Şimdi Ara

Elektronik Pazarına Büyük Vergi Geliyor!!!!VESTEL VERGİSİ!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
7.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli ürüne elbette destek vermemiz gerek ama bu şekilde değil. İthal ürünlere ek vergi yerine yerli ürünlere vergi indirimi gelmeli ki vatandaş zarar görmesin. Ayrıca yerli ürünlerimiz ithal ürünlerle kapışacak seviyeye gelemedi henüz. Venüsler çok düşük donanımlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • callito denen şahıs Vestel çalışanıdır. Kendiside itiraf etmiştir. Hatta daha önce çoklu üyelik alıp forumda Vestel mallarını övmüştü. Ciddiye almayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_96846578/mpage_21//tm.htm#msglink_103380773
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

callito denen şahıs Vestel çalışanıdır. Kendiside itiraf etmiştir. Hatta daha önce çoklu üyelik alıp forumda Vestel mallarını övmüştü. Ciddiye almayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_96846578/mpage_21//tm.htm#msglink_103380773

Haberdar ettiginiz icin tesekkur ederim. Zaten akli salim hickimse o 3d yazicidan bozma mallari bu kadar savunmaz. Keske mallari savunmak yerine maasini dusunse... Bu kadar insana yalan soyleyerek sattiklari mallarin hayrini gorecekler mi merak ediyorum dogrusu.

• Cok komiksiniz hiç güleceğim yoktu.dış güçler bitti şimdi iç güçler.arkadaş ben vestel çalışanı falan değilim sadece ülkemizin menfaatinin sizlerin bizlerin geleceği için yerli malının yerli teknolojinin gelişmesi gerektiğini düşünen biriyim.

• callito kullanıcısına yanıt
    o zaman vesteli değil adam gibi teknoloji üreten, yurtdışı firmalarıyla sponsorluk anlaşması yapıp ülkenin adını duyuran ve bunların hiçbirini reklam için kullanmayan beko yu tutarsın. grundig ürün parçalarının yüzde 65 inin türkiyedeki arçelik fabrikasından çıktığı için gurur duyarsın. senin yaptığın bildiğin körü körüne vestel i savunmaktır. avukat olarak seni mi tuttular anlamış değilim açıkçası. o kadar reklam yapıp yok en büyük yok o yok bu diye söyleyip verdikleri 2012 işlemci gruplu kendi iddialarına göre dönemin teknolojisi olan, google ile anlaşma yapıp android sürümünü bile yükseltemeyen bir şirketten bahsediyoruz.

2014 işlemci gruplu ama düşük bir işlemcisi olsa, o cihazı öyle tanıtsalar bende büyük ihtimalle desteklerdim. ama şu yaptıkları sadece sizin gibileri keriz yerine koymaktır azizim. ki bilirim kaç senedir vestel markası hiç gelişme eğilimi göstermedi. adamlar sadece para gelsin çark dönsün olarak çalışan bir holding in şirketi zaten. ve siz hala bunu savunuyorsunuz. en basit örnekle tai nin yaptığı iha ya vestelin yaptığı kadar ilgi gösterilseydi şimdiye o iha yı avrupaya satmıştık. vestel in akıllı tahtası (10000 ₺) yerine microsoft ile anlaşıp fatih projesi kapsamında surface hub ile donatsaydık en az fiyatın yarısı cebimizde kalırdı. bunların hepsinin parası sizin, benim vergilerimden çıkıyor farkında mısınız ?! adam gibi bir proje ile çıksınlar karşıma mesela telefon yapsınlar yine koysunlar snapdragon 810 koysunlar 3 gb ram koysunlar 32 depolama, nfc, ekranı full hd olsun sonra satsınlar onu bana 1000 ₺ ye. eğer ki desteklemez isem ve cihazdan bir adet kendim için almazsam neyim.

MWC 2015 te neden vestel standı en fazla alay konusu olan stand oldu sanıyorsunuz? çoğu ülkenin habercileri uğramadı bile. o kadar geri bir teknoloji ki... kendimi 2013 yılında hapsolmuş sandım açıkçası. lütfen bu konuya gelip vestel in reklamını yapmayın, gidin vestel venus kullanıcılarına derdinizi anlatın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

o zaman vesteli değil adam gibi teknoloji üreten, yurtdışı firmalarıyla sponsorluk anlaşması yapıp ülkenin adını duyuran ve bunların hiçbirini reklam için kullanmayan beko yu tutarsın. grundig ürün parçalarının yüzde 65 inin türkiyedeki arçelik fabrikasından çıktığı için gurur duyarsın. senin yaptığın bildiğin körü körüne vestel i savunmaktır. avukat olarak seni mi tuttular anlamış değilim açıkçası. o kadar reklam yapıp yok en büyük yok o yok bu diye söyleyip verdikleri 2012 işlemci gruplu kendi iddialarına göre dönemin teknolojisi olan, google ile anlaşma yapıp android sürümünü bile yükseltemeyen bir şirketten bahsediyoruz.

