Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesaydin00

Bu telefona miui rom kurup kullanan var mi? Miui rom linki verecek biri de olursa sevinirim

Hocam Elephone, ulefone gibi firmalarla gorustugunuzu bu cihazlari satmak istediginizi soylemistiniz herhangi bir gelisme var mi? Bu cihazlari garantili olarak kullanmak isterim şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Bu telefona miui rom kurup kullanan var mi? Miui rom linki verecek biri de olursa sevinirim

Hocam Elephone, ulefone gibi firmalarla gorustugunuzu bu cihazlari satmak istediginizi soylemistiniz herhangi bir gelisme var mi? Bu cihazlari garantili olarak kullanmak isterim şahsen

Bugün elephone firmasının test cihazı elimde ulaştı. P7000 güzel cihaz. Sağlam telefon.
    Ulefone bizim için elephone dan sonra geliyor. Elephone yazılım desteği ve marka kalitesi var. Elephone de en büyük sorun Türkiye de Elephone diye isim patentini almışlar bu biraz sorun gibi. Bursaspor stadında da aynı sorun var mesela. Timsah Arena isim patentini adamın teki almış. Stada kullanamiyorlar. Elephone de öyle bir sorun var.

Bir de vergiler var malum %15-30 arası gelecek.

Xiaomi mi4 ün ithal belgelerini tamamlandı. Ama teleofnun arkasindaki cc işareti küçük diye sorun çıkartabilirmis gümrükte o da muallakta.

İlla cihaz ithal edilecek. Bu elephone p7000 mi mi4 mü goreeceğiz. İthal olacağı için global güncelleme öncelikli olacak. Mi4 hala KitKat var malum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Bugün elephone firmasının test cihazı elimde ulaştı. P7000 güzel cihaz. Sağlam telefon.
    Ulefone bizim için elephone dan sonra geliyor. Elephone yazılım desteği ve marka kalitesi var. Elephone de en büyük sorun Türkiye de Elephone diye isim patentini almışlar bu biraz sorun gibi. Bursaspor stadında da aynı sorun var mesela. Timsah Arena isim patentini adamın teki almış. Stada kullanamiyorlar. Elephone de öyle bir sorun var.

Bir de vergiler var malum %15-30 arası gelecek.

Xiaomi mi4 ün ithal belgelerini tamamlandı. Ama teleofnun arkasindaki cc işareti küçük diye sorun çıkartabilirmis gümrükte o da muallakta.

İlla cihaz ithal edilecek. Bu elephone p7000 mi mi4 mü goreeceğiz. İthal olacağı için global güncelleme öncelikli olacak. Mi4 hala KitKat var malum.

Hayirlisi olsun hocam p7000 yaklasik 1 aydir kullaniyorum gayet guzel cihaz. Mi4 icin calismaniz gayet guzel

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Elephone da dokunmatik hassasiyetini çok iyi değil sanki. Ekstra rom kurdunuz mu yoksa orijinal ROM mu? Su özel işlerim bir bitse telefonda miui rom /flyme os kurup denecegim performans nasıl diye

• bi arkadaş çine gidecek te p7000 mi istesem p8000 mi istesem bilemedim, bi fikir verirseni sevinirim. niye p7000 yada niye p8000
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    bende p7000 alacaktım p8000 çıkığını görünce vazgeçtim p8000 sipariş ettim. bakalım nasıl olcak ama ikisi arasındaki en büyük fark kameraları diğer herşey aynı p8000 de dahi iyi bir kamera performansı bekliyorum inşallah öyle olur. p8000 samsung 13 mp kamera p7000 sony ımx214 13 mp kamera kullanıyor bakalım nasıl olacak
  • arkadaşlar cihazım daha gelmedi ama gelince 3g den internete girebilmek için 3g li bir telefonun imeisini mi atmam gerekiyor yoksa eski telefonlarınki de olurmu ?
  • sera2714 S kullanıcısına yanıt
    Pek bi fakı da yok gibi baska, birde 8000 in bataryası daha kuvvetli gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focalprice den p8000 almak istiyorum ama gümrükte takılırsa paramı iade ederler mi acaba?

• ersin_xxx E kullanıcısına yanıt
    98 yılına ait telefonun imeisini kullanıyorum

• Arkadaşlar p7000 2-3 haftalık herşeyi ile full, yeni yazılımla yükseltilmiş cihazımı

Renk beyazdır. Kutuludur.

http://forum.donanimhaber.com/m_107920706/f_//tm.htm#107927525

den satışa çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Hocam cihaz takılırsa focalprice parayı geri ödüyor mu acaba?

Dostum focal dan hiç alışverişim olmadı ama paypall ile alabiliyorsan sıkıntı çıkmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

bi arkadaş çine gidecek te p7000 mi istesem p8000 mi istesem bilemedim, bi fikir verirseni sevinirim. niye p7000 yada niye p8000

wownwy alsın

• cihaz tarafından çekilmiş bir foto

bir fikir vermek istedim.

yukarıda bir arkadaş p8000 kamera sensörü daha iyi demiş ama ben araştırınca tam tersini buldum

bilmiyorum bilenlen yorum yapsın
  • xfilen kullanıcısına yanıt
    cihaz güzel ama sanki ben fotoğrafı beğenmedim. resmi yaklaştırdığında pixellenme beklerim burda suluboya etkisi olmuş.
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    Cine devamli gidip gelen birisi olarak sunu soyleyeyim, cinden bu telefonlari almak cok zor daha digrusu orijinalini almak cok zor, bu telefonlarin hic birinin magazasi yok, bizim dogu bank tarzi yerlerde satiliyor onlarinda fiyatlari sacma sapan pahali ve %99 taklittir. En guzeli cinde uzun sure kalacaksa arkadasiniz kaldigi yere internetten guvenilir bir siteden siparis vermesi. Eger o kadar uzun kalmayacaksa, yurt disindaki bir tanidiginiza yollatin , bizim bireysel ithalat hakkimiz kendi devletimiz tarafindan gaspedildigi icin en temiz yontem vatandasinin bireysel ithalat hakkina saygi duyan daha medeni bir ulkeye yollatmak.

• quote:

Elephone da dokunmatik hassasiyetini çok iyi değil sanki. Ekstra rom kurdunuz mu yoksa orijinal ROM mu? Su özel işlerim bir bitse telefonda miui rom /flyme os kurup denecegim performans nasıl diye

Yapisik gonderilen ekran koruyucu kalitesiz onu kaldirinca ben dokunmatik hassasiyetini begendim. Vibe rom denemistim guzeldi ama parmak izi ve bildirim isigi calismiyordu sonradan guncellendimi bilmiyorum. Miui rom cikmadi diye biliyorum.

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zmn oradan aldirma k çok da akıl kârı olmuyor, tşk ediyorum bilgilendirme için

• bu elephone telefonlarda memnuniyetsizlik var genelde forumda nedendir anlamadım çok çabuk sürede millet satışa koyuyor,sanırım ufak tefek sorunlar çok bu markada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Temmuz 2015; 13:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu elephone telefonlarda memnuniyetsizlik var genelde forumda nedendir anlamadım çok çabuk sürede millet satışa koyuyor,sanırım ufak tefek sorunlar çok bu markada..

Hocam bende p2000 var şarjı dışında eksiği yok

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.