< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (307. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar esfvapede 12klık vozol 580 lira olmuş fiyatlar baya uçuk durumda şuan, daha uyguna satan bi yer varmı? Saltica ve Nasty pufflarda olabilir.
-
telegramda daha ucuza bulabılırsınız. esf dekıler kazıkcı bıraz. bana onerı sorarsanız pod cıhaz ve lıkıt almanız daha mantıklı
-
Om attim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasty öneririm.
Vozolların geneli kopya.
Bu kopyaların bazıları sorgulamadan da geçiyor.
6 ay kadar nasty tuketiyordum ancak satan kalmadi forumda.
Biliyorsaniz ozelden yardimci olursaniz makbule gecer
-
Yazdım hocam
Saltica'ların ekranlı olanlarını bir sebepten dolayı sevmedim.
Likit sayacı 0 olduğunda çalışmayı kesti.
Cihazın içini açıp baktım pamukta halen likit var ve kullanılabilir olması lazım.
yazılım ile likit olsa dahi sayaç sıfır olduğunda çalışmayacak şekilde ayarlanmış.
Evet hocam bir kaç ay önce yazmıştım
Cihazı söküp göstergeye bağlı kablolardan birini çıkarıp takın (lehim yapmak lazım tekrar) o zaman resetleniyor sayaç
Ben 4 tane saltica almıştım bu sorunu bilmiyordum, içinde en az 5000 çekim varken sayaç 0landı ateşlemeyi kesti, böyle çözüm buldum
-
Merhaba,
Nord5 0 ayarında cihazım satılıktır. Cihaz sorunsuzdur. 2 ay 10 kere kullandım anca, bırakacağım için satıyorum. Harici yanında 2 adet nasty juice mango ve asapgrape 60ml 0mg likit vereceğim. Mango (%80) AsapGrape (%50) doludur. Kutu vs mevcut olup likitler orjinal'dir. Harici evyap kullanılmamış likitlerde verilecektir. Konu yeri burasımıdır bilmiyorum başka bir arkadaş paylaştığı için paylaştım. Fiyat bilgisi için pm.
-
Merhaba arkadaşlar
OWL SALT likit kullanan var mıdır ? Memnun mudur ? ürünle ilgili görüş, fikir sahibi olanların düşüncelerini öğrenebilir miyim ?
-
Satılmıştır.
-
Arkadaşlar vozol 10bin ve yanında likit alabileceğim bir yer bilen var mı?
-
Esfvape bildiğim kadarı ile bu konuda tedarikçileri orjinal ürün gönderiyorlar ama şöyle bir durum var. O sitede vozol 10k 500 tl ama telegramda bakıyorum 350 tl :)
-
ya toptan fıyattır (5-10 bın alım ) yada sahtedır.
-
Telegram'dakilerin çoğu sahte zaten. Gelecek ay sfvape'den 1 tane 12k çekimli sour apple alcam bakalım ben çok pufflamıyorum 20-25 gün gitse yeter.
-
BENIM DHA ONCE ALISVERIS YAPTIGIM BIRI VARDI. %100 GERCEK SATAR. ONUN FIYATA BAKTIM 550TL YAZMIS VOZOL12K YA
-
Evet o civarlarda.
-
Herkese merhabalar sigaraya başlayalı yaklaşık 4 sene oldu az azar başladım ama gün geçtikçe coğaldı şimdi ortalama haftada 2 paket içiyorum ve bırakmak istiyorum.Bırakmak için vozol10000 lik satın aldım gerçekten etkili oldu sigarayı cok azalttım ancak vozol yaklaşık 3 haftada bitti fiyatlarıda malum 2-3 haftada bir yenisini alırsam sigaradan daha pahalıya gelicek ve benim için fazla maliyetli olacak.Bunun için daha uzun kullanabileceğim elektronik sigaralardan almayı düşünüyorum.Vozola en yakın his verebilecek elektronik sigara ne tavsiye edersiniz?Fiyat performans olarak beni uzun süre götürecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X