Şimdi Ara

ELeSsaR - Server Alexander - Blader (Sun)Satılıktır.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satış hususuyla fazlaca ilgilenemiyorum.lakin pek ciddi bir alıcı arkadaş ta temasa geçmedi -geçemedi ..kastettiğim komple Account ..Sun blade e ve sun legs e YTL bazında da teklifler gelmekte, bense tamamen Accountu satma fikrindeyim ( Lütfen Takas ta önermeyiniz)..yabancılardan gelen teklifler de, ödeme ve bilgi transferinde problem; karşılıklı güven
    Eski server larda Sun itemler Zibil gibi olmasına karşın bulundugum server da pek te fazla Sun item yok eski server lara kıyasla. örneğin şu anda server da hali hazırdaki tek sun shield (iddia edilen rakam ) 650 ytl ye satılmıştı..bir türk ün sahip oldugu account ta.
    Şöyle de bir örnek daha vereyim ; 2007 haziranında babel server ında stall da +5 full blue (pimped) Sun blade 750 m gold a alıcı beklemekteydi , Stall açık vaziyette ! oysa şu anda alexander server ında sahip oldugum blade e en yüksek teklif oyun parası olarak 1. 8 milyar gold.

örneklere ve ayrıntılara fazla bulanmadan ciddi alıcı arkadaşların buradan pm ile..yada belirttiğim mail adresine mail atarak bana ulaşabilirler..msn görüşmeleri faslına bu aşamalardan sonra geçilebilir..18 kişi eklemiş olup , ve de bu kişilerin yekünü bana yapılandırma ile alakalı sorular yöneltmekteler oysa ki amacın; resimleri yukarıda görülen bu karakterin satışı olduğunu unutmamalarını rica etmekteyim

Selametle diyorum..Afiyette kalın

• çok süper bayıldım inş istediğn fiyata satarsın
  • Abi char harika kasılmış eline sağlık.Bu arada içimden geldi tutamadım medeni halin değişmiş Allah Mutlu Mesut Bahtiyar etsin.
  • bu char tek kelimeyle super
  • ytrl olarak fiyat söle kardeşşş
  • :) 1milyar gıbı bı fıyat uygun gıbı ama parası olana yoksa satmaya deymez char guzel bısı ama ılerde skıllerı nasıl yapıcak merak edıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

:) 1milyar gıbı bı fıyat uygun gıbı ama parası olana yoksa satmaya deymez char guzel bısı ama ılerde skıllerı nasıl yapıcak merak edıom

EDERİ DAHAA FAZLA AMA PİYASA KOŞULLARI MALUM:) BELKİ Bİ KAÇ KİŞİ VARDIR AMA HARBİ BLADER KASMAK ÖLÜM:)
  • güzel char ama asıl ben yapılan farma hayran kaldım çünkü gerekli tüm skiller ve daha fazlası açık bide blader charda

bende kastım str force+bow ve force gercekten cok avantajlı pwp lerde

inş satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

muhtemelen 600 üstüdür degilmi fiyat yazsan daha çok ilgi çekebilir ben yorum yapanları vururum on numara char :D

600ytl?

lol sen o bladei 600ytl ye alırsın anca

bende 600 üstü dedim belli olmuyomu acaba
  • Valla ne dıyek char super bankanda super :D hayırlı satıslar
  • hayırlı satıslar
  • param olsa hiç düşünmeden alırım
  • amanın chara bak ya uff nası ettin ya manyak bi char hep şöle bi bladerim olsun isterdim
  • Char PeRFeCT
  • cok guzel bi charin war yapilandirmalarin ve itemlerini saymiyorum bile
  • parçalayıp satmak en mantıklısı yoksa kım vercek okadar para
  • bencede...
  • Char ın son halinden 2 ss

ELeSsaR - Server Alexander - Blader (Sun)Satılıktır..

ELeSsaR - Server Alexander - Blader (Sun)Satılıktır..

Parça parça satmakta elbet olabilir char ı alacak olan sadece keyf edecek nazarından baktığımda böyle bir düşünceye saplandım

Not : shadow_king61@hotmail.de mail adresine sahip bayan arkadaş gayet ısrarcı bir şekilde yalnızlığını giderecek muhabbet ve paylaşıma açık bay arkadaş arıyormuş..kendisine uygun bir dille durumumun buna müsait olmadığını belirttim..ilgi bekleyen bu hanımefendiyi teskin için forumdaki yardımsever arkadaşlardan rica ediyorum..kendisine gerekli ilgiyi gösteriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuTT -- 5 Mart 2008; 21:49:48 >

• up
  • charı kaça satarsınn?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.