Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet Önerisi Lazım - Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
29.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Voit Eco var mesela , bunun iki katı fiyatına. Ne özelliği var bu fiyatı hak edecek?
  • bisiklet ve koşu bandı arayan varsa özel mesaj atabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Voit Eco var mesela , bunun iki katı fiyatına. Ne özelliği var bu fiyatı hak edecek?

Farkı şu. Otomatik program var içinde. Yani sertlik ayarını falan kendi otomatik değiştirebiliyor diye biliyorum. Yağ yakmak için genelde 3 dakika ağır yap 30 saniye hızlı yani düşük sertlikte hızlıca git derler. Bunu genelde setlere bölersiniz. bunu 1 dakika orta sertlikte yapıp 30 saniye düşük sertlik yapanları da var kondisyon lazım ona tabi. Bir de 16 tane sertlik ayarı var Dynamic'te 8 adet var. Disk ağırlığı 6kg'mış ama Dynamic modeli de öyle. Farkı genelde markası oluyor. Voit daha profesyonel bir marka ve servis ağı daha geniş.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Elinize geçti mi ? Ufak bir inceleme yazabilirseniz ,almayı düşünenlerde faydalanır.

Voit Eco ile Voit AT300 modellerinden birini almayı planlıyorum şimdilik. Eco daha yeni bir model gibi. Ancak sanırım AT300 'ün diski daha ağır .

Bu iki model arasında hangisini tercih etmek gerek bilen var mı?

Birde motorlu modellerden bahsediliyor ancak satılan biryer bulamadım. Onlara bakmak gerek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Elinize geçti mi ? Ufak bir inceleme yazabilirseniz ,almayı düşünenlerde faydalanır.

Voit Eco ile Voit AT300 modellerinden birini almayı planlıyorum şimdilik. Eco daha yeni bir model gibi. Ancak sanırım AT300 'ün diski daha ağır .

Bu iki model arasında hangisini tercih etmek gerek bilen var mı?

Birde motorlu modellerden bahsediliyor ancak satılan biryer bulamadım. Onlara bakmak gerek mi?

Elime geçti. Beğendim yani spor salonunda kullandığıma çok benziyor. Ses hiç yok. Sadece sağ ayak yukarı çıkarken tık yapıyor. Onu tam anlamadım onun dışında hiç ses yok cılız mekanik ses dışında.

Voit çok profesyonel bir marka. Spor konusunda en üst seviye markalardan biri. O yüzden iki marka da sizi üzmez önemli olan kilonuzu taşıyor olması. Yada sizin istedikleriniz tabi.

Motorlu modelleri duydum ama hiç araştırmadım. Azminiz varsa bu tür modeller yeterli olur.

• Cevap için teşekkürler. Voit , ABD markası olduğu halde ,doğru dürüst bir sitesi yok. Amazon'da falanda satılmıyor ki , incelemelere bakalım.

O fiyat aralığında Kettler Rıvo P Eliptik var. Diski 14kg. Proglamaları falan var. Sanki bu daha mantıklı gibi Voit 'ten . Yanlız Ankara'da Voit bayine gibi denedim modellerini, Kettler satan bir yer Ankara'da bulamadım. Bilen var mı?

Forumda Kettler kullananlar var sanırım. Memnunlar mı?
  • Bu arada , ilginç bir bilgi.
    Neden voit ürünleri , voit 'in kendi sayfasında gösterilmiyor diye araştırırken , eksi 'de söyle bir bilgiye denk geldim.

Burda adı geçen Voit fitness ürünlerinin ,ABD Voit ile alakası yokmuş. Yerli bir firmanın çin'de,taiwan'da ürettirdiği ürünlermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 22 Ağustos 2013; 23:10:30 >
  • Merhabalar.
    Öncelikle eliptik bisiklet almadan önce okumanızı önerdiğim bir makaleyi paylaşmak istiyorum sizinle.
    Bu yazıda Kondisyon Bisikleti nedir? Mekanik Bisiklet ve Manyetik Bisiklet Nedir?Mekanik Bisiklet ile manyetik bisikletArasında Ne Fark Vardır? gibi soruların cevabını bulabilir ve konu hakkında çok daha hassa seçi yapabilir siniz.

Hangi kondisyon bisikletini tercih etmeliyim sorusuna cevaben ise http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/10/hangi-kondisyon-bisikletini-tercih.html adlı makaleyi okumalısınız. Sİzin neye ihtiyacınız var onu tespit edebilirsenis çok daha doğru tercihler yapabilirsiniz.

