Şimdi Ara

Elinin Ayarı Olan Berber Kadıköy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişinin sorunu olan berber meselesi. Kadıköy Boğa - Rıhtım - Altıyol - Söğütlüçeşme civarları bildiğiniz elinin ayarı olan tarife uygun traş yapabilen hatta yüz hatlarınıza uygun size gidebilecek şekilde saçınıza şekil verebilen bir berber tanıyan bilen gören duyan varsa paylaşsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 28 Ağustos 2012; 16:05:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadıköy'de Elinin Ayarı Olan En İyi Berberler

İstanbul'un en hareketli semtlerinden Kadıköy, çok sayıda berber ve erkek kuaförüne ev sahipliği yapmaktadır. Saç kesiminde uzmanlık arayanlar için, işte Kadıköy'de elinin ayarı olan en iyi berberler:

• Kadıköy'de erkek saç kesimi için güvenilir bir adres arayanlar, [Berberin Adı]'nı tercih edebilirler. Tecrübeli berberleri, kaliteli hizmetleri ve uygun fiyatlarıyla beğeni toplamıştır.

• Modern bir erkek kuaförü deneyimi arayanlar için [Kuaförün Adı] önerilir. Şık tasarımı, deneyimli ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerini memnun etmektedir.

• [Berberin Adı] ise klasik berberlik hizmetlerinin yanı sıra trend saç kesimleri ve şekillendirme konusunda da uzmandır. Müdavimleri, profesyonel yaklaşımını ve sıcak ortamını takdir etmektedir.

Kadıköy berberleri arasında seçim yaparken, yorumları okumayı, fiyatları karşılaştırmayı ve işletmelerin sosyal medya hesaplarını incelemeyi unutmayın. Böylece, saç kesiminizden memnun kalacağınız ve tekrar ziyaret etmek isteyeceğiniz bir berber bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acil arkadaşlar bugün traş olıcam hadi söyleyin birşeyler
  • var ya tam berber faciası diye konu açacaktım bunu gördüm...çok kısa olmasın şekil verecek kadar dedim yanlardan girişti direk dimdik oldu kısacık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniperci.

var ya tam berber faciası diye konu açacaktım bunu gördüm...çok kısa olmasın şekil verecek kadar dedim yanlardan girişti direk dimdik oldu kısacık

aynen öyle adam gibi berber bulamadım ne zamandır bir berbere gidince 1 ay evden çıkamıyoruz yeter arkadaş nedir çektiğimiz çile sadece ara makas attırıyorum bu seferde 1-2 haftada eski haline dönüyor saçlar
  • Bakırköyde bildiğiniz varsa onuda yazın bugün işim var gidicem acil arkadaşlar
  • Kızıltoprak bağdat caddesi civarı - minibüs yolu civarı falanda olur hadi bi el atın
  • Berberlerde genetik aynı ne dersen de kendi bildiğini yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadıköy Civarı İyi Berber
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maddi durumun fena değilse marmara üniversitesi göztepe kampüsünün az yukarısında uğurkan var, mazharbey durağında inince karşında değirmen ve istanbul avmnin yan tarafında...
    35 TL'ye keser şaçı ama iyidir... birkaç arkadaşimi gönderdim hepsi memnun kaldı... haftaya istanbula dönecem, büyük ihtimal okullar açilmadan 1hafta evvel oraya uğrarım...
  • Ali Gür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

maddi durumun fena değilse marmara üniversitesi göztepe kampüsünün az yukarısında uğurkan var, mazharbey durağında inince karşında değirmen ve istanbul avmnin yan tarafında...
    35 TL'ye keser şaçı ama iyidir... birkaç arkadaşimi gönderdim hepsi memnun kaldı... haftaya istanbula dönecem, büyük ihtimal okullar açilmadan 1hafta evvel oraya uğrarım...

bunu deniyicem yeterki düzgün kessin parası hiç önemli değil tarife uygun mu keser yoksa kendisi bir imaj yaratır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Ali Gür.

Tepe avm'deki mekan deil mi burası fiyat ne kadar kendisi şekil yaratabiliyor mu yüz hatlarına göre ?
  • Ziverbeydeki uğur dündar kuaförü bilen-deneyen var mı
  • kesinlikle tufan erkek kuaforu kadikoyde sor herkes gosterir yerini

ziverbeye hic bakma hic biri bes para etmez
    ziverbeyde oturuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

kesinlikle tufan erkek kuaforu kadikoyde sor herkes gosterir yerini

ziverbeyde oturuyorum

tufan mı turan mı kırtasiyeci sokakta ?
  • Bende kadikoy sahrayi-cedide oturuyorum bizim cadde uzerinde kaliteli bir cok kuafor var gel bi dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

kesinlikle tufan erkek kuaforu kadikoyde sor herkes gosterir yerini

ziverbeyde oturuyorum

tufan mı turan mı kırtasiyeci sokakta ?

tufan yazmisim ya la turan olacakti
    evet 2 katli biyer gayet guzel ve temiz istedigin gibi kesiyo

• bende turan berbere gidiyorum hem ucuz hemde sıra beklemek diye bişey yok ne kadar kalabalık olursa olsun en fazla 10 dk bekliyorsunuz. kesim+yıkama 7 ve ya 8 tl şu anda.
  • maltepe... ercan kuaför var herkes bilir. oraya git. bünyamin diye biri var. genç biri. saç kesmesinden iyi anlıyo yüz hattına göre şekil falanda verir. kesin tavsiye ederim uzak ama sana..
  • yeni konu açmamak için buraya yazıyorum bana da saçlarımı ara sıra düzeltecek(uzatıyorum) ve düzgünce bir sakal kesimi yapacak yer lazım? ve turanı öneren çok varsa oraya da gidebilirim zaten her gün oralardayım
  • Konu yıllar önce açılmış ama geçenlerde ama okuyanlar olur illa ki. Bence en iyi kadıköy erkek kuaför olarak tavsiye edeceğim yer Damat Levent Erkek Kuaförü. Tam bir F/P yeri diyebiliriz. Sahibi o kadar iyi kalitede hizmetine rağmen çok düşük fiyatlara kesiyor. Ben aralık 2019 fiyatına göre 25 TL fiyata saç kestirdim. Gidecekler için bilgilerini bırakıyorum.
    Adresi : Caferağa Mah. Mühürdar Cd. Fırat Pasajı, D:No:20/35, 34710 Kadıköy/İstanbul
    Tel: +90 530 265 93 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integrap -- 5 Kasım 2020; 1:20:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.