Şimdi Ara

elektronik şerit tamiri yapılabiliyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ismi nedir bilmiyorum ama notebook ekranında felan oluyor ince teller oluyo üzerinde bant gibi birşey üzerinde birsürü tel gidiyor esnek bir malzeme bunda kopan telleri tamir edebiliyorlarmı yada bu şeritler pityasada bulunup uydurulabilirmi?

• hocam bunun adı flexible flat kablo yada film dir.piyasadan bulunabilir belki çıkma fln yada sıfır.tamiride yapılablir ısı ayarlı ve ince uçlu bir havya ile ama zor olur.
  • arabanın airbagine elektrik veren döner kondaktördede bu şeritten var ve koptu yenisi 500 ytl kablo olarak yok sinyal felan komple satılıyo ben bu renonun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 16 Haziran 2009; 22:51:17 >
  • çıkma arayın bence
  • hocam resim koyabilirseniz işinn ehli birisi yardım edebilir.Benm pek tecrübem yok bu konuda o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim size.
  • arkadaşlar resimdeki gibi sanırım onun 6 lısı devamlı dönen bir mekanizmada çalışıyor ben standart havya ile denedim olmadı varmıdır yapabilecek

• Nokta vuruşlu yazıcıların kafa bağlantısı flexible flat kablo kullanıyor. İzmir Çankaya 2. Onur Han da satılıyor. Ama bu kablonun iki ayrı tipte olanı var. Birinde kablo şeritleri karbon alaşımlı, diğeri metal alaşımlı. Karbon alaşımlı olansa yapacak birşey yok, metal alaşımlı ise kabloyu enden ve boydan kısaltabiliyorum. Kopan kablonun resmini koysaydın ne olacağını söyleyebilirdim. Kendin bakabiliyorsan kopan kablonun yırtık yerine bak, içi gri ise hallolur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar resimdeki gibi sanırım onun 6 lısı devamlı dönen bir mekanizmada çalışıyor ben standart havya ile denedim olmadı varmıdır yapabilecek

resimdekini arıyosan kolay bulunur
    flat kablo diye arıcaksın

• hocam bunu heryerde bulursun metresi 1 lira mı ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.