Şimdi Ara

elit barbarlar ve internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobil veriden bağlamama rağmen elit barbarları durdurmada zorlanıyorum
    tomruk atıyorum 2 saniye sonra gidiyor
    aynı şekilde mezar taşı da öyle

sizde durumlar nasıl
    kullandığım hat türk telekom eski adıyla avea

ek olarak elit barbarın hızı azalması lazım efsanevi kartdan beter halde

• Elit barbarları en iyi ve ucuz buz golemiyle durdurabilirsin. Barbarların geldiği yönün tam tersine bırak. İkisi de golemin peşine düşecekler. Zaten onlar oyalanırken kuleler ikisini de öldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Elit barbarları en iyi ve ucuz buz golemiyle durdurabilirsin. Barbarların geldiği yönün tam tersine bırak. İkisi de golemin peşine düşecekler. Zaten onlar oyalanırken kuleler ikisini de öldürüyor.

o zamanlamayı ayarlaman için de internet hızın çok iyi olması lazım
  • Çok hızlılar cidden. Ayar çekmeleri lazım.
  • Adı üstünde elit adamlar normal barbar 4 tane ve 5 iksirken bu elitler haliyle 6 iksir ve 2 tane. Bence dengede suan ona göre savunma yapıp oynayacaksınız.
  • elit barbarların bir kaç durdurma yöntemi var.

önlerine iskelet ordusu atarsan asla hasar yemezsin. tabi adamda bunu tahmin eder elinde ok tutarsa kalen gider :)

Valkür de güzel bir yol. eritiyor ama yinede birer tane bile olsa kuleye vururlar.

Diğer garanti bir yol ise atıcı. atıcı gayet güzel iş yapıyor.
  • kendine güvenen arkadaşları FENERBAHÇE SK klanına bekleriz :) hesabım "CHIEF"

MİNYONLAR:11 SEVİYE
    ÇARPMA:11 SEVİYE
    ELİT BARBAR:11 SEVİYE
    BİNİCİ:8 SEVİYE
    SİLAHŞÖR:8 SEVİYE
    BUZ GOLEMİ:8 SEVİYE
    BUZ RUHU:8 SEVİYE
    DONDURMA BÜYÜSÜ:4 SEVİYE

TAÇ KULESİ :10 SEVİYE

MAX KUPA :4482
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

elit barbarların bir kaç durdurma yöntemi var.

önlerine iskelet ordusu atarsan asla hasar yemezsin. tabi adamda bunu tahmin eder elinde ok tutarsa kalen gider :)

Valkür de güzel bir yol. eritiyor ama yinede birer tane bile olsa kuleye vururlar.

iskelet ordusu iş yapmaz herkes çarpma kullanıyor
    valkür ise tek başına yeterli olmuyor haşat ediyorlar
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Korumalar iyi iş yapıyor.
  • Atıcı+İskelet ordusu kullanırsan cok kolay şekilde engellersin elit barbarları önce atıcıyı atıcaksın adam direk elit arkası tomruk veya çarp yapıstırcak ardından iskeletler bu şekilde iyi yanı atıcı cok hasar almıcak yapıcagın saldırıyıda destekler böylece
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    valkürüm 8. seviye olması lazım. iş görüyor hocam elitlerin birer vuruşu kalıyor hasar alıyorum ama çok da sorun etmiyorum. levelim 11 olduğu için kulelerin canı da gayet yüksek.

İskelet konusuna gelince 10 kez iskelet koyduysam 3 ünde çarpmaya denk geldim. yinede %100 çözüm diyorsan minyon sürüsüde alacaksın önce minyonu at çarpsın sonra iskeleti at.
  • Normal barbarlar veya elit barbarlar. Tek savunma bu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuchell89 kullanıcısına yanıt
    Hic donanımhaber klanına katılmış mıydınız?

• evet uzun süre oradaydım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Ben Ygzdlgs

Buldum seni :)

tahmin ettim :) bir ara baktım klana oradasın hala yükseltmişsin puanı :)
  • yuchell89 kullanıcısına yanıt
    :) Geri Bekleriz.

• Elit barbarları kullanın bence.Elit barbar madenci kombosu yaparak 8.seviye 9.arenaya çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

elit barbarların bir kaç durdurma yöntemi var.

iskelet ordusu iş yapmaz herkes çarpma kullanıyor
    valkür ise tek başına yeterli olmuyor haşat ediyorlar

Valkür gayet de iş yapıyor. Kabak gibi önlerine atmayacaksın. Ortaya doğru çektiğin zaman Elit Barbarları ortaya koşana kadar Valkürle savaştıktan sonra tekrar kuleye koşana kadar ölüyorlar. En fazla 1 kere vurabiliyor birisi ki bence 6 iksiri 4 iksirle savunarak yine de avantaj sağlıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1881

Atıcı+İskelet ordusu kullanırsan cok kolay şekilde engellersin elit barbarları önce atıcıyı atıcaksın adam direk elit arkası tomruk veya çarp yapıstırcak ardından iskeletler bu şekilde iyi yanı atıcı cok hasar almıcak yapıcagın saldırıyıda destekler böylece

hocam naptın 6 iksiri 8 iksirle savundun. Adam 3 kere böyle gelse zaten seni iksir olarak alt eder

• ozansah O kullanıcısına yanıt
    atıcı hasar almaz cok fazla ben üstüne mezarlık gönderdigim için kuleye atıcı boş canda olsa vuruyor veya sizdede madenci varsa kullanabilirsiniz 8 iksir savunma olarak görmüyorum ben o birimler tamamen yok olmadığı için bir başka ctmide yazayım burdan kıvılcım atıyoruz elit attıgı anda rakip çarp kullanınca iskeletler kıvılcım hasar almadıgı icin 3 iksire mal oluyor atakdada istediğin komboyu yaparsın adam çarpı harcadıgı için atamıyor kıvılcımada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.