Şimdi Ara

Elgato Game Capture HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstationda kayıt almak için elgatonun iyi olduğunu söylüyorlar fakat bazı sorularım var. Bu ürün playstation 4'ü ve canlı yayını destekliyor mu? Nerden alabilrim? Başka bi ürün tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• Evet Ps4, Ps3 ve xboxların hepsini destekliyor Elgato, fakat Türkiye'de bulman biraz zor, benim bildiğim gittigidiyor ve n11 dışında satılan tek yer apple store, orası da 600 liradan sokuyor. 130 dolar civarı amazondan sipariş vererek alabilir. Alternatif olarak Avermedia'nın son modelleri çok güzeldir ve fiyatı da aynı civarda seyrediyor. Yanlış hatırlamıyorsam 170 dolar civarı en güzel capture card'ı alabiliyorsun amazondan. Kargosu dahil aşağı yukarı 200 dolar oluyor, fakat üstüne bir de vergi binince fiyatı ne kadar olur bilmiyorum. Ayrıca HdPvr2 falan da var o da çok kıyak cihazdır ama bulması diğerlerine nazaran daha zor. Benim Ps3 için kendi kullandığım cihazın adı Roxio Game capture Hd 2, Ps4 ile de uyumlu ve içlerinde en ucuz olanı, fakat diğer cihazların yazılım olarak çok daha iyi olduğu apaçık. Cihaz gerçekten kaliteli ama Livestream yaparken kafasına göre bağlantı kopuyor gelişi güzel, şimdiye kadar gördüğüm tek falsosu o oldu. Ben alacağım ürünü kararlaştırdıktan sonra 2. el bölümünde ilan açtım ve oradan bir arkadaştan aldım. Sen de 2. el bölümünde ilan açarsan büyük ihtimal satan biri çıkar, olmadı amazon'dan falan sipariş verirsin.

• Yardımın için sağ ol. Elgato almaya karar verdim ama hd60 mı alsam hd mi alsam orada takıldım. Sence hd60 almama gerek var mı?
  • Aslında en güzeli Avermedia Live Gamer Portable (C875) gibi geldi. Sen ne düşünüyorsun? @naruto_iso
  • Almışken hd60 alman çok daha iyi tabii ki Ps4 için kullanacaksın sonuçta, oyunlar da artık 60 fps çıktığına göre Alman gereken cihaz 1080p/60fps kayıt yapabilmeli optimizasyonun ve görüntünün iyi olması için. Avermedianın dediğin cihazı da çok iyidir, elgato'nun tek avantajı 60fps olması avermedia cihazına karşı.

Avermedia'nın extremecap de var o alabileceğin en iyi cihaz, bütçeni arttırabilirsen onu tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Capture Card Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Dark Full HD Media Player
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.