Şimdi Ara

Elephone P5000 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hackjini

Bendeki tüm kulaklıkları tanıyor hocam. ath cks 55 ve cks77 var

Ath ne?
  • retchop kullanıcısına yanıt
    audio technica
    bluedio da var onu da denedim o da çalışıyor.
  • İnternette gezinirken şöyle bir şey buldum. Buradaki romlar da denenebilir mi sizce?

http://www.mtkroms.com/p/custom-roms-for-mtk6592.html
  • quote:

İnternette gezinirken şöyle bir şey buldum. Buradaki romlar da denenebilir mi sizce?

sakın indirip kurmayın telefonun booot kısmını bozuyor bilmeyenler tekrar telefonu toparlayamaz, bire bir p5000 yazanları bile çekinerek kuruyoruz her 6592 p5000 için değildir, 6592 yüzlerce telefonun üzerinde vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufkayurekli02

quote:

İnternette gezinirken şöyle bir şey buldum. Buradaki romlar da denenebilir mi sizce?

sakın indirip kurmayın telefonun booot kısmını bozuyor bilmeyenler tekrar telefonu toparlayamaz, bire bir p5000 yazanları bile çekinerek kuruyoruz her 6592 p5000 için değildir, 6592 yüzlerce telefonun üzerinde vardır.

Alıntıları Göster
    ben bu telefona 2gün bile dayanamadım hiç kullanmadığın halde ısınmsı- tuğla gibi ağırlığı- bu ağırlağa deymeyen bataryası (batarya berbat 2500 mah bile bunda cok gidiyor inanın)-hemen soyulacak yan metal ısımları-kulaklık kısmından sesin derinden gelmesi- 3g internetini çok yavaş olması (aveada genlede 1.5mb geçmiyor) vsssss

lenovo p780 kullanan biri olarak bu telefondan özellik olarak düşük olmasına rağmen bataryası full kulanımda bile 2-3 gidiyor. ısınma yok internet çok hızlı-sağlam lenovo kalitesi

sadece paylaşmak istedim enson umi emax i denedim çok güzel telefondu batarya olarkata iyiydi hafif ince sağlam duruyordu ama oda arka kameradan kaybediyor kamerayı sıkıntı etmeyenler için tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: karanka38

ben bu telefona 2gün bile dayanamadım hiç kullanmadığın halde ısınmsı- tuğla gibi ağırlığı- bu ağırlağa deymeyen bataryası (batarya berbat 2500 mah bile bunda cok gidiyor inanın)-hemen soyulacak yan metal ısımları-kulaklık kısmından sesin derinden gelmesi- 3g internetini çok yavaş olması (aveada genlede 1.5mb geçmiyor) vsssss

lenovo p780 kullanan biri olarak bu telefondan özellik olarak düşük olmasına rağmen bataryası full kulanımda bile 2-3 gidiyor. ısınma yok internet çok hızlı-sağlam lenovo kalitesi

sadece paylaşmak istedim enson umi emax i denedim çok güzel telefondu batarya olarkata iyiydi hafif ince sağlam duruyordu ama oda arka kameradan kaybediyor kamerayı sıkıntı etmeyenler için tavsiye ederim

haksızlık yapıyorsun telefonu 1 aydır kullanıyorum ne bir ısınma ne donma yağ gibi akıyor,lenovo p780 bunun yanına yaklaşamaz kusura bakma,bataryası yoğun kullanımda 2 gün gidiyor,ekran kalitesi çok iyi,dokunmatik çok iyi telefonun tek kusuru biraz ağır eee ağır adamın ağır telefonu olur:))) bence samsung s6 alacağımıza 5 te bir fiyatına bu cihaz mükemmel ben memnunum....

• quote:

quote:

haksızlık yapıyorsun telefonu 1 aydır kullanıyorum ne bir ısınma ne donma yağ gibi akıyor,lenovo p780 bunun yanına yaklaşamaz kusura bakma,bataryası yoğun kullanımda 2 gün gidiyor,ekran kalitesi çok iyi,dokunmatik çok iyi telefonun tek kusuru biraz ağır eee ağır adamın ağır telefonu olur:))) bence samsung s6 alacağımıza 5 te bir fiyatına bu cihaz mükemmel ben memnunum....

:) demekki bendeki kusurluymuş

• quote:

quote:

Telefonun bataryasına laf yok. 8.5 saat ekran süresi ve 4 küsür gün bekleme. Daha ne olsun. Ben telefondan çok memnunum.
     Elephone P5000 Elephone P5000

