize sağlık.
    Komut özelleştirme ile benzer oyunlarda da kullanabilecek isek satın alınabilir.
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Elbette destekleyen tüm oyunlarda kullanıbiliyorsunuz. Google da dahi kullanılabiliyor yeni sekme aç şunu arat tarzı komutları çalıştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştirme bittiğinde buradan bilgi verirsen. Böyle projeleri desteklemek amaçlı bende satın alacağım o zaman.
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, proje hızla bitirilmeye devam ediliyor.Bittiğinde duyuruları yapacağız.
  • Proje devam ediyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.