Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eleaf istick pico + melo mu,
    Joyetech evic vtwo mini mi?

İki cihazın fiyatı ve özellikleri neredeyse aynı ama modun kalitesi açısından hangisi 1 adım öne geçer?
  • İngiltereden gelen Castle Long Reserve Edition V Double Barrel i satıyorum dükkanımdan ulaşabilirsiniz aroması bana hitap etmedi ama gerçekten likitte son noktaymış

https://forum.donanimhaber.com/castle-long-reserve-edition-v-double-barrel--124058866#124058866
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Bir haftadır herkesin elinde görünce merak ettim bu olayı dün bitane aldım. Almışken de güzel birşey alayım dedim.
    Smok Alien 220W Kit + 2 Adet Sony VTC 5 Pil + Captan Black Parliament Likit aldım.

Hepsi toplam 500 Liraya mâl oldu bana. Ama bu olayın sigaranın yerini tutmadığını anladım. Bana göre değil en azından.

Ürünleri bizzat bu şekilde satmak istiyorum.
    Neredeyse %50 ucuza hepsini 300 e vereceğim isteyen Pm atsın.

Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • Merhaba forumdaşlar donanım haberdeki e sigara baslıgına baktım da bakmaz olaydım fiyatları nasıl sisirmisler inanamadım. Almak isteyen bana ulassın daha ucuzu yok. İstediginiz ürünü is gününde kargoya veririm.

Kendim tıp ogrencisiyim likit de yapıyorum twisted ve capella aromalarından normalde satmıyorum ama almak isteyen olursa 30mlsi 30 liradan satarım.

Eleaf istick pico tavsiye ediyorum herkese kit olarak 250 liraya veririm. Sony vtc 5 pil ile 285

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Arkadaslar pico almayi düşünüyorum en uygun nerde bulabilirim?

Hocam almak istersen pille 285 tl her rengi mevcut

• İjust s modeli 200 tl arkadaşlar almak isteyen olursa. Onceki sayfada bi arkadaş paylaşmıs hangisini isterseniz en az 20 30 tl daha ucuza veriyorum

• Arkadaşlar üç gün önce doğubanktan Joyetech Evic Vtwo 5000 mah (Siyah) satın aldım ancak fazla pro geldiği için satmak istiyorum. Ürünün paketini açtım ve 1 kez dolum yaptım, nargile içimi sevmediğim için satmak istiyorum. İçinde hiç açılmamış yeniden sarılabilir QCS coil mevcuttur. fiyatı piyasada 380 TL, ben 250 TL'ye satıyorum. Düşünen arkadaşlar varsa özelden mail atabilir. Şarjı en az iki gün gider. Yeni ürün almak isteyenler hiç boşuna kazıklanmayın. Fatih'teyim. Ürünü elden teslim edebilirim. Kargoya verebilirim.Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • Evyap likit için Nbase mevcut.Gümrük takılma ihtimaline karşı fazladan ayrı ayrı verdiğim siparişlerden.Yani elimde fazladan olanları satmaya karar verdim.Fiyat konusunda görüşebiliriz.

Ilan:

https://forum.donanimhaber.com/100mg-100ml-elektronik-sigara-evyap-likit-icin-nbase--124033500#ilan0

• Joyatech Evic VT mini var bende fakat 2 coil'imde bozuldu yenisini nereden alabilirim en hızlı ve güvenilir şekilde ?
  • Merhaba arkadaslar melo 3 mini icin ecr coil ariyoruz 3 adet falan lazim. Sifir kutusunda fiyatini cok sisirmeden satan arkadas bana pm atabilir. (ecr sarilabilir coil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 20 Şubat 2017; 17:0:12 >
  • Facebook grupları var cihaz almak isteyen arkadaşlar ordan bakabilir örn pico vtc 5Sony pille 245 tl filan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık target 75vtc kit var elimde. Yanında yedek cam + yedek 4 coil + pil + likit vereceğim.

Fiyat ve detaylar için pm lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: drheisenberg67

Merhaba forumdaşlar donanım haberdeki e sigara baslıgına baktım da bakmaz olaydım fiyatları nasıl sisirmisler inanamadım. Almak isteyen bana ulassın daha ucuzu yok. İstediginiz ürünü is gününde kargoya veririm.

Kendim tıp ogrencisiyim likit de yapıyorum twisted ve capella aromalarından normalde satmıyorum ama almak isteyen olursa 30mlsi 30 liradan satarım.

Eleaf istick pico tavsiye ediyorum herkese kit olarak 250 liraya veririm. Sony vtc 5 pil ile 285

Mesela justS 150 tl bilemedin 160, senin pico ya 250 çekmen ve forumda fiyatları uçurmuşlar demen nasıl iştir? 210 a sıfır kutu pille 245 e satıyorlar ki adamlar kazanıyor ki o fiyata veriyor, sen millete pilsiz 250 çekiyorsun ve sanki çok ucuzdan veriyormuş ve iyilik yapıyormuş gibi hava yaratıyorsun
    Not: cihaz coil likit satışım yoktur.

