Şimdi Ara

Elektronik kayit sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 2014 de yerlestigimde boyle bir sey duymadim bunu aciklayabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerimizi alalım şöyle

• İsteyen e kayıt yaptırıyor istemeyen yaptirmiyor. E kayıt i yaptırsan da yaptirmasan da okula gidip asıl kayıt yaptiracaksin zaten, ben böyle biliyorum yanlışsa düzeltin ?

• E kayit yapanlar belgeleri okul acildiginda getircek normal kayit yaptiranlar zaten zamaninda vermis olcak evraklarini e kayitin avantaji mesela hakkaridesin istanbul yazdin hem kayit icin hem okul icin ayri ayri yol gitmene gerek kalmamasi

• E-Kayıt yaptırınca okula gitmenize gerek kalmıyor. Sadece devlet üniversiteleri destekliyor ve sağlık raporu vb. Belgeler gerektiren bölümlerde e-kayıt yapılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fareli-Köyün-Davulcusu

E-Kayıt yaptırınca okula gitmenize gerek kalmıyor. Sadece devlet üniversiteleri destekliyor ve sağlık raporu vb. Belgeler gerektiren bölümlerde e-kayıt yapılamıyor.

Nasıl okula gitmeye gerek yok ? Kılavuzda okula gitmek zorunlu yazıyordu e kayıt i yaptırsan da gitmen gerekiyor bence

• E-Kayıtlar E-devlet üzerinden yapılıyor haliyle sizden istenilen bütün belgeler sistemden otomatik aktarılacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam güvenmeyin e-kayıta. Bu adamlar işini o kadar ciddiye alıyoki tercihin son gününde sistem çöküyo yani o kadar ciddiye alıyolar gerisini siz düşünün... Gidin üniye yapın kaydınızı bi problem çıkarsa kapı gibi kağıtlarınız elinizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherenkov -- 9 Ağustos 2016; 0:49:51 >
  • sadece devlet ünileri yapabiliyordu geçene sene üstte güvenmeyin vs yazanlar olmuş takmayın onları e devletten yapılıyor zaten ekayıt çıktısını alır belge numarasından doğrularsınız
  • hocam e kayıt sadece e devlet ile mi oluyor? bir de okulların istelerine üye olunup öyle yapılıyor diye okumuştum. e devlet almadan da kayıt olabilirmiyiz internetten okula hiç gitmeden?
  • me myself and i kullanıcısına yanıt
    Hocam ptt den 5 liraya mı ne edevlet şifreni alıyorsun, bitiyor. Okulun sitesi falan hikaye

• hakim66 H kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ben bu hafta bir bakayım ona, sağolun
  • E-Kayıt yapınca Kaydiniz oluyor hiçbir belge goturmuyorsunuz kayıt için eks. Birsey yapmıyorsunuz

• Haydaaaaa özellerde illa gitmemiz mi gerekiyor okula kayıt için? Ve benim mi gitmem gerekiyor mutlaka, belgelerle babam gitse yapamaz mı kaydımı?

• kardelenyazik kullanıcısına yanıt
    Eğer reşitsen kendin yapmak zorundasın çünkü artık bağımsızsın, ama reşit olmadıysan anne/baba'dan birisiyle yaptırabilirsin. Ben bu şekilde biliyorum.
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Reşitim hocam. bi sağlık durumum var ameliyat olmam gerekiyor ve ameliyatım normal kayıt dönemine denk geliyor. Bi süre kalkamayacağım büyük ihtimalle ayağa. Nasıl olacak bilmiyorum e kayıt olur umarım kazandığım okulda

• kardelenyazik kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Okulu arayıp konuşmanızda yarar var tercih sonuçları açıklanınca.
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağız artık. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.