Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.123
Cevap
237
Favori
535.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi cihaz nasıl çalışıyor tuş var mı yok mu bilmiyorum.
    Bunların başlıklarına kartuş deniliyor. Coil nargilelerinki
    Kanıtlanmış bir zararı yok, elbette masum değil ama ateşli sigara gibi zararlı olmadığı biliniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

trelektroniksigara.net burdan alışveriş yapan var mı? yorumlar bana fake gibi geldi.
    Bu siteden 2 alışverişim oldu.. Smoke i-priv ve Vaporesso Swag sykıntı çıkmadı...
  • Üstadım Sizin kullandıklarınızın mantığı nedir?
    Nasıl Çalışıyor?
    sizin kullandıklarınızın aylık neleri değişmesi gerekiyor acaba?

Masraf ve bakım yönünden hangisi daha evla acaba?

Benim dediklerim mi daha kullanışlı, sizin dedikleriniz mi?

Sizin bilginiz var mı? veya bilgisi olan üstatlar bilgi verebilir mi?

Seramik coillerin zararlı olduğu da yazılmış bazı yerlerde ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tktsvs

Üstadım Sizin kullandıklarınızın mantığı nedir?
    Nasıl Çalışıyor?
    sizin kullandıklarınızın aylık neleri değişmesi gerekiyor acaba?

Masraf ve bakım yönünden hangisi daha evla acaba?

Benim dediklerim mi daha kullanışlı, sizin dedikleriniz mi?

Sizin bilginiz var mı? veya bilgisi olan üstatlar bilgi verebilir mi?

Seramik coillerin zararlı olduğu da yazılmış bazı yerlerde ama.
    Sizin dediklerininze elektronik sigara benim dediklerime elektronik nargile diyelim )
    e sigaralarda kartuş değişiyor ne aralıklarla değişiyor tam bilmiyorum ama nihayetinde kullanıma bağlı.
    e gigaralarda nikotin oranı çok yüksek oluyor 35 ve 50 mg olarak satılıyor bu değerler e nargilelerde normal kullanıcılar max 0.9 mg kullanır ki ben 0.6 kullanıyorum
    buna göre nargileye göre e sigaralarda hemen hemen 100 kat fazla nikotin var.
    e nargile nin yine kullanıma bağlı olarak 20 gün 1 ay gibi süre içinde coili değiştirmek gerekir(1,5 ay kullanan var) buda kullanılan coilin, likitin ve kullanım sıklığına göre değişir.
    e nargilede en iyisi likiti kendiniz yapmanız hem daha ucuza mal olur hemde içinde ne olduğunu bilirsiniz.
    kullanışlık açısında e sigara daha kullanışlı küçük ve pratik.e sigarayı e nargileye göre daha sık şarj etmek gerekir buda unutulmamalı.Ben çift pilli 3000 mah lik cihaz kullanıyorum genelde günü çok rahat çıkarıyor.
    sermaik coiller hakkında bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 10 Mart 2019; 12:43:45 >
  • ego elektronik sigara kullanıyorum. (direk ciğere çekmek şeklinde değil...)
    bu şekilde olan
    (çok abartı watt / buhar ihtiyacım yok , daha çok batarya ömründen dolayı istiyorum)
    nasıl bir mod almak gerekir.
    bir de mod işinde belirli zamanlarda değiştirmek gereken malzeme nedir? ne kadardır ?
    ----
    mesela ben ego yu sorana kısadan;
    30-40 günde bir yanık tadı geldikçe atomizer üst gövde değişir,
    bozuldukça batarya değişir,
    sıvı bittikçe sıvı eklenir.
    ----
    diye anlattığım gibi. bana mod olayını kısadan anlatabilir misiniz.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

ego elektronik sigara kullanıyorum. (direk ciğere çekmek şeklinde değil...)
    bu şekilde olan
    (çok abartı watt / buhar ihtiyacım yok , daha çok batarya ömründen dolayı istiyorum)
    nasıl bir mod almak gerekir.
    bir de mod işinde belirli zamanlarda değiştirmek gereken malzeme nedir? ne kadardır ?
    ----
    mesela ben ego yu sorana kısadan;
    30-40 günde bir yanık tadı geldikçe atomizer üst gövde değişir,
    bozuldukça batarya değişir,
    sıvı bittikçe sıvı eklenir.
    ----
    diye anlattığım gibi. bana mod olayını kısadan anlatabilir misiniz.
    teşekkürler.
    ego olarak yazdığınız ürün mekanik bir yapı. alttaki pil düğmesine bastığınızda coile (bobine) elektrik veriyor ve bu coilin temas ettiği likit (pamuk vasıtasıyla) buharlaşıyor. yeni nesil sayılabilecek (sizin için öyle. yoksa yeni nesil pod modlar oldu) mod ve atomizerler de benzer yapıdadır. sadece modlar regüleli. (regüleli demek watt ayarı yapabiliyor demek. bir de mekanik modlar var, hiç girmeyelim) bu regüleli modun atomizer denen üst kısım ile bağlantısı ise 510 pin denilen bir standart. sizin ego 510 pin değil mesela. (detayları google da aratın bir ara) neyse, atomizerler ise bir kaç farklı şekilde oluyor. ortak noktaları coil. bu coil denen bobinlerin hazırını kullanan atomizerler de var, sizin sarabileceğiniz şekilde olanları kullanacağınız tipte olanları da. konu çok uzun, kısaca bu kadar yazdım.

tavsiye kısmı ise sıkıntı. herkesin zevki ve ihtiyacı farklı çünkü. bence bir pico mod ve doggy atomizer gayet ekonomik ve rahat olur. ama coil sarmanız gerekir. bu sefer de hazır coilli atomizer tavsiyesi lazım. en çok tutulan Aspire nautilus 'tu bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 10 Mart 2019; 19:38:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tktsvs

Üstad bunların bir zararı var mı?

