Şimdi Ara

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
7.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elephone tarafından duyurusu yapılan p20 modeli oldukça iddalı özelliklerle geliyor. Helio x20 cipset 6 gb ram 32 gb rom gibi gelişniş özellikleri ilan cihaz. Kamera olarakda oldukça iddali. F 1.7 diyafram açıklığına sahip otomatik odaklamalı 12 mplik kamerası ve siyahla kırmızının harmanlanması yapılmış full metal kasasıyla kendinden söz ettirecek gibi duruyor.

    P900 bakanlar bence acele etmesin p20 gerçekten çok iyi makina olcak gibi duruyor
    Sonbahara doğru piyasaya çıkar. Beklemekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 Elephone nin resmi sitesinde ön satışa çıkmış.helio x20 çipset 6gb ram 64 gb rom sadece samsungda bulunan f 1.7 diyafram açıklığı olan kamerası ve nefis tasarımıyla,ön satış fiyatı sadece 189 dolar!!!!!!! İnanılır gibi değil. Getirtme imkanı olanlar pm lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morenno

    P20 Elephone nin resmi sitesinde ön satışa çıkmış.helio x20 çipset 6gb ram 64 gb rom sadece samsungda bulunan f 1.7 diyafram açıklığı olan kamerası ve nefis tasarımıyla,ön satış fiyatı sadece 189 dolar!!!!!!! İnanılır gibi değil. Getirtme imkanı olanlar pm lütfen

    Hocam o cihazin piyasaya cikisi kasim-aralik. P8000 de ocakda on siparis basladi mayis teslim basladi vb... Elephone bu sekilde calisiyor. Parayi oder 3-4 ay beklersiniz ustunede unuturlar gondermezler ugrasip durursunuz. On siparis isine girmeyin cihaz teslimleri basladiginda verin siparisi oyle alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Durum dediğin gibiyse ön siparişe gerek yok. Çıkınca bakarız duruma göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elephone p9000 kullaniyorum 2 haftadir.Cift hat kullaniyorum,turkcell ve turk telekom.Hucresel veride Turkceli ayarladigimda turkcel numarami arayanlar ulasamiyior.Bunu nasil cozebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar elimde turkiyede kullanmak uzere p9000 mevcut annneme hediye edecegim. İmei isleri nasil oluyor bu telefonda bana yardim edebilcek var mi ? Yoksa havalimaninda 140 tl bayilcam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhawk kullanıcısına yanıt
    MTK işlemci olduğu için google'de azcık aratmanız yeterli.
  • Selam hocam biraz baktım tabi ki ama mtk helios sürümü olduğu için tam emin olamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhawk

    Selam hocam biraz baktım tabi ki ama mtk helios sürümü olduğu için tam emin olamadim

    aynı hocam hiç fark yok
  • Eyw ben bir denim Türkiye ye döndüğüm zaman sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda yaşadığım yazılımsal bir sorunu paylaşmak istiyorum: dört kez Elephone_P9000_20160419 numaralı güncellemeyi indirdiği halde bir türlü bu seviyeye yükseltemedim. işlemle ilgili bilgisi olan varsa detay verir misiniz?
  • Bu Elephone M3'ü rootlayabilen varmı Allah'ını seven sôylesin her seyi her programı denedim malesef "Root failed" diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    bende kullanıyordum m3 sattım...evet root işlemini yapmıştım biraz uğraştırmıştı...
  • 61oz kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke söyleseydiniz nasıl yaptığınızı valla baya baya uğraştım ama yok olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Lafı bile olmaz baya uğraştığım için zamanında elbette paylaşırım..zaten m3 hakkında fazla bir bilgi yok forumlarda..yakında bi incelemesini yayınlayacaktım "numlock" arkadaşıma sözüm vardı ama malesef yoğunluktan yapamadım....işlem sırasını söylüyorum..yalnız daha önce bu işlerler uğraşmışsanız işinize yarayacak bir sırlama...uğraşmamışsanız mesaj atarsınız yine elimden geldiğince cevaplarım...1-sp flash tool programı ile TWRP (m3 için twrp programı önceden indirilecek)'yi yüklüyoruz.2-SUPERSU programını telefonun dahili hafızasına atıyoruz....3-Telefon kapalı konumda güç tuşu+ ses açma basılı tutulup recovery mod seçilerek siyah ekranda telefon başlatılıyor...4-siyah ekranda açılan telefon otomatikman başlayan TWRP programında YÜKLE(install) seçilip ordan tefonun hafızasındaki SUPERSU programının olduğu yere gelip yükleniyor.......TEBRİKLER ARTIK TELEFON rootlu oldu........diğer pcden kurulan root programları işe yaramıyor tabi yeni verisyonları çıkana kadar......kolay gelsin




  • 61oz kullanıcısına yanıt
    Hocam ayıp olmazsa bişey sorsam bu işlemleri pc'denmi yapıcam, yok öyle değil ise Flash Tool tikliyorum tel rootlu degil diyor telefonda whatsapp'ta sorun var resim atamiyorum yazi gidiyor resim attimmi "malesef whatsapp durduruldu" hatasi verip uygulamadan atiyor söylenen herseyi ama hetrseyi yaptim yok olmadı format attim tele 2 gün idare etti sonra yine ayni hata nette gordum birisi bunlari yasiyormuş whatsapp'ı sistem uygulaması yaptim düzeldi demiş ben bunu yapamiyorum tlefonunuz root gerektirir diyor kisaca root'u sadece bunun icin istiyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın meramımı tam anlatayim dedim sağolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 13 Ağustos 2016; 22:45:39 >
  • Telefon elime geldi. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Kısaca telefonla ilgili yazabileceklerim;



    • İlk yaşadığım bariz problem GPS konusunda oldu. GPS yolda giderken arada sırada sinyal kayboluyor. Yada 20-30 metre sapma yapıyor. Bilmediğim bir yerde navigasyonla ilerlerken epey sorun oldu. Sapmalardan dolayı sık sık rota değişiyor. GPS fix diye aramalar yapıp birkaç şey denedim ama pek faydası olmadı.

