yaa işte sitenin bayanlarına böleee muhtaç olursunuz:) ton balığını boşver,domatesi sucuğu,sosisi minik minik dilimle,tavada menemen şeklinde pişir, pişmeye yakın kaşarı rendele ve menemenin üzerine serpiştir,sonra azcık da fırına at,al sana enfes bi yemekkk....afiyet olsun
işte aradığım şey buydu yağ filan koycakmıyız ne kadar koycaz biraz daha ayrıntılı lütfen
malzemeleri doğradıktan sonra tavaya 1 yemek kaşığı yağ koy,yağ ısınınca önce sucuğu, 1 dakka sonra sosisi, 1 dakka sonra da domatesi koy, azcuk tuz at,seversen karabiber falan koyabilirsin..pişince anlarsın zaten ( anlarsın di mi?)sonra da yani pişince rende kaşarı serp üstüne,önceden 180 derece ısıttığın fırına koy... kaşar hafif kızarınca ( ya da nasıl seviyosan ) fırından al... afiyet olsun...( ama tavanın kulpu erimesin fırında dikkat et bence...)
anlarım yani o kadar da değil süpersin hemen yapayım belki ss atarım
evvveet ssler geldi :
quote:
Orijinalden alıntı: NyTLeS
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yaseminarici
quote:
quote:
yaa işte sitenin bayanlarına böleee muhtaç olursunuz:) ton balığını boşver,domatesi sucuğu,sosisi minik minik dilimle,tavada menemen şeklinde pişir, pişmeye yakın kaşarı rendele ve menemenin üzerine serpiştir,sonra azcık da fırına at,al sana enfes bi yemekkk....afiyet olsun
işte aradığım şey buydu yağ filan koycakmıyız ne kadar koycaz biraz daha ayrıntılı lütfen
malzemeleri doğradıktan sonra tavaya 1 yemek kaşığı yağ koy,yağ ısınınca önce sucuğu, 1 dakka sonra sosisi, 1 dakka sonra da domatesi koy, azcuk tuz at,seversen karabiber falan koyabilirsin..pişince anlarsın zaten ( anlarsın di mi?)sonra da yani pişince rende kaşarı serp üstüne,önceden 180 derece ısıttığın fırına koy... kaşar hafif kızarınca ( ya da nasıl seviyosan ) fırından al... afiyet olsun...( ama tavanın kulpu erimesin fırında dikkat et bence...)
anlarım yani o kadar da değil süpersin hemen yapayım belki ss atarım
evvveet ssler geldi :
adam sucuklu yuurta yapabilmek için konu açtı ya beceriksizmisin abi sen sucuğğu doğra bitsin gitsin neyse AFİYET OLSUN.
sucuklu yumurta değil o tarife iyi bak
quote:
forumdaki tek kız ben miyim?
Bu forumda ilk defa kız gördüm yolunu şaşırmış olmalısın :)
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
quote:
olm dur yavaş tanıyoruz biz onu 15-16 yaşlarında(hatta 14 bile olabilir) bi kız, asılma hemen
quote:
Orijinalden alıntı: |CemUzun|
quote:
quote:
olm dur yavaş tanıyoruz biz onu 15-16 yaşlarında(hatta 14 bile olabilir) bi kız, asılma hemen
Forumun teklerinden ya hiç sarkarmıyız ayıpsın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: |CemUzun|
quote:
quote:
Forumun teklerinden ya hiç sarkarmıyız ayıpsın
balık yutan kız vardı bide güneş vardı yani sen yenisin
sevgili arkadaşlar, hiç bayan üye görmediyseniz kınıyorum sizi... ayrıca erkek arkadaşımın da burada kayıtlı olduğunu mutlulukla size bildirmek isterim.... o yorumları yazan arkadaşlar bu gece uyurken kapınızı iyi kilitleyin bence:) bu arada yemek güzel görünüyo...afiyet olsun...
Yasemin dediniz gene aklıma geldi ah yasemin ahh Sen yanlış anlama yasemin abla ,bu başka yasemin erkek arkadaşınada burdan saygılar abi diyorum.
quote:
sevgili arkadaşlar, hiç bayan üye görmediyseniz kınıyorum sizi... ayrıca erkek arkadaşımın da burada kayıtlı olduğunu mutlulukla size bildirmek isterim.... o yorumları yazan arkadaşlar bu gece uyurken kapınızı iyi kilitleyin bence:) bu arada yemek güzel görünüyo...afiyet olsun...
işte buna gülünür
quote:
FAKE
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
quote:
işte buna gülünür
erkek arkadaşının şansı 1/400.000
Beyler bütün çıkışları kapatın kitleyin konuda bağyan var
Abazalık yapmayın beyler,ciddiyim.Ayıp. Dağılın şimdi buradan
DİKKAT!!! AFYONUN EN MEŞHUR SUCUKLARI KARGO ÜCRETSİZ KİLOSU 35 TL DEN KAPINDA