Diğerlerin tadını bilmediğim için memnun kalırım sanıyorum.

Hem görüntü itibariyle her yerde kullanabilme imkanı da olur.
    Arkadaşlardan 5-6 kişi aldı. 15-20 gündür kullanıyorlar ve memnun olduklarını söylüyorlar.

Gümrükte takılacak mı bakalım. Sipariş verdik. Henüz TR'ye giriş yapmamış.

Kullanışlılık açısından minifit mi önerirsiniz? O da nefes alıp vermekle otomatik mi çalışıyor, bilginiz var mı?

Tam terimleri de bilmiyorum. İlk defa niyet ettim almaya ve ilk defa araştırıyorum.
    coil deniyor galiba başlıklara. Onlar açısından bir farklılık var mı acaba?

Normal sigara gibi e-sigarayı da kötülüyorlar. Ama aklen düşününce sigara nerdeeee, e-sigara nerde.
    minifit te nefes sensörü yok tuşlu. Zq da var evet.

• LirikaLL L kullanıcısına yanıt
    tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. verdiginiz bilgiler de epey aydinlatici oldu. biraz Turk sitelerini arastirdim ve Aspire Natilus2 markasinin atomizer ve coillerine rahatlikla ulastim. Yalniz sorun su ki, Kangertech modu elimizde yok. Onu Turkiye' ye goturmedik. onun yerine hangi modlari onerirsiniz? Likit olarak ta onereceginiz premium markalar nelerdir? tekrar tesekkurler.
  • Revenger x aldım ben de, orijinaldi. Yanında dark mark likit göndermişler hediye olarak, o rezaletti ama. Esigara forumunda 330 a satılıyor ben bu siteden 360 liraya aldım cihazı. Biraz pahalı ama şu an için sağlam site.

• 150-200 TL arası elektronik sigara almayı düşünüyorum öneririz ne olur

• numenorian kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Sigarayı bırakalı 7 ay oldu. Son 1 haftadır aroma için nargile içiyorum ve çok hoşuma gidiyor. Hergün nargile hazırlamak temizlemek köz muhabbeti falan yorduğu için e sigaralara bakıyordum. Nargile gibi içmek için (akşamları belki 1 2 saat keyif icin) cok da pahalı olmayan(mümkünse uygun fiyatlı çünkü muhtemelen 1 2 aya sıkılır bırakırım :) ) patlama riski az eli yüzü düzgün bir marka önerebilir misiniz?

• PowerHazard kullanıcısına yanıt
    İkinci el smok alien veya revenger kit bakabilirsiniz. Sıkılırsanız elden cikarmakta kolay olur bol piyasasi olan cihazlar. Yanliz ben keyif icin bile olsa bu tur durumlarda baslamanizi onermiyorum. En temizi ne elektronik ne de atesli ikisini de icmemek. Ha bu arada dedigim cihazlari pil ile alacaksaniz marka ve modellerine, yipranik olup olmadigini kontrol edin. Smok alen icin 200 revenger icin ise 250 liradan fazla vermeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyeleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Peki bu bahsettiğiniz cihazları bulabileceğim bir yer biliyor musunuz. Özelden link atarsanız sevinirim.

• Merhaba,

Arkadaşlar temiz ikinci el MTL atomizer satmayı düşünen var mı ?
  • PowerHazard kullanıcısına yanıt
    En garanti olanı facebook ta gruplar var onlar.Ama mutlaka referans sahibi kişilerden alışveriş yapın çok fazla at hırsızı var :)
  • tothecore kullanıcısına yanıt
    dl isterseniz
    kylin mini rta var hocam.
  • Merhabalar veco solo plus aldim fakat mtl olayini bilmiyordum. Mtl için mod ve atomizer onerebilir misiniz?

• Ateşli sigara kullanan birisi için başlangıç olarak mtl yi doğru bulmuyorum.
  • izleyin arkadaşlar.
    Delinin Kuyusuyoutube
    Düş Sokağı Sakinleri - Ölümler Çıplak Gelir
    https://www.youtube.com/watch?v=uab3Hc9T0LM

edit: pardon yanlış linki atmışım, yukardakini değil, bunu izleyin arkadaşlar.
    denk lemyoutube
    Tutun Devlerinin Karsi Saldirisi!
    https://www.youtube.com/watch?v=U_g6IlYuvys&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 18 Mart 2019; 0:19:48 >
  • arkadaşlar minifit almayı dşünüyorum ama salt likit kullanmayacam ne olur ? sizce
    hatta nikotinsiz kullanılabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.