Şimdi Ara

Elinde fazladan hesap veya key olanlar bi gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Diabloyu çok ağır şekilde sevenlerdenim. sene oldu 2014 hala Diablo 2 oynuyorum

sebebi ise Diablo 3 alamamam.130 lira parammı yok evet direk nakit yok şuan bile cebimde 90 lira felan var tamam istesem alabilirim.Ama kredi kartım yok yani alamıyorum.

Şurdan insan sevindirmeyi seven insanlara sesleniyorum hesabı yada keyi felan olan insanlık namına bana iletebilirmi.

İlla bişey istiyorsanız LoL ' de hesap veya Dota'da item verebilirim

"Steam linkim :"http://steamcommunity.com/profiles/76561198068083094/ "

LoL'deki hesapta tr'de silver 4 43 hero felan var 4-5 tane skin var.Runelar ad ve ap olmak üzere tam.(pure ad pure ap deil armor ve mr de var )

İyi günler. Teşekkürler herkeze şimdiden.

Konu yanlış yerdeyse taşınırsa sevinirim.

• Kredi kartın yoksa ininal kart al migros vs ptt den alabiliyorsun. 60 - 70 tl arası rus keyler var zaten rahatça alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmate

Kredi kartın yoksa ininal kart al migros vs ptt den alabiliyorsun. 60 - 70 tl arası rus keyler var zaten rahatça alırsın.

Kardeş eyvallah pttmatikten alabiliyomuşuz galiba ininal kartı.yakınlarda var bi tane ordan alırım fakat bana bi tane site bulman lazım diablo 3 satan :) eğer sana sorun olmazsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erson123 -- 15 Nisan 2014; 0:33:28 >
  • Sadece d3 alacaksan degmez hocam ros ile birlikte alman lazım bence biriktir biraz daha^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: armor1991

Sadece d3 alacaksan degmez hocam ros ile birlikte alman lazım bence biriktir biraz daha^^

d3 alıcam ilk bi 60 felan kasıyım sonra ros alcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.