• Arkadaşlar p5000im geldi orijinal rom sanırım root lu doğrumudur? Ve güncelleme gelmiş ,güncellemeyi kursam sorun olurmu?
  • Hiçbir şey olmaz. Kurabilirsin. Rootlu geliyor orjinal rom.
  • Satacak arkadas olursa sorunsuz cihaz olmak sartiyla talip olabilirim.
  • Bayramdan önce telefonumu sıfırdan düzene sokan, ilgi ve alâkasından dolayı Retchop arkadaşıma teşekkür ederim. sayesinde telefonum bir canavara dönüştü. Telefonumla artık 11 saat üzeri ekran süresi alabiliyorum. "greenify" ücretli uygulamasının da katkıları gözardı edilemez. Cumartesi günü doldurduğum şarj bugün akşam bitti (günlük; 15-20 defa 10 dakika altı görüşmeler, 40-50 mesajlaşma, 2-3 saat arası internet erişimi Wi-Fi 3g karışık, 20-30 foto ve 5 dakika altı video) telefon her gün otomatik 23:30 kapanır, 07:30 açılır. yanlız telefonun ekranından acayip rahatsızım elim ne kadar temiz olursa olsun müthiş parmak lekeleri oluşuyor. Telefonun bekleme süresi göstergesinde Bi sıkıntı var 3-4 gün bekleme süresi olmasına rağmen gösterge 1 gün 20 saat falan gösteriyor, telefonu geceleri kapattığımdan diye düşündüm 3 gün açık bıraktım halen 1 gün küsür gösteriyor yani hiç 2 gün + göstermiyor. Şarj dolum bildirim ışığı yeşil yanmasına rağmen telefon %98-99 da açılıyor bundan olma ihtimalini deneyeceğim şimdi
     Elephone P5000 Elephone P5000 Elephone P5000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RID_ONE_54 -- 29 Temmuz 2015; 0:52:19 >

• cam ekran kullanan var mı? kullanımı nasıldır? Kir parmak izi vs. bırakır mı?
    bizim telefona uydurabileceğimiz bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

cam ekran kullanan var mı? kullanımı nasıldır? Kir parmak izi vs. bırakır mı?

s6 kırılmaz cam ekran koruyucuyu uydurabilirsin,orjinalini ise aliexress sitesinden alabilirsin o da 40 günde geliyor,sana tavsiyem aksesuarcıya gidip bire bir ölçümlerini denemen ve öyle alman,yalnız aksesuarcı taksın tozu hemen çekiyor zor olabilir...iz bırakmaya gelince elbette iz bırakır ancak şunu söyleyeyim kaliteli bir cak ekran koruyucu takarsan telefon ekranı yağ gibi akıyor ,telefonun hayırlı olsun ben çok memnunum telefonumdan ....
  • quote:

quote:

cam ekran kullanan var mı? kullanımı nasıldır? Kir parmak izi vs. bırakır mı?

s6 kırılmaz cam ekran koruyucuyu uydurabilirsin,orjinalini ise aliexress sitesinden alabilirsin o da 40 günde geliyor,sana tavsiyem aksesuarcıya gidip bire bir ölçümlerini denemen ve öyle alman,yalnız aksesuarcı taksın tozu hemen çekiyor zor olabilir...iz bırakmaya gelince elbette iz bırakır ancak şunu söyleyeyim kaliteli bir cak ekran koruyucu takarsan telefon ekranı yağ gibi akıyor ,telefonun hayırlı olsun ben çok memnunum telefonumdan ....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar üründen memnunum ancak android 5 güncellemesi halen gelmedi haberi olan var mı? ürünü aldığım zaman ilanda güncelleme kısa sürede verilecek yazıyordu aslında pek önemli değil ancak merak işte:)))

• yufkayurekli02 kullanıcısına yanıt
    malesef kitkata devam güncelleme daha gelmedi telefonlara ara ara kontrol ediyorum. Güncelleme gelirse gözle görülür bir değişiklik olur mu?
  • quote:

malesef kitkata devam güncelleme daha gelmedi telefonlara ara ara kontrol ediyorum. Güncelleme gelirse gözle görülür bir değişiklik olur mu?

görsel olarak değişiklik olacak ,samsung s4 9505 güncelleme aldığı zaman şaşırmıştık baştan sona değişti telefon yeni bir telefon almış gibi oldu oğlum...oğluma yeni bir telefon almaktan kurtuldum:)
    şaka bir yana kitkat ile lollipop alt yapıları aynı sadece görsellik olarak lollipop ön plana çıkıyor zaten biz kullanıcılar launcher yükleyerek telefonu özelleştirebiliyoruz, mesela ben launcher olarak nova kullanıyorum ikonlarım ise DCikonZ İkisi mükemmel uyum sağlıyor deneyebilirsiniz...
  • yufkayurekli02 kullanıcısına yanıt
    O zaman güncelleme gelmese de olurmuş görsel alışkanlığı değiştirmek zor olur ben de CM Launcher kullanıyorum ara ara başka Launcherler kurup kaldırıyorum yinede gözlerim CM yi arıyor
  • quote:

O zaman güncelleme gelmese de olurmuş görsel alışkanlığı değiştirmek zor olur ben de CM Launcher kullanıyorum ara ara başka Launcherler kurup kaldırıyorum yinede gözlerim CM yi arıyor
    Miui 7 gelmiş. Deneyen oldu mu?

http://miuipro.ru/rommgr/device_view/341/
  • aysuasya A kullanıcısına yanıt
    merhaba sorunsuz cihazımı s6 aldığımdan satmaya karar verdim,kutusu,ve aksesuarları ayrıca kırılmaz cam ve orjinal kılıfı ile birlikte 650 tl satabilirim...sanalpazarda açarsam 675 tl kargo dahil 9 taksit yaparım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.