• Merhaba.
    Elimde bir haftalık joyetech ego aio var tüm kutu içeriği ve likitiyle.
    İlgilenenler pm den ulaşabilir. Detayları ilanımda bulabilirsiniz.
  • hocamlarım selam.

ben de e-sigara olayına geçiş yapmayı düşünüyoru.biraz araştırdım.ancak benim istediğim tarzda olanlar artık üretilmiyor sanırım.
    ben red kiwi veya joyetech e roll modellerinden yani ince sigara gibi olanlarından almayı düşünüyorum.likit tankının büyük olmasına gerek yok.üst üste çok asılmıycam yani.zaten günde en fazla yarım paket sigara içiyorum.

bunların atomizer yada diğer yedek parçalarını temin etmekte sıkıntı yaşar mıyım ileride?
    ve güvenilir olarak nereden temin edebilirim acaba?

yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holden12

hocamlarım selam.

ben de e-sigara olayına geçiş yapmayı düşünüyoru.biraz araştırdım.ancak benim istediğim tarzda olanlar artık üretilmiyor sanırım.
    ben red kiwi veya joyetech e roll modellerinden yani ince sigara gibi olanlarından almayı düşünüyorum.likit tankının büyük olmasına gerek yok.üst üste çok asılmıycam yani.zaten günde en fazla yarım paket sigara içiyorum.

bunların atomizer yada diğer yedek parçalarını temin etmekte sıkıntı yaşar mıyım ileride?
    ve güvenilir olarak nereden temin edebilirim acaba?

yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler.

bende öyle deyip bundan 1 ay önce pico melo mini modeliyle başladım... dedim ne gerek var amaaaan bu yeter bana

meraklı biriysen sabırlı ve bu tarz şeylerden zevk alıyorsan işin içerisine bir giriyorsun... sonra çıkarabilene aşkolsun..

sonuç olarak maceramı anlatmıcam uzun uzun ama...

hep öyle derler... sonda mod neymiş kit neymiş, awg ohm? watt, 3,7 voltu geçeyim mi geçmeyim mi? kaç sarım fused clapton tel sarımı kanthal a1 nikel? ha hangisi ne neydi

hangi cihaz? ne rta mı rdta mı ccell coil mi sarılıyor mu?

vg pg nbase? aroma demleme? ne likit hangisi ne uygun mu?

ahahaha anladın mı hocam böyle oluyosun... belki de olmazsın ama ben oldum anlıcağın..

ve dün gittim picomu satmıştım ucuza almıştım zaten (1 aydır sigara içmiyorum bu arad bunun sayesinde )

Cihaz önerisine, tarot pro + gemini RTA... tavsiyemdir... benim gibi hata edip eğer meraklıysan diyorum basit bi şeyle bu olaya girme....

likit içinde acele etme

şimdiden tüm meraklı parayı vuracak arkaaşlara selamlar olsun.. herkesin aklında one hit wonder olma hayali... hey allahım heeeey
  • Ego one mega için atomizer / coil satan var mı arkadaşlar ?
  • Ilk E-sigara deneyimi icin Smok Alien + TFV8 Baby Tank Atomizer uygun mudur acaba? Yoksa cok mu derin daliyorum? Gerekli arastirmalari yaptim, yeterli bilgiyi edindim, ayni zamanda kimyagerim cihaza alistiktan sonra evyap likite gececegim.
    Sigarayi 5-7 gunde 1 paket iciyorum, e-sigara keyfini daha once deneyerek yasadim o yuzden almak istiyorum.
    Su mod ve atomizeri al diyebileceginiz birsey var mi acaba?
  • Smok Alien 220W KIT with TFV8 Baby Beast Tank veya
    Smok Alien 220W Mod + TFV8 Big Baby Atomizer yada
    Wismac RX 2/3 Mod + TFV8 Big Baby Atomizer şeklinde bir kombinasyon yapmak istiyorum. Belirttiğim ürünleri satan varsa ulaşırlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Ilk E-sigara deneyimi icin Smok Alien + TFV8 Baby Tank Atomizer uygun mudur acaba? Yoksa cok mu derin daliyorum? Gerekli arastirmalari yaptim, yeterli bilgiyi edindim, ayni zamanda kimyagerim cihaza alistiktan sonra evyap likite gececegim.
    Sigarayi 5-7 gunde 1 paket iciyorum, e-sigara keyfini daha once deneyerek yasadim o yuzden almak istiyorum.
    Su mod ve atomizeri al diyebileceginiz birsey var mi acaba?

Ben 18 yıldır içtiğim sigarayı bu aletler sayesinde bıraktım ve 15 gündür tek sigara içmedim aklıma da gelmiyor, just s ile başladım ve artık içmem diye emin olduğumdan pro cihaza geçip alien aldım, bayağı araştırdım alienin tek kötü tarafı likidi içiyormuş o derece tüketiyor yani ama evyapa girerseniz o sorunda çözülecektir. Şahsen bende geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.