Bildirim
elektronik şerit tamiri yapılabiliyormu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam bunun adı flexible flat kablo yada film dir.piyasadan bulunabilir belki çıkma fln yada sıfır.tamiride yapılablir ısı ayarlı ve ince uçlu bir havya ile ama zor olur. -
arabanın airbagine elektrik veren döner kondaktördede bu şeritten var ve koptu yenisi 500 ytl kablo olarak yok sinyal felan komple satılıyo ben bu renonun.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 16 Haziran 2009; 22:51:17 > -
çıkma arayın bence -
hocam resim koyabilirseniz işinn ehli birisi yardım edebilir.Benm pek tecrübem yok bu konuda o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim size. -
arkadaşlar resimdeki gibi sanırım onun 6 lısı devamlı dönen bir mekanizmada çalışıyor ben standart havya ile denedim olmadı varmıdır yapabilecek
-
Nokta vuruşlu yazıcıların kafa bağlantısı flexible flat kablo kullanıyor. İzmir Çankaya 2. Onur Han da satılıyor. Ama bu kablonun iki ayrı tipte olanı var. Birinde kablo şeritleri karbon alaşımlı, diğeri metal alaşımlı. Karbon alaşımlı olansa yapacak birşey yok, metal alaşımlı ise kabloyu enden ve boydan kısaltabiliyorum. Kopan kablonun resmini koysaydın ne olacağını söyleyebilirdim. Kendin bakabiliyorsan kopan kablonun yırtık yerine bak, içi gri ise hallolur. -
quote:
Orjinalden alıntı: pulpa
arkadaşlar resimdeki gibi sanırım onun 6 lısı devamlı dönen bir mekanizmada çalışıyor ben standart havya ile denedim olmadıvarmıdır yapabilecek
resimdekini arıyosan kolay bulunur
flat kablo diye arıcaksın
-
hocam bunu heryerde bulursun metresi 1 lira mı ne
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X