Şimdi Ara

Elise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden normal-ranked oyunlarda kullanılmıyor jungle hızlı dönüyor,kule alması hızlı yanındaki örümcekler sayesinde ama pek seçilmiyor.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seçiliyor
  • Before and after mantığı. Meta şampiyonları tercih ediliyor. Seviyorsan oyna, dinleme kimseyi.

• Meteos aldı geçen günlerde

• 1-2 haftaya popi olur Elise'in kaderi bu
  • metaya girdi artık bolca görceksiniz
  • o kadar çok nerf yedi ki insanlar bıktı artık,nasıl olsa yine nerfleyecekler diye oynamıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takımdan alan olursa örümcek korkum var diyorum onlarda sağolsunlar almıyorlar

• Ben elise oynayamıyorum. lanet olsun
  • Çok nerf yedi. Sağolsun rito onu da mahvetti

• Elise iyi durumda. Oynanır yani her türlü. Soloqda tf şampiyonu olmadıgı icin almıyor olabilir millet. Bir de bizim insanımıza hitap etmiyor. Oynayisi biraz karışık. Lakin ben cok severim ve oynamaktan cok keyif alırım. Velhasil kelam alınız oynayınız efenim.

• En sevdiğim heroydu ne hallere düşürdüler jungle dönerken canım azalmıyodu önceden pot harcamıyodum.
  • Çünkü dia elo altı oynayamıyor bu kadar basit eksileri alacağım şimdi bronzlar basacak ben oynayabiliyorum diye
  • Eliseden önce alınacak daha çok viable champlar olduğu için sevende oynasın eline vuran yok

• Mide geçen heroya göre alıyorum ben elisei. Eğer kata zed tarzı blue istemeyen herolar varsa takımda da ap açığı varsa alırım elisei bakarım keyfime.
  • Geçen jung itemi ve Rabadonlu Elise bana teQ attı.

• Sanki çelıncırsınız diyecem ama dhnin hepsi çelıncır al istediğin şampiyonla oyna

• Ormanda ara ara oynuyorum. Birkaç kez üst ve orta koridorda da oynadım. Gayet zevkli ve hızlı bir şampiyon. Koza ve kendini yukarı çıkaran yeteneği beni benden alıyor. Herkese tavsiye ederim.

• tank ta olsa adc de olsa kombosuyla karşısındakinin yarı canını alıyo. devamı da yavaş yavaş vurarak aa ile felan getiriyosun. garip hero
  • Neredeyse can kaybetmeden jungle'ı temizleyen nadir şampiyonlardan örümceklere tanklatıp daha sonra range olup örümcek stacklerken damage almıyorsun stun,gap closer , damage'i var.%40 CD ile 6 sn'de bir 2 sn stun atabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.