2014 işlemci gruplu ama düşük bir işlemcisi olsa, o cihazı öyle tanıtsalar bende büyük ihtimalle desteklerdim. ama şu yaptıkları sadece sizin gibileri keriz yerine koymaktır azizim. ki bilirim kaç senedir vestel markası hiç gelişme eğilimi göstermedi. adamlar sadece para gelsin çark dönsün olarak çalışan bir holding in şirketi zaten. ve siz hala bunu savunuyorsunuz. en basit örnekle tai nin yaptığı iha ya vestelin yaptığı kadar ilgi gösterilseydi şimdiye o iha yı avrupaya satmıştık. vestel in akıllı tahtası (10000 ) yerine microsoft ile anlaşıp fatih projesi kapsamında surface hub ile donatsaydık en az fiyatın yarısı cebimizde kalırdı. bunların hepsinin parası sizin, benim vergilerimden çıkıyor farkında mısınız ?! adam gibi bir proje ile çıksınlar karşıma mesela telefon yapsınlar yine koysunlar snapdragon 810 koysunlar 3 gb ram koysunlar 32 depolama, nfc, ekranı full hd olsun sonra satsınlar onu bana 1000 ye. eğer ki desteklemez isem ve cihazdan bir adet kendim için almazsam neyim.

MWC 2015 te neden vestel standı en fazla alay konusu olan stand oldu sanıyorsunuz? çoğu ülkenin habercileri uğramadı bile. o kadar geri bir teknoloji ki... kendimi 2013 yılında hapsolmuş sandım açıkçası. lütfen bu konuya gelip vestel in reklamını yapmayın, gidin vestel venus kullanıcılarına derdinizi anlatın lütfen.

HOCAM senin yerliye karşı ön yargın olmadığı için samimi buluyorum.demişsinki bekoyu tutarsın arçelikle gurur duyarsın kesinlikle ülkemizde çivi çakan herkesi desdekliyorum.yerli üretimde siyasi parti,dinli,dinsiz,kominist,liberal,alevi sunni türk kürt hiç önemli değil zira tüm ülke bir gemi gibi düşünürsek batacak bir gemide bu düşüncelerin hiç birini anlamı olmaz çivi çakan üreten iş sağlayan herkesin yanındayım yerli üretime hep desteklemeye çalışırım.he hiç yabancı marka almıyormusun alıyorum elbette ancak alternanatifi varsa yerli onu tercih etmeye çalışırım. bunuda akıllı milliyetçilik olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: callito

Bem cihaz en iyisi demiyorum yeterli diyorum ithal ürün kullanmanın maliyeti uzun vadede ülkemizin zararına olduğu için yerli diyorum

Vestel venüs 5.0x cihazımdan gönderildi.

5 MART 2015 de üye olmuşsun ve mesajlarının hepsi vestel ile ilgili

hayırdır bu aşk nereden geliyor ?

parti timlerine alıştık derken bu defa da vestel timleri gelmeye başladı

ne yerlisi kardeşim ,vestelin sadece sahibi yerli

vestel sanki yeni kuruldu ,yılların vestelinin yaptığı (montaj diyelim) fırın+buzdolabı+klima gibi ürünleri resmen dökülüyor

daha yeni alt komşum vestel fırın aldı düzgün pişirmiyor diye ağlayıp duruyor ,kaç defa servis çağrıldı ama nafile

bu kadar kötü ürünleri kendi vatandaşlarına kakalamak günah değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Bem cihaz en iyisi demiyorum yeterli diyorum ithal ürün kullanmanın maliyeti uzun vadede ülkemizin zararına olduğu için yerli diyorum

Vestel venüs 5.0x cihazımdan gönderildi.

5 MART 2015 de üye olmuşsun ve mesajlarının hepsi vestel ile ilgili

hayırdır bu aşk nereden geliyor ?

parti timlerine alıştık derken bu defa da vestel timleri gelmeye başladı

ne yerlisi kardeşim ,vestelin sadece sahibi yerli

vestel sanki yeni kuruldu ,yılların vestelinin yaptığı (montaj diyelim) fırın+buzdolabı+klima gibi ürünleri resmen dökülüyor

daha yeni alt komşum vestel fırın aldı düzgün pişirmiyor diye ağlayıp duruyor ,kaç defa servis çağrıldı ama nafile

bu kadar kötü ürünleri kendi vatandaşlarına kakalamak günah değil mi ?

Kendisi Vestel çalışanı. Zaten itirafta etmişti önceden.