Marka olarak ise kesinlikle voit markasını önerdiğimi söylemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcanseverdonanimhaber -- 7 Eylül 2013; 11:41:20 >

• Merhaba

Türkiyede ev tipi kondisyon ve fitness ürünlerini satılma oranlarına ve menunşyet oranlarına baktığınızda piyasaya hakim en büyük firmanın voit olduğunu göreceksiniz.Voit marka ürünlerin proje ve geliştirme çalışmaları Amerikada yapılıp,seri üretimleri çin,tayland ve endonezya gibi işçilik maliyetlerinin düşük olduğu yerlerde yapılıyor.Bu noktada şu anlamı çıkarmamak gerekiyor;"çinde üretiliyor,kalitesizdir".Ona bakarsanız dünyada en çok kullanılan akıllı telefonlaardan biri iphonedur.İphone gibi büyük bir amerikan markası dahi seri üretimini çin gibi uzak doğu ülkerlerinde yaptırıyor.

Türkiyede fitness ve kondisyon ürünleri sektörüne ilk giriş yapan firmalardan biridir Voit markası.

Voitin diğer markalara göre avantajları nelerdir kısaca özetleyim size;

- 81 ilde yaygın bir servis ağına sahip,
    - 10 yıl parça bulundurma garantisi veriyor,
    - Yaşadığınız problemlerde muhatab olabileceğiniz karşınızda bir müşteri tesilcisi bulabiliyorsunuz.
    - Fiyatları diğer markalara göre biraz daha pahalıdır,ancak hizmetinizden memnun kalacağına emin olabilirsiniz.

Size cihaz önermemi isterseniz voit markasında d40 modelini önerebilirim.Hem oturarak hem ayakta kullanabilirsiniz.Yeni hem eliptik hem dikey bisiklet yerine iki fonksiyonlu diyebiliriz.

http://urun.gittigidiyor.com/spor/voit-d40-silver-coll-eliptik-kondisyon-bisikleti-79252784

• quote:

Orijinalden alıntı: olefini

Merhaba

Türkiyede ev tipi kondisyon ve fitness ürünlerini satılma oranlarına ve menunşyet oranlarına baktığınızda piyasaya hakim en büyük firmanın voit olduğunu göreceksiniz.Voit marka ürünlerin proje ve geliştirme çalışmaları Amerikada yapılıp,seri üretimleri çin,tayland ve endonezya gibi işçilik maliyetlerinin düşük olduğu yerlerde yapılıyor.

Bundan emin misiniz? ABD'de ki Voit ile bu ürünleri satan Voit arasında bir ilişki yok bildiğim kadarı ile. Sadece isim benzerliği.
  • Bende epeyce arastirdiktan sonra gecen hafta kettler rivo p aldim. Cok guzel bir alet. Alman mali. Goruntusu saglam bu dedirtiyor insana. 14 kg disk agirligi var. Otomatik programlari var. Sabah ve akşam 36 sar dk. Calisiyorum. Terin suyun icinde bırakıyor:) tam 30 kilo fazlam var 3 yildir vermek istedigim. Simdilik gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Kettler e bakıyorum. Kurulumu zor oldu mu?

Odalar arasında taşıması kolay olur mu?

Benimde 25-30kilo fazlam vardı. 10 kilo kadar 2.5 ayda , diyet ve tempolu yürüyüşle verdim. Ama havalar soğuyor, aynı tempolu yürüyüşü artık yapamam. Böyle bir çözüm bulmam lazım.
  • Arkadaşlar sipariş aşamasındayım şu iki ürün arasında bir fark göremedim, bilen kullanan var mı ? Tavsiye....

http://www.n11.com/altis-mk-650-magnetic-eliptik-bisiklet-lbs-30-3lu-pilates-bandi-hediye-P13793922

http://www.n11.com/altis-lf-1200-magnetic-eliptik-bisiklet-P15859994

• cazgır_man kullanıcısına yanıt
    hala kullanıyor musunuz? sağlam mı?
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    hangi model aldınız? hala kullanıyor musunuz? sağlam mı? kayışlı model kullandım. temel olarak iş görüyor ama sesi kafa ütülüyor. sessiz ve sorunsuz uzun süre düzenli kullanacağım bir model bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.