Şimdi Ara

elektronik sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi konu başlığına yazacağımı bilemedm arkadaşlar. Elektronik sigara alacağım EGO C6 markalı cihazı alacağım ama bu işin tecrübesini edinmiş arkadaşlardan alışveriş için site bilgisi alabilir miyim?

• Sigara yada tütün yandığı zaman nikotin karbonmonoksit ve zifir üretiyor ve içen bunları içine çekiyor tamam kabul. Fakat bu elektronik sigaralarda hacı yağı esanslarına benzeyen ve onun gibi kokan kimyasal karışım nedir? Cihaza pil takıp kimyasal reaksiyonla içimize çektiğimizde içimize hangi maddeleri çekiyoruz? Bence bunları iyice bilmeden kullanmak sigara içmekten çokta iyi olmayabilir? Bilenler varsada bizleri aydınlatırsa seviniriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan65

Sigara yada tütün yandığı zaman nikotin karbonmonoksit ve zifir üretiyor ve içen bunları içine çekiyor tamam kabul. Fakat bu elektronik sigaralarda hacı yağı esanslarına benzeyen ve onun gibi kokan kimyasal karışım nedir? Cihaza pil takıp kimyasal reaksiyonla içimize çektiğimizde içimize hangi maddeleri çekiyoruz? Bence bunları iyice bilmeden kullanmak sigara içmekten çokta iyi olmayabilir? Bilenler varsada bizleri aydınlatırsa seviniriz?

arkadaşım ben kardeşimden otlanarak kullandım bi on gün :p içimize çektiğimiz duman likit nikotinle beraber aromalı olan sıvıyı atomizer denen zımbırtıyla yüksek frekansla ses dalgaları sayesinde enerji verip ısıtıyor o da buharlaşıyor. biz de onu çekiyoruz. olay bu.şimdi sigaraaki duman yok,boğazda yanma yok,ağız kokusu yok,sabah kalkınca iğrenç tat yok. haaa ben buna güvenemem derseniz de şöyle bi kısır döngüye girersiniz: zaten sigara iğrenç ötesi ve bin çeşit zehir vermiyor mu ? veriyor. e bu alet ondan daha mı zehirlidir acaba o zaman kullanmayayım. geri dön sigaraya devam. durum bu oluyor. kardeşim günde bir paket içiyordu şimdi 4 aydır içmiyorum ve sigara da aramıyorum diyor.

• 1 yıldır e sigara kullanmaktayım ve şuana kadar bir zararını görmedim. 15 yıl sigara illetini kullandıktan sonra her türlü yolu denediğim halde irade zayıf olduğu için bırakamadım ama bu e sigara olayı beni gerçek sigaradan tamemen kopardı hatta şuanda bırakın sigara içmeyi sigara içenlerden nefret eder oldum kokusundan dolayı :)
    öncelikle e sigara atomizeri ses sinyali vs.. gibi olaylar olmadan kaba taslak bir fitil ipe sarılı olan reziztansın ısınması ile fitilin tank içinden çektiği likitin buharlaşması sonucunda içimize çektiğimizde gerçek sigara hissi uyandıran fakat gerçek sigaraya nazaran zararı yok denilecek kadar az olan bir olaydır. zararı hiç kimse idda edemez yok olduğunu mutlaka zararlı birşeyleri olabilir ama bunlar parmakla sayılır yani gerçek sigarada ki gibi 4000 zehiri bu alette bulamazsınız ayrıca sigara gibi ciğerlerinize giden oksijeni kesmez ağız kokusu yapmaz tatsızlık yapmaz çevreniz rahatsız olmaz tül perde sararmaz vs.. vs..
    likit olayı bitkisel griserin ve pg denilen tam şuan kimyasını bilmediğim maddelerin içerisine belirli ölçüde nikotin katılıp yada katlmayıp bunlar kutu üzerinde belirtilir ve en son tatlandırmak amaçlı 100 lerce çeşidi bulunur aroması katılır ve oldukça tatlı hoş likitler vardır ve en kolay tarifi nargile kullanan varsa nargileye çok benzer bol duman ve aromalı tatlar :) Sigarayı bırakamayan ve bırakmaya korkan e sigara denemeyi kesinlikle tavsiye ederim %100 sonuç alırdınız ama size tavsiyem iyi araştırıp doğru ürünü alın yoksa çok fazla sorun yaşarsınız. aldığınıuz ürünün yedek parçalarını mutlaka olduğuna emin olun ve atomzier başlığı değişenlerden olsun ki duman azalıp tat vermemeye başladığında yedek atomizeri kolayca takabilesiniz. ben şuanda ce6 ve redux marka sigaraları tavsiye ederim. ve mutlaka kaliteli likit kullanın bilmiyorum burada marka vermek sakıncalımı ama bu işe başlayacaksanız likit çok önemli ben sürekli olarak joyetech likit kullanırım gerisi tamamen hikaye.. siz siz olun ucuz likitten uzak durun aman diyorum içinde ne olduğu belli değil!.. dekang markanın gold serisi harici tavsiye etmem ve bulabilirseniz liqua da çok kalitelidir bunlar harici hepsi hikaye sakın alıp kullanmayın. deneyim olarak joyetech likitin çileklisini mutlaka denemenizi öneririm en iyi aroma çilektir :)