• itiraf etmese bile her halinden ben vestel görevlisiyim diyor :)
  • Size çalışmadığımı nasıl isbat edeyim

gerek yok ispat etmene burada sorun seninle yada vestelin kendisiyle değil zihniyetle ortada bir tasarım yok bir gelişme yok ama beklenti çok adam çokk iyi bir cihaz yapmış gibi davranıyor acaba kendileri çalışanları vesteli kullanıyormu satarsan 500-600'e zaten eder fiyatı o alan zaten alır ama sen tutup 900TL al bunu dersen sana AL BUNU DERLER
  • Sen buradakilere laf yetistirecegine gitte vestele 100 dolarlık telefonu sana neden 600 liraya sattiginin hesabını sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

Sen buradakilere laf yetistirecegine gitte vestele 100 dolarlık telefonu sana neden 600 liraya sattiginin hesabını sor.

milliyetçi kardeşim bundan sonra fikir değiştirdim bende ithal ürünü kullanacağım.savunmayacağım yerli firmaları bana ne millet işsiz kalsın elin conisi 3000 $ asgari ücret alıp kolay işler yapsın bizde hamallık yapıp 2 aylık maaşımızla telefon alalım(benim işimi sorarsan devlet memuruyum oturduğum yerden işimi görüyorum keyfim kıyak)

bak bu tarz haberler beni ilgilendirmiyor http://www.dunya.com/guncel/celik-ve-boru-sektorlerinde-kavga-kizisti-253641h.htm mu desem.

ama mücadelem sürecek

burada ki olayı savunanlar vergi arttırımı değil vergi indirimi yapılması adam telefon mu üretecek made in Turkey mi yazacak tamam dersinki senin cihazlarından ÖTV alınmayacak olay budur adamın cihaz fiyatı %20 düşer yarışada önden başlar ama bu ne arkadaş zam zam zam vergi vergi vergi BUMU ADALET!!!!
  • quote:

quote:

Sen buradakilere laf yetistirecegine gitte vestele 100 dolarlık telefonu sana neden 600 liraya sattiginin hesabını sor.

milliyetçi kardeşim bundan sonra fikir değiştirdim bende ithal ürünü kullanacağım.savunmayacağım yerli firmaları bana ne millet işsiz kalsın elin conisi 3000 $ asgari ücret alıp kolay işler yapsın bizde hamallık yapıp 2 aylık maaşımızla telefon alalım(benim işimi sorarsan devlet memuruyum oturduğum yerden işimi görüyorum keyfim kıyak)

bak bu tarz haberler beni ilgilendirmiyor http://www.dunya.com/guncel/celik-ve-boru-sektorlerinde-kavga-kizisti-253641h.htm mu desem.

ama mücadelem sürecek

3000 dolar asgari ücret alan adamın ülkesindeki telefon üreticileri çakallık yapıp bizim halkımız zengin deyip fiyatları çok yukarı cekmiyotlar.

Gecen Samsung s6 üretildi dünyanın en iyi telefonu fiyatı 750 dolar senin dediğin asgari ücretin 1/4 kadar. Simdi soruyorum sana Samsung mu halkı düşünüyor yoksa vestel mi. Kardeşim vestel telefonları ülke içinde ürettiği icin ithal vergisi ödemediği halde 2 yıl önceki donanımdaki telefonu sana 850 TL ye satıyor. Biz enayimiyiz gidip te vestel alalım.. Tamam bizde isteriz yerli üretici kazansın ama bizde keriz değiliz kardeşim. Benim elime gecen 3 kuruş parayı niye insaninin asgari ücretinin dörtte birini dünyanın en iyi telefonunu satan telefon markasına vermeyeyimde insaninin asgari ücreti fiyatına 3 yıllık telefonları satmaya çalışan firmaya vereyim. Keriz miyim ben.

Senin asgari ücretin 3000 dolar olsaydı ve Samsung s6 telefonu vestel kendisi Türkiye de uretseydi sana kaç paraya satardı bunun cevabını versene sen.

• quote:

Cok komiksiniz hiç güleceğim yoktu.dış güçler bitti şimdi iç güçler.arkadaş ben vestel çalışanı falan değilim sadece ülkemizin menfaatinin sizlerin bizlerin geleceği için yerli malının yerli teknolojinin gelişmesi gerektiğini düşünen biriyim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96846578&p=61#96846578

Ayni kişi. Bide profil resmini Venüs yapmış.

Arkadaşlar kaale almayın bunu.

• quote:

quote:

ama mücadelem sürecek

Hocam burada kimse sana yerli uretimi savunma demiyor ama lutfen buraya gelip vestel i savunmayin. Nerden para gelecek diye insan hayatini o kadar riske atiyor ki zorlu grubu birde o cihazlari pahasinin ustunde satiyor... Dusunun bir de devletten tesvik primi aliyor holding... Gercekten elinizdeki cihazin o parayi hakettigini dusunuyorsaniz bu kadar lafimdan sonra soyleyecek hicbir sey bulmaiyorum.....

• tam ölücüler malesef Zorlu Holding bugün, 57 sömürgeci şirketi ve yaklaşık 23 bin kölesiyle, Türkiye’nin geleceği ve Türk insanına daha iyi yerleştirmek için çalışıyor.
    Zorlu Holding 2014 Serveti: 1.2 milyar dolar 2013 Serveti: 1.4 milyar dolar
  • boşver demek ki bundan hoşlanan da var
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.