Şimdi Ara

Elgato Game Capture HD60 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ürünün teknik özelliklerinden bahsetmeyeceğim, merak edenleriniz internetten araştırabilir. Ürünün garantisi yoktur. Şöyle ki ürün sıfırdır ve kullanılmamıştır. Satın aldım PC'ye taktım çalıştırdım çok kaliteli sorunsuz bir ürün. Elimde ikinci bir game capture cihazım olduğu için onunla idare ediyorum.

Garanti meselesine gelecek olursak. Ürünü çalıştırdım baktım çalışıyor fişi ve evrakları attım maalesef. Böyle kötü huylarım var çünkü ben ürünün fabrikasyon hatalı gelmediğinde hep aynı şeyi yapıyorum. Aklımda da satmak olmadığı için atmıştım evrakları. Tabi seri numarasından falan garanti işi halledilir mi bilmiyorum lakin aletin çalıştığına %100 eminim. Deneme kayıtları aldım kalitesi süper.

Ankara'da oturuyorum ürünle ilgilenen arkadaşlar elden teslim alırlarsa fiyatta bi güzellik yaparız kargo ile alacaksanız eğer parayı peşin yolladığınız taktirde kargo ücreti benden olacaktır.
    Lütfen takas teklif etmeyin, ilgilenmiyorum.

İlgilenenler olursa fotoğrafları da eklerim ürünün. Şimdilik google görsellerden bulduğum bir foto ekliyorum ürünün kendisini görün diye.

Elgato Game Capture HD60 Pro

Fiyat olarak 750 TL düşünüyorum. Ankara'da oturuyorum. Adımı youtube da aratırsanız youtube kanalımı bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKursadTR -- 31 Mart 2017; 21:30:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bir sene geçmiş, güncel?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.