• ego-t serisi satin almak isterseniz uygun fiyatli ve hediye likiti normal olarak verilen dandik markasiz likitler yerine orjinal bandrollu dekang likit hediyeli olarak satin almak isterseniz kendi siteme yönlendirebilirim sizi.
    www.likitsigaramarket.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt alibaba.com veya aliexpress.com'dan uygun fiyata alabilirsiniz, elegotech'in(Joyetech Ego'nun resmi üreticisi, sitesinden inceleyebilirsiniz) ürünleri için şu adrese mail atarsanız(ingilizce) likitleri 3 dolar, sigarayı 30 dolardan alabilirsiniz; andy@elegotech.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yurtdışı alışverişte hediye paket yada farklı bir şey gibi göstermesini isteyin yoksa gümrükte el koyarlar ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: king39

1 yıldır e sigara kullanmaktayım ve şuana kadar bir zararını görmedim. 15 yıl sigara illetini kullandıktan sonra her türlü yolu denediğim halde irade zayıf olduğu için bırakamadım ama bu e sigara olayı beni gerçek sigaradan tamemen kopardı hatta şuanda bırakın sigara içmeyi sigara içenlerden nefret eder oldum kokusundan dolayı :)
    öncelikle e sigara atomizeri ses sinyali vs.. gibi olaylar olmadan kaba taslak bir fitil ipe sarılı olan reziztansın ısınması ile fitilin tank içinden çektiği likitin buharlaşması sonucunda içimize çektiğimizde gerçek sigara hissi uyandıran fakat gerçek sigaraya nazaran zararı yok denilecek kadar az olan bir olaydır. zararı hiç kimse idda edemez yok olduğunu mutlaka zararlı birşeyleri olabilir ama bunlar parmakla sayılır yani gerçek sigarada ki gibi 4000 zehiri bu alette bulamazsınız ayrıca sigara gibi ciğerlerinize giden oksijeni kesmez ağız kokusu yapmaz tatsızlık yapmaz çevreniz rahatsız olmaz tül perde sararmaz vs.. vs..
    likit olayı bitkisel griserin ve pg denilen tam şuan kimyasını bilmediğim maddelerin içerisine belirli ölçüde nikotin katılıp yada katlmayıp bunlar kutu üzerinde belirtilir ve en son tatlandırmak amaçlı 100 lerce çeşidi bulunur aroması katılır ve oldukça tatlı hoş likitler vardır ve en kolay tarifi nargile kullanan varsa nargileye çok benzer bol duman ve aromalı tatlar :) Sigarayı bırakamayan ve bırakmaya korkan e sigara denemeyi kesinlikle tavsiye ederim %100 sonuç alırdınız ama size tavsiyem iyi araştırıp doğru ürünü alın yoksa çok fazla sorun yaşarsınız. aldığınıuz ürünün yedek parçalarını mutlaka olduğuna emin olun ve atomzier başlığı değişenlerden olsun ki duman azalıp tat vermemeye başladığında yedek atomizeri kolayca takabilesiniz. ben şuanda ce6 ve redux marka sigaraları tavsiye ederim. ve mutlaka kaliteli likit kullanın bilmiyorum burada marka vermek sakıncalımı ama bu işe başlayacaksanız likit çok önemli ben sürekli olarak joyetech likit kullanırım gerisi tamamen hikaye.. siz siz olun ucuz likitten uzak durun aman diyorum içinde ne olduğu belli değil!.. dekang markanın gold serisi harici tavsiye etmem ve bulabilirseniz liqua da çok kalitelidir bunlar harici hepsi hikaye sakın alıp kullanmayın. deneyim olarak joyetech likitin çileklisini mutlaka denemenizi öneririm en iyi aroma çilektir :)

çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: king39

yurtdışı alışverişte hediye paket yada farklı bir şey gibi göstermesini isteyin yoksa gümrükte el koyarlar ona göre :)

minumum 10 adet almaktan bahsediyor bu durumda nasıl hediye dedirteceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

http://elego.en.alibaba.com/

çok sağolun kalite bir siteye benziyor
  • guzel bilgiler fakat makine sıvıyı gorunce gumrukte adamlar hooop diyorlar ve paketi aciyorlar. likitleri de gorunce ulkemizde yasak oldugu icin geri gonderiyorlar. ve sizi ariyorlar paketiniz geri iade edilmistir diye... yasanmadi degil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostinfinity

guzel bilgiler fakat makine sıvıyı gorunce gumrukte adamlar hooop diyorlar ve paketi aciyorlar. likitleri de gorunce ulkemizde yasak oldugu icin geri gonderiyorlar. ve sizi ariyorlar paketiniz geri iade edilmistir diye... yasanmadi degil yani

Aynı şey benimde başıma geldi, ama teslim aldım gümrükten, sadece geçecek ürünün ne olduğunu ve ne kadar tuttuğunu gösteren bir belge istediler, mail ile kendilerine ödediğim parayı ve ürünün linkini gönderdim, sorunsuz geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman64

quote:

Alibaba.com dünyadaki en büyük toptancı sitesidir, içindeki satıcılar iyi olmayabiliyor, sizden tavsiyem görünüşe değil, toplam işlem hacmi ve puanlamaya bakın. Ben bu satıcıya kefilim, her türlü yardımcı oldular.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_62465926/mpage_63/key_/tm.htm
    ana konuda daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostinfinity

guzel bilgiler fakat makine sıvıyı gorunce gumrukte adamlar hooop diyorlar ve paketi aciyorlar. likitleri de gorunce ulkemizde yasak oldugu icin geri gonderiyorlar. ve sizi ariyorlar paketiniz geri iade edilmistir diye... yasanmadi degil yani

Birde likitlerin ülkemizde yasağı yok, faturalandırılamıyor. Çünkü sağlık bakanlığı süreci tamamlanmadı. Ama yurt dışından getirilmesinde bir engel yok mevzuatta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellman64

quote:

Alibaba.com dünyadaki en büyük toptancı sitesidir, içindeki satıcılar iyi olmayabiliyor, sizden tavsiyem görünüşe değil, toplam işlem hacmi ve puanlamaya bakın. Ben bu satıcıya kefilim, her türlü yardımcı oldular.

Eyvallah teşşekürler bir deneyeyim

• arkadaşlar bir arkadaşın babası aracılığıyla bulgaristandan 2 tane ego c6 aldırdık bekliyorum bakalım. 45 euro ikisi aracı komisyonu aldıysa da helal hoş olsun :) yalnız bunlara bir de likit lazım hangi siteden alan var?
  • Genelde Çin üretimi e-likitler önerilmiyor. Aşağıda linkini verdiğim blog çok yeni ve hangi elektronik sigara sorusu ile birlikte, toplama e-sigara tavsiyelerinin yanında Çin malı olmayan bir e-likit seçebilirsin. Link aşağıda:

http://www.hangielektroniksigara.com/

• Bakalım bizim makine bugün il toplama merkezine girmiş gözüküyor. Sakata gelmezse haftaya teslim ederler. Likit konusu çok karmaşık. İlgili forumunda bile doyurucu açıklama yok. Sanırım sebebi sektörün oturmamış olması. Yapay Gliserin yerine Bitkisel gliserin daha mantıklı gibi. Ama onunda duman ve doyuruculuk azlığı gibi handikapları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.