    • Pil performansı çok yüksek değil gibi. Ama geceden şarj edip, ertesi gün akşamı rahat çıkarabiliyorum. Kullanıma göre değişir tabi. Ama önceki telefonuma göre bana fazlasıyla yeterli.

    • Kamerası kötü değil kesinlikle ama üst düzey sonuç beklememek lazım. Açık havada çoğu telefon gibi çok güzel.
    Ekranın da güzel olmasından, çekilen fotoğraflar gayet iyi görünüyor. Düşük ışık fotoğraflarında çok büyük beklentim yoktu. Orta düzey fotoğraflar çekiyor.

    LG G3 kullanmıştım, onun kamerasıyla kıyaslamak çok zor. Haftasonu da Zenfone 2 ile kıyaslamaya çalıştım. Zenfone 2 ile çoğu fotoğraf aynı kalitede diyebilirim. ZF2 biraz daha parlak çekiyor fotoğrafları ama parlatırken kalite kaybı da oluyor gibi geldi. P9000 bazı yerler biraz daha karanlık ama netlik biraz daha iyi.
     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)




    • Panorama çekerken fotoğrafların birleşim yerleri bazen kötü duruyor. Kötüymüş dediğim ikinci şey bu oldu. Ama orası da yazılımsal bir durum. Ek programlarla denemek gerekir.
     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)


    • Ekran renkleri-çözünürlüğü çok güzel. Görenler çok beğeniyor, ben de çok memnunum. Parlaklığı da gayet yüksek, güneşte çok sıkıntı yaşanmıyor.

    • Telefonun kasası da çok şık. Tasarımı çok ince ve telefon çok hafif. Metal çerçeveler havalı duruyor. Arka kapağın özel dokusu da farklı hava veriyor. Elde tutuşu güzel.

    • Standart android tuşların yerine tek tuş olması çok rahatlık sağlıyor. Eline ilk alanlar sağda solda geri tuşu arıyor önce. Ama tek tuşa alışınca (önceden iphone kullanmanın da avantajı) çok rahat kullanılıyor.

    • Bildirim ışığı da bu tek tuşun içinde görünüyor. Gayet hoş olmuş. Yalnız bildirim ışığı, usb girişine çok yakın. Karanlıkta usb girişten bildirim ışığı görünüyor. Rahatsız edici birşey değil ama, tasarımsal bir sıkıntı gibi geldi ilk gördüğümde. Özellikle karanlıkta çok belli.

    • Parmak izi okuyucu performansı bazı incelemelerde kötü diye görmüştüm. Ama alışınca çok sıkıntı çıkmadı. Başka parmak izi tanıyan telefon kullanmadığım için kıyaslayamam ama en kötü ikinci denemede telefonu açıyorum.

    • Performans konusunda hiçbir takılma, yavaşlık hissi, problem yaşamadım. Daha hızlı olsaymış dedirtecek hiç bir an olmadı neredeyse.

    • Aliexpress'den ekran koruyucu cam ve silikon kılıf sipariş etmiştim, onlar da geldi. Ama cam telefona birebir uymuyor, kenarlardan boşluklar var biraz. Satanların çoğuyla mesajlaştım hepsinde bu şekildeymiş. Yani P9000 uyumlu cam yok gibi piyasada, bulan olursa memnun olurum. Silikon kılıf tam oturdu, kılıfın arkası da telefonun arka yüzeyine benziyor. Gayet şık geldi bana.


    Başka aklıma gelen bir konu yok şu an. Merak ettiğiniz birşey varsa yazmaya çalışırım.



    Telefonu satın aldığım linki bu:
    http://tr.aliexpress.com/item/Elephone-P9000-4G-RAM-32G-ROM-Cellphone-MTK6755-Octa-Core-5-5-1920x1080-FHD-Android6-0/32643948872.html?spm=2114.13010608.0.54.3Rn4eJ

    Almanyadaki kardeşimin adresine istedim, o gelirken yanında getirdi. Almanya depolarından Almanyadaki adrese gönderim 3 gün sürdü sadece. Cumartesi satın aldım, Salı günü ulaştı. Hem kaybolma hem gümrükte takılma stresi yaşamamak için en iyi yol bu geldi bana.

    Ek olarak; 1 yıl değişim garantili ekstra paket ve hızlı kargo ile birlikte 680 TL ödedim. ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyldz -- 15 Ağustos 2016; 13:52:46 >




  • umtyldz kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz ve fotolar için ayrıca çok teşekkür ederim.Objektif bir açıklama olmuş.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • umtyldz kullanıcısına yanıt
    Detaylı inceleme için tessekürler.
    Aradan geçen samanda izlenimleriniz nasıl cihazla ilgili? Herhangi bir sıkıntı yada olumlu ,olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Elephone tr distürübütörü segastonun sitesinde gördüm. P8000 lere 1399 tl p9000 e ise 1999 tl etiket koymuş. Bu adamlar kafayımı yemiş yoksa milleti yolunacak kazmı sanıyorlar anlamadım doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.